7 modalități de a găsi un film bun
Conform unui studiu Motion Picture Association of America (MPAA), mai mult de 7000 de filme de lung metraj produse anual. Colectia de Netflix, cel mai mare furnizor de filme de streaming, este de 36 000 de filme. Această cantitate este suficientă pentru a viziona un film pentru un film de șase ani și jumătate. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă nimic: pentru a găsi un film bun este întotdeauna dificil.
Am ales șapte instrumente pentru a căuta filme noi și sperăm că numărul lor va fi cu ajutorul dvs. chiar mai mult.
film aleatorie pe „kinopoisk“
Fereastra cu un film aleatoriu este în partea de jos a paginii de pe panoul din dreapta. Făcând clic pe titlul „Un alt film aleatoriu“ va fi direcționat către o pagină unde puteți selecta setări: an de fabricatie, sau tara si gen. Algoritmul va selecta de imagine de film, ținând cont de datele specificate și clasarea acestuia - cel puțin șase puncte. Și filmele evaluate mai sus, șapte vor fi evidențiate cu verde.
Pagina cu partea de sus a mâinilor pe orice tracker torrent
De exemplu, mă duc de multe ori la Kickass, si uita-te la partea de sus de numărul de download-uri torrent. Cel mai adesea, sunt lansat recent filme, dintre care unii vor să vadă. Dar există multe gunoaie: aproape de unele „Avengers“ bun este teribil „falia San Andreas“.
Pagina la care fiecare semn cel puțin o dată. Ea a comandat 250 de filme în funcție de rating IMDB. Selectarea unui film, prin manipulări simple pe care le puteți găsi numele său în limba rusă, pentru a vedea și pentru a fi siguri că filmul este într-adevăr merită.
Mă întreb: Ridli Skott dezvaluie secretul originii Alien
Cautare avansata „kinopoisk“
Pagină cu un număr impresionant de domenii pentru a căuta un film. Selectați o imagine poate fi nu numai în genul, dar, de asemenea, în studio, creatorii, text sau cuvinte cheie. Un instrument pentru utilizatorii avansați, dar dintr-o dată ești studio de azil nebun și doresc să găsească toate filmele ei. Același instrument este și la IMDB.
Filme bune selecții Lista se bazează pe rating-ul de filme din Rotten Tomatoes, Metacritic și IMDB. Site-ul arata chestiune, dar va cheltui pe ea un maxim de câteva minute până când a găsit filmul potrivit.
(Nu a fost evaluat încă)