10 fonturi, care poate fi mai rău decât Comic Sans

„Comic Sans este cea mai bună glumă mi sa spus că“ un tweet de la creatorul de fonturi, Vincent Konnare.

Bazat pe site-uri, cum ar fi BanComicSans.com și petiția on-line împotriva acestui font cu mai mult de 5.000 de semnături, devine clar faptul că oamenii pur și simplu nu le place Comic Sans. ei urăsc într-adevăr Comic Sans.

De multe ori, tipografie vorbește mai tare decât cuvintele. Stilul pe care am ales să reprezinte mesajul are multe în comun cu ceea ce încercăm să transmită. Iar când este vorba de o reprezentare vizuală, este dificil de a găsi o aplicație corespunzătoare - poate pentru semnele „limonadă“ - Comic Sans destul de potrivite cu ușurință și naivitatea sa.

Cu toate că acest font a fost punctul culminant al majorității glume de designer, există mai multe fonturi, care sunt la fel de ofensatoare. Deci, pentru a vă ajuta să evitați proiectarea crimei, am selectat o listă de alte 10 fonturi de la care mai bine să stai departe.

10 fonturi, care poate fi mai rău decât Comic Sans:

Fiecare font are ziua ei. Este vorba despre font Papyrus, sa terminat. El a rezistat mai mult decât utilitatea sa.

De-a lungul anilor, acest font a fost folosit peste tot, de la panouri la filme, la meniul de clasa a doua de restaurante italiene în sat. Deci, dacă nu doriți ca afacerea dvs. amestecat în mare similarității, evita.

(Ne place „Z“ la sfârșitul anului, nu-i așa? Ea dă un pic de energie)

Înapoi în ziua în care acest font a fost rezervat pentru clip art - am fost inspirat de crearea unei invitații de ziua mea, pe care am făcut-o pe computerul meu. Asta e de ajuns.

3) Cowboys Sângerări

Este doar că avem un sentiment, sau fontul pentru exclamația „tatuaj rău“?

Suntem atât de distras de fluturand o textură popryskivayuschiesya lasou și pseudo că aproape nu observa cum descurajante numele fontului de fapt.

Desigur, la locul lui „I“ cu o inimă drăguț, atunci când scrie soțul în liceu, dar este foarte dificil de a face în mod serios acest stil dulce. Ca să nu mai vorbim de faptul că proiectantul ignoră în mod clar necesitatea de a pune un apostrof în numele fontului. Cum este!?

Dincolo de afișul filmului pentru un film de groază sau de vânzare de Halloween în oraș parte, nu suntem destul de sigur în cazul în care veți găsi locul potrivit pentru a utiliza acest font. Este simplu. înfiorător.

Kristen ITC ca o soră Comic Sans pic.

După cum Comic Sans și Curlz, acest font oferă copiilor sentimentul că determină dificultăți în găsirea utilizarea sa legitimă.

7) Times New Roman

Din punct de vedere tehnic, nu este într-adevăr nimic în neregulă cu acest font. Curate, clare, lizibile.

Dar, într-adevăr greu să nu-l asocia cu timpul, atunci când sunt pline de cofeina pe timp de noapte, ore întregi încercând să scrie și formata o setare de universitate pentru a la timp. Este o idee bună să stai departe de text cu bagaj emoțional.

8) Rock Arată Whiplash

Și ne-am gândit, la locul lui „I“ cu o inimă este o idee rea.

Sunt 99% sigur că am avut un tricou cu acest scenariu, atunci când am avut o pasiune pentru „alternativa“ la liceu. Putem spune cu încredere că acest font și această perioadă nu este cel mai bun.

Deoarece Times New Roman, fontul nu este foarte dezamăgitoare - de fapt, este font destul de solid, cu caractere aldine.

Dar, să fiu sincer, ne amintește o mulțime de text, pe care suntem obișnuiți să vadă în memele LOLcatz. Și, în timp ce ne-am bucura de o memă bună. fontul nu poate fi utilizat atunci când încearcă să vândă afacerea.

10) Bradley Hand

Acest font este folosit pentru a fi foarte popular. AIM profiluri în adolescentelor.

Sfatul nostru? Există multe alte fonturi scrierii de mână de stil, asa ca alege una care este un pic mai puțin potrivită pentru datele de numire.

• București
    Str. Barclay, 6 p. 3. 107
    8 (499) 350 34 51
  • București
    Str. Kantemirovskaya, 37
    TC "mobilier urban 2" et.3 of.3
    8 (812) 425 69 78
  • Omsk
    pr. Marx, 20. 401
    8 (3812) 39-69-36
  • Ekaterinburg
    Str. Eremin, 12. 333