11 mituri despre teoria de marketing de rețea și practică.
1. Oricine poate avea succes în MLM.
2. MLM este o afacere rece, în cazul în care aveți posibilitatea să lucreze câteva ore pe săptămână pentru a deveni un milionar.
3. MLM-ul nu are nevoie de nimic pentru a vinde.
4. Nu contează ce făceai înainte.
5. Sponsorul tau te va ajuta și va face totul pentru tine el.
6. Nu contează cât de mult timp compania pe piata, principalul lucru care a fost legală.
7. rezultat este necesar să aibă contact personal cu un potențial partener. (Lucru offline eficiente decât on-line)
8. Nu contează ce produs promovează, pentru că ajungi promovarea unei afaceri.
9. prietenii și cunoscuții este cea mai bună audiență pentru invitația în afaceri.
10. Pentru a atinge succesul în MLM este ușor.
11. Există companii care nu pot invita și au venit pasiv pentru o lungă perioadă de timp.
1. Oricine poate avea succes în MLM.
Această afirmație este similară cu toate bine-cunoscute: „Fiecare bucătar ar trebui să învețe să guverneze statul“ Desigur, avem nevoie de anumite abilități. Ceea ce este implicat, trebuie distractiv. Angajarea în rețea de marketing, doar pentru că cineva a reușit să câștige bani solide, cu siguranță, nu-l merita. Network marketing este o afacere, și pentru a face față cu anumite calități sunt necesare în afaceri, și mai presus de toate responsabilitatea. Scorul dvs. depinde de tine, trebuie să fie clar înțeles.
2. MLM este o afacere rece, în cazul în care aveți posibilitatea să lucreze câteva ore pe săptămână pentru a deveni un milionar.
Foarte des, în scopul de a îmbunătăți rezultatele de recrutare, sponsori spun prezentări la fel de ușor să-l facă în compania lor, sau un proiect pe Internet, în general, și nu fac nimic, asa ca invita un cuplu de oameni care au nevoie de bani, sau cei care sunt obosit de la locul de muncă ocuparea forței de muncă sau doresc să schimbe ceva în viața ta, și truc se face. La prezentare se poate spune cu greu despre statistici, potrivit căruia doar doi din zece interesati de oferta, din care doar doi din zece va face ceva despre el și numai 2 din zece începe, au o șansă de a rămâne în această afacere și să obțină rezultate. Nu că ar fi fost la fel de dificil cum ar putea părea, doar pentru a obține rezultatul este necesar să lucrați în statistici, aveți nevoie pentru a petrece un timp anumit, efort și energie, și a arătat cel mai important, o mare răbdare pentru a câștiga milioane lor în MLM. Prin urmare, pentru a vorbi despre faptul că nu are nevoie de o mulțime de timp și puteți obține două sau trei ore pe săptămână, apoi fie un ipocrit sau nu au avut informația și nu are propriul lor rezultat. Orice afacere, pentru a obține un rezultat, este necesar să se aloce 100% din timp, MLM de afaceri nu este o excepție. Nu vă îndemn să lucreze non-stop, dar pentru a vedea rezultatul, va dura ceva timp.
3. MLM-ul nu are nevoie de nimic pentru a vinde.
Aici ne confruntăm cu o situație paradoxală, pentru că în numele de marketing pe mai multe niveluri (marketing multi-levla) conține comercializarea mlm cuvântul, promovarea de bunuri sau servicii. Acesta este modul în care cuvântul de marketing VEKIPEDIYA:
O funcție de organizare Marketing și un set de procese de creare, promovarea și furnizarea de valoare clienților și gestionarea relațiilor cu aceștia în beneficiul organizației. În termeni generali, obiectivul de marketing este de a identifica și de a satisface nevoile umane și sociale. Deci, pentru a vinde orice produs sau serviciu este în continuare necesară. În cazul în care societatea sau produsul sau serviciul de proiect nu este prezent, atunci cel mai probabil este o schemă frauduloasă.
4. Nu contează ce făceai înainte.
În primul rând, este necesar să se facă distincția între responsabilitățile imediat sponsor. Acesta va fi corect spune chiar sponsor media. numele pe care sponsorul problema în primul rând informează recruții sale cu privire la toate activitățile care se desfășoară în compania dvs., cum ar fi conferințe, ateliere de lucru, seminarii, training-uri. În al doilea rând, în măsura în care este posibil, avertizează noul venit din acțiuni greșite, care cu siguranță nu te va conduce la rezultatul dorit, precum și împărtăși experiența lor. care cred că este mult mai important decât orice cunoștințe teoretice.
6. Nu contează cât de mult timp compania pe piata, principalul lucru care a fost legală.
Acest subiect este unul dintre preferatele mele, dacă numai pentru că în urmă cu câțiva ani, în timp ce lucrați offline pe teren, am fost ferm convins că recruta în mod eficient poate fi de-a face numai cu un om într-o întâlnire personală, stând față în față. Toate celelalte metode nu funcționează! A fost doar câțiva ani și pot spune exact că este mult mai ușor, convenabil, și mai puțin costisitoare modalitate de energie - de lucru prin intermediul internetului! Faptul că această metodă funcționează 100%, a spus cel puțin faptul că citiți acest articol și a vedea-o pentru tine orice bun, dar pentru că nu știam reciproc)). Tocmai ați vizitat deja ideea de a mă contactați și întrebați cum compania pentru care lucrez, și eu te pot învăța metodele lor de lucru!?
8. prietenii și cunoscuții este cea mai bună audiență pentru invitația în afaceri.
9. Indiferent de produs pe care îl promovează, pentru că ajungi promovarea unei afaceri.
Dacă această declarație este considerată adevărată, este mult mai profitabil să se angajeze în promovarea unei scheme Ponzi sau orice HYIP și bani pe produsul nu are nevoie să-și petreacă toate vor merge la plata rețelei. Problema este că astfel de sisteme au o perioadă foarte scurtă de existență, adică, cel mai bun caz, restricționat cu anul și cel mai rău caz, nu poate „rezista“, chiar înainte de seara. Mai multe informații pot fi citite despre el aici. Cu toate acestea, eu sunt înclinat la faptul că produsul este mai bine să aibă informații care nu este asociat cu logistică și servicii de vămuire, este opinia mea, nu poate fi de acord cu el, care este dreptul tău.
10. Pentru a atinge succesul în MLM este ușor.
Mulți oameni cred că munca în MLM este un drum liber și că banii se încadrează din cer în sine. Departe de ea, dar adevărul este puțin probabil cineva va spune. În orice caz, nu sponsorul tau.))) Cu toate că, desigur, există excepții. Atunci când o persoană vine la companiile MLM la prezentare, el a spus cât de mult totul va fi ușor, cât de repede împreună cu sponsorul va începe să câștige bani decente. Mai mult decât atât, și de a face ceva care nu are nevoie de nimic, pentru că nimic, pentru a apela un cuplu de oameni. În prezentări generale să nu vorbim despre dificultățile schetaete pe care le-ar putea descuraja un potential partener. Acesta este motivul pentru care în MLM a lua totul și nu este surprinzător faptul că cele mai multe dintre ele nu câștigă, astfel încât acestea să nu înțeleg că MLM nu este în prezent o afacere ușoară, cu mare dificultate, cheltuieli. Dacă am fost aleși mai atent partenerii noștri de la intrarea în afaceri, apoi la ieșire am fi avut rezultate foarte diferite. Și nu numai noi, ci și partenerii noștri. Efectiv lucra numai cu cineva care este gata pentru acest loc de muncă, gata să dea, la frustrare, gata să cadă și crească, să scadă și crească din nou! Numai în acest fel produce profesionalism. Nu a fost tentat, nu mijloace iscusite, spun atât în Părinții Bisericii Ortodoxe. Deci, eu cred că MLM este greu de lucru și trebuie să fie luate în acest fel. Pe această bază, se angajeze în acest tip de afacere, aș recomanda doar celor care-l iubesc, care devine plăcere de ea și care nu contează că el a fost pregătit să urmeze. Daca te recunosti, du-te mai departe! Ai 100% șanse de succes. Sau, mai degrabă, nu chiar și așa, vei reuși 100%, dar nu fi leneș și să aibă răbdare.
11. Are compania au un loc pe care nu pot invita și au venit pasiv pentru o lungă perioadă de timp?