Natalya Ivanovna Stepanova
Ajută-mă. Dumnezeu, Duhul Sfânt, în cazul meu, pentru a-mi dușmanii dușmani nu au îndrăznit ruina cauza mea. Interzice. Doamne, Duhul Sfânt, întrerupe (rezumă esența afacerii). În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Pentru o mai bună învățat și cu sârguință, spune un foc luminos în cuptor:
Cum vă simțiți, flacără, arde inflameaza da, de la respirator meu clătinat, astfel încât să fie arse și yarel pe învățăturile functionarului (nume). Amin.
Ei bine, rugați-vă trei tineri sfinți Anania, Azaria și Misail, care a devenit faimos pentru înțelepciune și martir Neophytou și Serghie de Radonej.
Vorbiți în fața școlii:
Adevărul este că, la acest prag de puterea mea.
Privind la reflexia în apă, și spune:
Aspectul. Sunt pe apă și am fost în apă. Peste tot Eu sunt primul și școala - prea.
Această spălare cu apă înainte de a merge la școală.
Pentru examenul de succes
Zguduit de trei ori rochia, care merge la examen, și ei spun:
Cine a fost Domnul, a început ucenicii Lui. Și mă duc la Domnul. Doamne, trimite-mi noroc în procesul de predare. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Citește cum să meargă la examinatorilor, de trei ori, nu dau rescriere din foaia:
Ca Duminica Paștelui, iar capul meu este lumină. Așa cum mama mea mă iubește, iubește-mă, tată, bunic și bunică. Așa cum au prețuit întotdeauna și regretat, așa că mi-ai, profesorii mei au, regret. Amin.
În ziua Tăierii capului Ioanna Predtechi cumpăra pantofi, care sunt apoi slujba de seară la biserică, iar când a ajuns acasă, chiuvetă și în talpa această apă se toarnă într-un borcan de jumătate de litru.
În prima zi, chiar și apoi se aduce apa la serviciul lui, dar astfel că nimeni nu a văzut. Se toarnă Street orice colț al clădirii, în care de lucru. Banca isi rezerva imediat. Vei observa modul în care cariera ta se va schimba în bine.
Chip bustean plop uscat 9 Luchin, astfel încât a fost aceeași lungime, ori bine Lucin din cele opt, nouă și incinerați „bine“ pe toate cele patru laturi. Cum se aprinde, arunca în învăpăierea nouă. Între timp, fumul care merg de la „bine“ hârtie Okura (cerere, scrisoare importanta pentru tine), care determină soarta ta, în timp ce spune vraja:
Dog frunze, ajunge porumbel, cainele fuge, ajunge porumbelul, să fie o veste bună noastră. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Primul ou pus de o găină duminică sau Paste pauză într-un castron de lut, arunca inapoi verigheta, by-pass în jurul valorii de casa ta. Ajungând, inel ou prăjit împreună cu inelul îndepărtat, ou mâncat. In timp ce oul nu va mânca, nimeni nu poate spune un cuvânt. Anul va fi bogat.
Pentru a fi un câștigător, aveți nevoie pentru a găsi și de a contracara trifoi de cinci petale, pentru a le face cruce și apoi spune:
Trifoi, trifoi largă, te-am lovit în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, puritatea Fecioarei, Sfântul Ioan Botezătorul castitatea, puritatea Sf. Ioanna Evangelista. Pe tine mă va servi în tot felul de jocuri.
După aceea citit de cinci ori „Tatăl nostru“ și de cinci ori pe Maica Domnului, și apoi spune: Sang Lamb, Ilie, Hristos. Amin.
Pe măsură ce luna tinde să ajungă ca râul tinde să vină, și tu, un rob (nume), cu un randament de profit. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Există mai multe scrisori și apeluri. Desigur, fiecare are propriile lor circumstanțe, dar vă sfătuiesc să vă gândiți de două ori înainte de a vinde adăpost, pe care atât de mult timp să se încălzească. În cazul în care totul a fost - și fericire și tristețe. Dar dacă toate aceleași condiții mai puternice, atunci eu vă sfătuiesc următoarele.
Se spală podelele în toate camerele și în hol, și apă murdară turnat pe drum. Înainte de această calomnie apa îngenuncheată în fața unei găleți. Dacă te întâlnești pe cineva la eliminarea apei, apoi a făcut să fie gol. Un hex este:
Four Corners, Domino si casa mea, renunță la tine, de la încuietorile portierelor din cele patru colțuri și case. Pe cine aduc bani pentru tine, pe care le luați în prezent. Amin. Amin. Amin.
Da, există astfel de defăimări. utilizările lor anterioare pentru a atrage chiriași (locatari), sau astfel încât în traktipax, oamenii de teatru colecta mai multe venituri pentru proprietari. Desigur, în zilele noastre nu pare să se potrivească. Dar cine știe dacă va trebui să fie nepoții dumneavoastră și copiii lor. După apusul soarelui, du-te la intersecția, să ia la sol în cruce, spunând:
Nici cal, nici picior, trecutul nu trece, toată lumea mersul pe jos și de echitatie, vino la mine.
Adu-sol acasă, a pus în colțuri, face acest lucru la fiecare trei zile, de trei ori.
Sunt trei zile o batistă sub brațe, iar când vii să ceri bani, în pragul acestei șterge fața cu o batistă și să-și spună:
Doamne, Dumnezeul meu, Hristos, îngerul a adus petiția. Domnul meu. Ai spus, „Cereți și vi se va da.“ Amin.
O femeie cere o zi pentru femei, omule - la bărbați.
Pentru casa, un apartament de a vinde la un profit
Calomnia pe mătură la ora trei dimineața, cu o matura strălucire roz în casă. Deci, timp de trei zile.
Cum am cunoscut murdării, ăsteia, astfel încât să-l pironit cumpărători. Primul venit, va veni a doua a treia cumpere,, ridica-te. Amin.
Dintr-o scrisoare: „Am o mamă în vârstă. Ea nu poate fi singur, ea are nevoie de îngrijire constantă. Am vrut să o ia pentru a trăi cu noi înșine, dar nu putem vinde casa ei. Arunca un păcat, prea ... "
Există parcele de vânzare la domiciliu. De exemplu, încercați asta. Citiți-l pe apă, și apoi se presara cu apa in casa. Apa reziduală a fost turnat pe un pridvor.
Dumnezeu horomina, patru colțuri, în colțul pictogramei. Ca templu icoanelor oamenii merg, și mi-acasă horomina, patru colțuri, în colțul icoanei, lăsați poporul să plece, banii se efectuează horomina cumpere toate cele patru colțuri. Cuvântul de sculptura mea, cauza mea e tenace. lock, limba. Amin.
Du-te în jurul casei (contra solstițiul) de trei ori. Apoi, fiecare colț al casei și le cere să se închine brownie de a vinde casa:
Proprietarul casei mele, vinde casa mea. lock, limba. Amin.
Doamne, Dumnezeul meu, eu sunt în fața ta. aratul plugar, fierar forja, un comerciant vinde bunuri. Părinte, pop, se roagă pentru noi toți, despre mine, despre sufletul meu păcătos. Zhnei în domeniu este, cumpărătorul are bani. Harvester într-un domeniu seceratul, cumpărător (numit care vinde) va lua. Amin.
Cleveti pe un vapor, o mașină, un cal sau ceva pe care conduc. Fa-o la numărul de la care a cumpărat un transport; Hex spune într-o noapte foarte înstelată.
Nu fi mine pe jos, ea nu devine mă leshim. Așa cum eu nu pot trăi case, groshiku de cupru de aur. Ca un copil care nu este returnat mamei, și nu să nu furi povorovat (așa-și-atât). Blocarea este închis, comutatorul se închide. Amulet protejează. Amin.
Anterior, acestea au fost păstrate de un talisman împotriva repere care nu sunt strunită drum. Este util să se știe că în prezent, astfel încât să nu suporte inutile niți-cules de la poliția rutieră.
Mă duc, de trecere, pe cele patru laturi ale arcului. soare roșu din față, pentru fereastra mica Domnul, în spatele o lună clară, dar calea nu este periculos. Pe ambele părți ale deținătorilor de eliberatorul meu de la toate autoritățile și înțelepciunea lor, de toate rangurile și au ascultat, toate uniformele și comandanții lor. Miles, întoarce-te, eu nu, și să-mi dea închinare. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Citește, batand din palme. Dacă pierzi ceva, în mod necesar va fi găsit, și dacă cineva a furat, arunca, el nu încearcă să dau seama cum să facă acest lucru ca vraja va răsuci capul înainte impetuos.
Devils-frate, du-te aici pentru a căuta ajutor. Yargamas, vrbamas, Yavramas. În numele, în numele ambelor. Ia departe creierul, pentru a primi idei de la hoți. Ia departe voința și cota până la oră, până în momentul în care nu a venit încă înapoi, pe care le-a luat. Amin.
Acest complot este, de asemenea, numit „milostynka“. Pe vremuri slujitorii îl cunoștea bine. Acum, multe se repetă. Cred că o parte din ea nu va fi de prisos. Oricum, fiica prietenului meu devine un sfat bun, care lucrează ca ospătăriță. Ea este recunoscătoare pentru mine că a trebuit să învăț această conspirație.
Citește luna plină pe o nouă batistă albă, care trebuie să se uite afară din buzunar.
Se citește după cum urmează:
sfinții lui Dumnezeu! Atașați rugăciunea și grija pentru mine. slujitor al lui Dumnezeu (nume). Ca oricine lângă mine pobudet, coaja de grație nu voi uita. Pune-mă. Doamne, în mâinile de aur și argint. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Dumnezeu este mai puternic decât diavolul, și eu sunt dușmanul tău este mai important. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Acest complot rostit la un moment dat, atunci când spălați, pieptene, sau pus pe haine, în ceea ce apar în fața conducerii.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Lume glorificată a lui Dumnezeu. Sub partea de est există un festin regal. Pentru tronul de aur al casei, care poate veni la el, în ordinea Duhului Sfânt, care va lua urma lui, sîn în prezent pokladet, ridicat deasupra lumii umane va crește. Fie că fața mea ca un ou de Paște, ca o oglindă curată în timpul vacanței, când sobraniiah. Toți ar fi să aibă una din toată dragostea, au văzut privit favorabil la mine de numele meu a fost numit, un loc înalt al poporului a dat. Și poporul a unge regi, astfel încât să-mi îngerii de pretutindeni ușile deschise. Fii cuvintele mele sunt puternice și sculptarea. Century de secol, iar acum doveku. lock, limba. Amin.
Dintr-o scrisoare: „Eu lucrez ca un contabil. Acum trei luni, a schimbat managementul acesteia. Noul sef in sine a pus în așa fel încât întreaga echipă, va merge, valeriana pre-potabila. Mulți au plecat, mulți condus ea. Țipete, striga la toată lumea înjură, dar din cauza vârstei - soplyachka încă.
Ieri a tras Igor ei redus până la lacrimi. Înainte de a pleca, el a respins femeia a spus:
- Cum locuiesc, în fiecare zi de șarpe va pune „pentru cei morți.“
Dar Igor este femeia cea mai calm și natură în echipa noastră. Este modul în care a trebuit să o fac să spună așa ceva ".
În ziua cu număr spune o mână de mac gri și purtați-l în mâna stângă de la domiciliu la locul de muncă. Încearcă să nu verse un mac! Înainte de prima ușă a lucrătorilor din domeniul construcțiilor arunca un mac la pământ. Din acest punct nu mai doare. Poppy a vorbit după cum urmează:
Dumnezeu a creat cerurile, Dumnezeu a creat pământul. Dumnezeu a înfrumusețat pământul frumusețea și cerul de mare ceresc. Decorați și I (numele) Doamne puterea, frumusețea și înălțimea cerească de dușmani. Dușmani I (numele) nu-l lua, sub călcâiul și nu îndoiți pumnul, limba de furie și nu-l ia. Am o cruce, am icoana, am un mac sfânt - ceea ce spun, totul va fi doar asta. Așa cum regele David a fost blând și smerit, așa că dacă ești tu, (numele), un blând și smerit cu mine. rob al lui Dumnezeu (nume). În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Dacă este necesar, cuvântul „slave“ este schimbat la cuvântul „sclav“ și vice-versa.
Citiți înainte de a merge la autoritățile pentru permisiunea de a întrebări dificile.
Voi merge, slave (e) al lui Dumnezeu - în lumina lui Dumnezeu. Pe stradă largă, nu am contor. Nu contra, nu există nici o cruce. Nu impetuos, Koi răi, răi și astfel mi-ar fi spus. slujitorul lui Dumnezeu, „nu“. Nu vorbesc, și să nu fie convins, și nu s-ar fi convins împotriva voinței mele. osvechusya lumina lui Dumnezeu, binecuvântat pictograma, nor obotknusya, o parte din stelele vor cabină de duș. Și o lună de pe cer nu înclinați, soarele nu bate peste, și eu în cazul meu să nu-l omoare, nu rupe. Century mine pe standul lui, afacerea lui nu a produs. Așa cum vreau, așa să fie. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Amin. Amin.
„Glubokouvazhaemaya Natalya Ivanovna. Sunt un fost muncitor de partid, dar într-adevăr cred că tot ceea ce scrii. Personal, eu nu ajuta doar cărțile în tot felul de situații. Întotdeauna cu nerabdare am citit scrierile tale. Când eram copil, medicii nu au putut face nimic cu picioarele. Ei nu au mers. Ea mi-a vindecat o femeie simplă, analfabet vechi. Și cine știe ce ar fi fost soarta mea așa, dacă nu pentru ea. Fac apel la tine cu această întrebare. Toată lumea știe că orice șef are propriul său șef. Natura șeful meu, sincer, dificil. Și nu știi când și cum se va întâlni ... Cu vârsta, nervii au început să eșueze. Există un complot, că el nu a fost la fel de februarie? M-am încerca să nu irita subordonații săi. Timpul și deci nu este ușor. În ceea ce privește sincere și dorește să producă mai multe cărți pentru noi, Ch. "
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Este sfânt scara, gradele ei sfinte, în fiecare etapă a genunchi, diaconul și arhidiacon, preot și arhisvyashennik, episcop și mitropolit, și mai presus de toate, Domnul a stat. Toate uveshevaet și toți îi iartă cu iubire. Eu jefuiesc pe Dumnezeu (numele), eu stau, adevăratul spirit de umilință cere: diacon și arhidiaconul, preot și arhisvyashennika, episcop și mitropolit, și el însuși Isus Hristos, a pus-o prin voia lui în gura unui sclav (numele șefului) cuvintele de susținere pentru mine, pentru sufletul meu servant (nume). Amin.
Unii oameni nu pot sta în picioare pentru ei înșiși - și toate denivelările pe ea. Pe scurt, din moment ce omul nu răspunde la comenzi, el devine țap ispășitor. Dacă o astfel de persoană cu Anul Nou vechi înainte de a încerca să vină alții la serviciu, și de trei ori pentru a citi acest hex, acesta va corecta poziția.
Deoarece dinții morți nu musca, limbi, nu jura, ei sunt supărați nu se grăbesc, mâinile pe viu nu este ondulare, picioarele nu bat deoarece nu mă striga, astfel că nimeni nu totdeauna și niciodată - nici senior în rang sau mai tineri, nimeni nu crede pe nimeni care mătură, și nici cel care stă într-un scaun, lasa strict pe fata mea nu arata, nu mă mustra. Așa am citit (a), după cum am spus totul (a), așa cum ar trebui să fie, și să nu-mi calomnieze pauza. Amin. Amin. Amin.
Prin șef cicălitoare
Marea pe ocean, pe insula Buyan este un tabel. tronul lui Dumnezeu. Pe masa este un lucru alb, zakameneloe. La masa sa așezat judecătorul și procurorul. Doamne, Maica lui Dumnezeu Mamă, împietrit buzele, dinții și limba. Cum este mort, el nu spune, așa că mi-ar Servitorul (numele), nu atribuit, fără a găsi vina, și nu vzedalis. Poppy în creștere, flori de mac, mac dusuri de flori, frunzele cad, așa că s-ar lucruri ale lor de la mine, sclavii (nume), a căzut departe. Amin. Amin. Amin.
Se spune că de trei ori pe semințe de mac gri și rola, în plus, de la care nu există nici o odihnă.
Pentru a lucra cu nu concediat (nu taie)
Adu niște apă din casa, care este de trei zile, l-ați apărat în piciorul patului, și merge să lucreze în toaletă, spălați-l, spune acest lucru:
A fost acolo, atunci voi, du-te aici și de mers pe jos. Amin.
Citește atunci când te duci la autorități sau la locul unde se poate certa:
Saints praguri, dar să fie de protecție în ajutorul slujitorului lui Dumnezeu (nume), pentru tine, perete, stand mut, și tu, șefii, ai milă de robul lui Dumnezeu (nume). Amin.
Dacă te duci la cineva cu o cerere pentru a vă duce la serviciu sau de a ajuta cu problema ta, citiți mai întâi de trei ori mai mare complot.
Eu nu merg pe jos, nu în grabă Tishkov pisică neagră, câine gri, un cocoș roșu. Nu a fost eșec pentru mine. slujitorul lui Dumnezeu (numele), nici luni, nici marți și nu miercuri sau joi sau vineri și nu sâmbătă. Iad, iad, in prezent grija mea. Așa că nimeni nu știa nici cuvinte împotriva mea și nici un rău. Limba împotriva nu se mișcă, aș fi respectat și iubit. Cruce cu cruce, de a face cu un final bun. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Așa cum Domnul iubește Maica Sa Maria, ca Mamă a Fiului dragostei Lui, și am toată lumea să iubesc, nu doare, nici oprimat. Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Sunt oameni care nu pot sta în picioare pentru ei înșiși. Ei au nevoie să cunoască și să poarte cu ei un tutore:
Sprijinește-mă. Dumnezeu, cu spiritul său. curat Sf. robust Sfânt, conspirație pentru mine, sclavi (nume), lepok.
mă Siltings. Doamne, nisip galben, acoperă-mi grăsime. Nisipul este galben, nu contează, iar eu, slujitorii lui Dumnezeu (nume), nu ia nimic: nici o vrăjitoare, nici vrajitor, nici călugăr, nici Chernitsov, nici regele, nici regina, nici sutașul, nici un judecător. Fie că, gardian al lui Dumnezeu cu mine. slujitor al lui Dumnezeu (nume). În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.
Talk în partea din spate a persoanei care hărțuiește în mod inutil șicană:
Am o gură, am dinți. Buzele mâncat, dinții roadere tot răul tot felul sofist. În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Sfârșitul fragmentului proces.