Această metodă se referă la modul cel mai eficient, rapid și gratuit la promovare. dar poți juca o glumă crudă. Știi ce oamenii, toți vrem freebies și fără a se deplasează degetul de la locul, atât de multe, și, în special, nu-mi place această idee, deoarece utilizatorul trebuie să împartă articol, pe care a făcut-o, să zicem, cum ar fi, cu toate că el a făcut încă o fac nu am citit.
6) Blocarea virale - exact același plug-in, precum și altele. Suportă Button: Twitter, Facebook, Google +. Acesta este în valoare de la acest punct $ de 19.
11) Ca să păstreze lectură - mufă stîngace cu un design teribil, dar este gratuit.
12) FB Ca virale - sub forma unui dop normal și apare ca o fereastră modal, care arata destul de frumos. Ar trebui să fie gratuit.
13) Mafia de trafic virale - aceeași ca și mufa celălalt, dar se poate lipi în continuare la widget-uri blog. Ar trebui să fie gratuit.
14) Blur - face textul neclare ca Share2See plug-in. Ar trebui să fie gratuit.
De fapt, ambele nu au încercat să și nu știu de ce se întâmplă. De aceea, astfel de plugin-uri punerea ei înșiși știu că întristați o mare parte din cititorii lor, ei vă vor recomanda prietenilor lor, iar în schimb primesc un bug (eroare).