5 filme despre viață și moarte

Astăzi, doresc să vă atrag atenția asupra primele cinci filme ale unui astfel subiect osteneală cum ar fi viața și moartea, plus vreau să rețineți că acest lucru este, probabil, cele cinci filme mai frumoase le-am văzut vreodată.

Istoria este crud și în același timp atingerea. Eroi în viață și interesant. Componentele poveștii se schimbă rapid și implacabil. Istoria salturi cu puncte ascuțite pe o poveste mai liniștită și înapoi. Mezhdumir'e înlocuiește lumea vie și din spate.
„The Lovely Bones“ se uită la un du-te. Incredibilul Frumusetea naturii, efecte speciale, combinate cu acțiune strălucitoare și captivantă poveste acută a lăsat un gust plăcut.

Ce Dreams May Come

Filmul este pur și simplu extraordinar. Nu știu dacă am vedea chiar și un film într-o zi, poate nu. Cele mai multe dintre toate, ceea ce ma lovit în acest film, ceea ce vrem să credem în el. Ca o astfel de creatură este supusă director general, eu sincer nu înțeleg. Deci, film emoțional pe care te uiți fără să se oprească, complet cufundat în film. Poate ororile pe care le are o atitudine puțin, dar iadul aici arată într-adevăr terifiant.

filmul Mad și luminos, picturi shizofrinichnymi memorabile și scriitori imaginative nu face sa te plictisesti si trece la ceva mai interesant. Aici este o mare armonie cu costume realitatea înconjurătoare, imagini memorabile și imagini vizuale. Exemplul de realizare de nebunie, uitând că acest lucru nu este realitatea că nu este.

Viața dincolo

Este o plăcere rară de a găsi un film atât de original și frumos. Pe de o parte, acest lucru este un thriller puternic, cu destule momente înfricoșătoare și înfiorător, dar, pe de altă parte, este, de asemenea, un studiu atent și provocatoare a ceea ce înseamnă să fii mort - sau mai important, să nu fie zhivim.

Filmul este impresionant, chiar dacă nu putem spune că geniul, imaginea a fost o acțiune foarte interesantă, intensă și emoție; cu un teren destul de ascuțit, care deține privitorul aproape constantă de tensiune. Subiectele atinse aici este, de asemenea, destul de grave. Și dacă legătura dintre viață și moarte, lumea celor vii și lumea morților - o temă destul de comună, cea a semnificației accidentelor mortale în viața de decolare mult mai puțin dispuși - ar trebui să fie, pentru că este mult mai dificil

articole similare