12 noiembrie Arkharova a spus detaliile șocante ale incidentului cu Basharov (cu video)

Catherine Ahrarova intenționează să divorțeze Basharov

12 noiembrie Arkharova a spus detaliile șocante ale incidentului cu Basharov (cu video)

Arkharova neagă rapoarte despre presupusa dependenta ei de alcool

Catherine a recunoscut că ea nu a vrut să informeze publicul cu privire la ceea ce sa întâmplat, dar povestea a devenit publică din cauza fostei sale soții Basharova Elizavety Krutskikh. Arkharova a negat, de asemenea, informații cu privire la presupusa dependenta ei de alcool. „Lisa a decis să pregătească această campanie împotriva mea, am chemat un bețiv, care conduce soțul ei cu un cuțit în mână. Și de ce fiica ei a trăit în casa noastră? Acesta este un fel de duplicitate, nu-i așa? „- a întrebat Arkharova.

Actrita este deja o lună nu comunica cu Marat. „Da, acum am mers pe jos, zâmbet, dar încă suficient de bun. Am fost nevoit să apeleze la un psiholog ca sedative a acționat disgustingly. Sincer, am vrut să salveze familia, dar doctorul mi-a spus, spun ei, dacă nu te va lăsa soțul ei, să devină infirm pentru viață. Acum, nu este nimic între noi. Acest monstru scos din mine toate sentimentele pentru el. Și viața lui și așa pedepsit pentru că a pierdut pe cineva care a iubit-l doar așa, și nu din cauza lăcomiei. La nunta Basharov a promis că mă va purta în brațe. Da, cine ar fi crezut că, în cele din urmă trebuie să apere de hubby. Pentru noi, cu Marat, a fost prima căsătorie oficială. Noi numaram zilele înainte de ziua cea mare, „- a spus Catherine.

„Eu încă nu pot să cred că sa întâmplat.“

În concluzie, actrița a adăugat: „Am sunat fosta lui soție Marat și a întrebat-o dacă Basharov bătut-o. Ea a spus ea a fost rareori capabil să împingă, dar niciodată nu a lovit. Mi se pare greu de crezut aceste cuvinte, pentru că am auzit o poveste foarte diferită. Mai degrabă decât să colecteze mine dovezi false incriminatoare, ar lua fostul său și a dus la centrul luptei împotriva dependenței de droguri. Într-un alt nu rezolva problema. La o lună după nuntă, am observat că Marat a fost foarte pasionat de o băutură. Am vorbit cu el, atunci când am fost de gând să aibă un copil. I-am spus că nu suntem-16 de ani și noi, în primul rând, trebuie să se gândească la sănătate. Probleme au continuat. Basharov a refuzat tratamentul și codificări. El a spus: „Nu am nevoie de aceste lucruri. Eu nu pot opri de băut! „Din păcate, acest lucru nu sa întâmplat. La o anumită perioadă a început decepții. Însuși a spus că așteaptă în fața unei zile grele de filmare, și de fapt, sa dus la fostul pescuit ".

Poliția a început verificarea pe faptul de a bate Arkharova