16 fraze care nu sunt în valoare vorbesc șef

16 fraze care nu sunt în valoare vorbesc șef

1. „Cine este aceasta blonda cu care ai plecat ultima dată băile Rzhevsky?“

2. „Dar Ivan Petrovich, predecesorul tău ar fi făcut lucrurile în mod diferit. „Mare este șansa de a merge în spatele lui Ivan Petrovich.

3. „bei noaptea trecută?“ Orice ar fi fost - e treaba ta.

4. „Pe cine votați?“ O întrebare periculoasă, răspunsul la ea poate deveni o altă oportunitate pentru animozitate personală. Acesta vrei?

5. "Să lăsăm împreună familiile Makhno!" Familiaritatea - fu-fu-fu.

6. „Aceasta este zona mea de responsabilitate (specializare, mașină de client), eu sunt mai bun decât știi cum să faci.“

7. „Nu sunt vinovat! Este tot Bob, care nu vine vineri, și Kohl, care a uitat totul. " Nu numai că, nu sunteți pregătit să își asume responsabilitatea pentru școli, cu atât mai mult și colegii renunțarea la prima ocazie. Cine are nevoie de o cățea în echipă?

8. «Ivan Ivanov vrea să vă adauge ca prieten pe Facebook». Ivan Ivanov - încerci șef împrieteni. Nu face acest lucru, salvați dreptul la viață privată.

9. „Și am verificat deja cu șeful tău.“ Respectarea de subordonare vă permite să păstrați o relație bună cu șeful. Nu uita asta.

10. „Ei bine, ai luat timp liber două într-un rând! De ce nu pot „Se pare ca în cazul în care copilul întreabă de ce părinții pot veni acasă dimineața, și el - nu. Nu fi copilăros.

11. „Ai ceva să întreb, dar am ascultat. Se repetă, te rog. "

12. „Acum, dacă plătesc ca tine ...“ Ce? Ar funcționa mai bine?

13. „Cred că ești un fel de prostii de oferit.“

14. „Nu pot lucra în apropierea unui aparat de aer condiționat. Fă ceva! „Probleme simple sunt cel mai bine rezolvate în mod independent. Când sunt conduse, șeful trivia, el începe să te urăsc încet.

15. „Am folosit să cred că sunt la fel ... la fel ca toți șefii. Și tu ești un tip normal! „Ce sa întâmplat la petreceri corporate, aceasta nu rămâne la petreceri corporate. Și toate aceste revărsări ale sufletului, mai degrabă lucra împotriva ta.

16. „Nu știam că acest lucru este fiica ta.“

articole similare