10 cuvinte și gânduri care atrag eșecuri

10 cuvinte și gânduri care atrag eșecuri

Uneori, in ciuda eforturilor tale, nu putem atinge scopurile. Motivul pentru aceasta este atitudinea negativă pe care le atrage, involuntar. Deci, din cauza gândurilor noastre, cuvintele și energia negativă pe drumul spre succes apar obstacole. Scapă de a le ajuta sfaturi vindecator Elena Mihailovna.

În timpul recepției, Elena de multe ori ajută oamenii să scape de bara neagră în viață. Pentru a imbunatati in mod dramatic mult lor, este suficient să urmeze sfatul vindecătorul și a scăpa de cuvintele și gândurile care duc la eșec și de a atrage probleme. După ce a lucrat pe ele și a scăpa de ele, fără teama de Dumnezeu pentru a ajuta, crezând în El, și în puterea lor, puteți evita multe ghinioane. Elena indică zece gânduri negative, cele mai frecvente:

Ideea prima. „Fac ceea ce trebuie, dar eu încă nu au de lucru. Deci, e cineva sau ceva mă împiedică și distruge planurile mele. "

A da vina pe altcineva, ai pierdut controlul asupra situației, chiar și pe parcursul vieții, în general. Tu transfera responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă cu tine și cealaltă persoană nu mai poate gestiona viața lor. Născut doar furios, și te afli într-o fundătură.

Al doilea gând. „Sunt un om obișnuit, ca și părinții mei“, „viața mea este cufundată, iar eu nu pot schimba“, „în mine nu este nimic de obicei, nu am sari peste cap“, „nu a trăit cu generozitate, nu merita start „și așa mai departe.

Ai ton în avans pentru eșec. Rostind aceste cuvinte, vă împinge tot ceea ce oferă soarta, fără a încerca măcar să încerce. Există conceptul de „nu sa născut de succes“ - te tonul pe el, nu-l lăsa potențialul său să se deschidă.

Am crezut că a treia. „Eu întreb mereu pe Dumnezeu să-mi dea ceva, dar nu ajuta, atunci, și nu voi mai crede în el.“

Solicitarea lui Dumnezeu pentru beneficii materiale, sunteți în capcana ego-ului ( „Vreau“, „Mă simt atât de dreapta“), că numai Dumnezeu - nu un împlinitor al dorințelor egoiste.

Am crezut că a patra. „Poti cumpara ceea ce eu nu pot permite un credit, deoarece suma pe lună nu este mare, dar noul lucru pe care îl voi primi acum“, „cumpărare, voi lua acum, și bani pe credit da o lună«»totul ia de credit, și voi lua. "

Care se încadrează în groapă de datorii afectează în mod negativ cursul vieții. Ușor de credit - este o iluzie, dar sentimentul că ai pe cineva - într-adevăr. Debitorii de multe ori sufera de depresie si isi pierd somnul sanatos. Nu luați pe credit și pentru a evita de credit, pentru că astfel încât trebuie să rămână lumea exterioară.

M-am gândit a cincea. „Nu-mi place slujba mea, dar nu pot pleca, sau să rămână fără nici un ban.“

Frica de viitor - o emoție puternică, care împiedică să meargă mai departe. El face uneori ani de muncă pentru munca urât sau viu, visand se deplasează într-un alt oraș. Între acțiune și lipsa de acțiune trebuie să aleagă o acțiune, doar fiind în același timp într-o stare de calm, lucid.

M-am gândit al șaselea. „Dacă nu aș fi făcut acest lucru, ar fi diferit.“

Sentimente de vinovăție pentru ceea ce sa întâmplat deja, nu odihnă, vreau să schimbe ceva, dar era prea târziu, și de multe ori spun, „dacă n-aș fi venit în acest oraș, acest lucru nu s-ar fi întâmplat“, „dacă nu ar fi cumpărat o mașină , nu a fost „și așa mai departe. Ia-o așa cum este, celălalt nu se poate întâmpla.

M-am gândit a șaptea. „Știu că nu poți face, va fi ultima dată.“

Se pare că păcatul nu este undeva în trecut și nu este cu mine, ci cu cineva, și el este cu tine aici și acum, el va spune: bine, încă o dată să cazi în păcat, ești slab și nu poți rezista. Și ai dat din nou, arătând slăbiciunea lui de spirit. Eșecul de vieți de păcat, atrage ghinion.

Rezista tentatiei: a spune ea că „aceasta este ultima oară,“ faci auto-înșelăciune.

M-am gândit a opta. „Înainte, totul a fost bine, și am întors toți afară, dar după acel incident pentru mine să se oprească. Și acum nu mai doresc nimic. "

Cu experiență durere, făcând o greșeală, vis neîmplinit, o infracțiune puternic - lăsați totul să rămână în trecut. Amintiți-vă fiecare caz - de a trăi ieri. Aruncați aceste cuvinte și sentimente. Trebuie să mergi mai departe, pentru că viața merge mai departe.

M-am gândit nouă. „Voi face mai bine decât alții, și toată lumea va fi gelos pe mine.“

M-am gândit Zece. „Eu nu pot“, „Mi-e teamă.“

Niciodată să nu spui cu voce tare, și de a evita gândire despre tine pe care le poate cu ceva care nu face față. „Nu pot“ - este o înfrângere spirituală și recunoaștere a propriei lor slăbiciune. Dar sunt puternice și a venit în această lume pentru un motiv.

Ajutarea oameni maestru vindecator Elena citează sârb Tadeu mai mare, care a spus, „Care sunt gândurile tale, așa este viața ta.“

Așa că nimic nu este pierdut în viață, pentru a respira adanc, pentru a merge mai departe cu curaj, fără a ceda să se teamă. Construit pe temerile legate de superstiție. și o minte slabă poate suferi. Consolidarea puterea spiritului, este cheia de aur pentru succesul și succesul „Unde este Dumnezeu, există întotdeauna un succes. Sf. Ioan de Kronstadt ne-a dat ortodox, mandatul: „Creștinul nu este plecat pentru binele și răul.“ Mult noroc, și nu uitați să faceți clic pe butoanele și

articole similare