10 Caracteristici ale ambelor băieți și fete - educație și psihologie

Vom discuta cele mai importante diferențe între fete și băieți, fete și băieți.

1. Băieți. pentru a te sexul opus, încercați să pară mai inteligent. pentru că suntem siguri că acest lucru se va dori, probabil, ea devine mai mare. Pentru aspectul și băieții, fetele pretind. că acestea sunt proști. pentru că ei încearcă să salveze add-tensiune atunci când înfățișeze inteligent.

2. haine frumoase băieții nu poarte, în cazul în care nu este confortabil. Această afirmație nu se aplică numai acelor băieți, care sunt de a cunoaște cel ales pentru părinții lor sau în filme și doar trebuie să sari pe vagon de tren eroi costume sau lupta pe teren în cămăși orbitor. Absolut toate fetele sunt dispuși să sacrifice confortul de dragul frumuseții fără cusur. Când au fost îmbrăcați în sus, unii spun că e doar pentru confort. Acest lucru poate însemna că în fața ta, fie de flirt sau o fată cu un gust neobișnuit.

3. În băieții de intimitate îngrijorat de faptul că fata nu a dostignetvershiny fericire. Fetele în același timp frică. tipul ăla se va termina repede. Acest fapt nu înseamnă că băieții sunt mai mult sacrificiu de sine, și fetele mercantil. Doar băieții este un deliciu special, atunci când doamna in al noualea cer, pentru că ei înșiși eroi iubitori ia în considerare. O fată empatiza cu băieții, știind cum acestea pot fi supărat dacă sa terminat repede.

4. Cu logica există o problemă și fetele și băieții. deși mai des glumă pe logica femeilor. Fetele cele mai multe ori nu știu cum să facă concluzii bazate pe general la particular, nu întotdeauna este posibil să se înțeleagă ce este ceea ce: sex cu mine, și, prin urmare, ea spune că ea iubește sau îi place, și, prin urmare, are sex. De fapt, băieții chiar mai greu: ea avertizează el să vină în timp pentru vacanță, pentru a apela la momentul respectiv a fost de acord, dar acest lucru nu împiedică ca el să fie târziu pentru o plimbare împreună.

5. Fetele tind să plac băieții, și băieți, dimpotrivă, să încerce să aibă mai multe diferențe cu fetele. De fapt, aceasta este o dovadă că bunăstarea omului. Cu toate acestea, fetele se pot lauda cu privire la ceea ce un tip care nu poate fi cu adevărat mândri că din comun pentru el, ca, de exemplu, penisul lui. Deci, fetele declară cu mândrie că ei, de exemplu, sunt independente financiar.

6. Bărbații sunt convinși chtochem mai mult din instrumentul lor, mai de preferat. Fetele nu sunt de acord cu ei, pentru că, uneori, simt ca doare.

7. Băieți fete mai bine versat în calculatoare și tehnologia. Acest fapt este de necontestat. Fetele de obicei, nu caută să dezvolte abilitățile tehnice, sau pentru băieți a fost un alt motiv pentru a fi mândri, dacă ei știu că împărțirea responsabilităților poate îmbunătăți performanța.

8. Baieti downplaying capacitatea de a gândi de fete, iar fetele exagereaza aceeași capacitate de băieți. De fapt, femeile sunt capabili de a proiecta întreaga strategie și tactici de îmblânzire, capturarea sau ridicarea unui om, dar toate se lovesc. Totul pentru un singur motiv: toate fetele tactici sună „iar atunci când fac acest lucru, el va crede că ...“, dar el nu cred, nu din cauza asta prost, ci pur și simplu nici un efort, considerând că fetele cred că nu știu cum.

9. Se crede că băieții mai puțin sensibile decât fetele. Sigur! De la o vârstă fragedă le este interzis să urle și se plâng, sunt învățați să fie un bărbat adevărat, și fetele de la confortul din copilărie pentru lacrimi, lauda pentru deschiderea de emoții, deoarece natura grea a acestor baieti - nu isprava lor ca tearfulness si fetele - meritul părinților. Putem face aici fără revendicări comune.

10. Când fetele merg, ei mustra lor și în alte băieți. Băieți vorbesc despre fetele mai rar, dar nu sunt lipsite de ironie în astfel de discuții.

Cu toate acestea, băieții alerga după fete, și vice-versa, și nu se poate face fără unul pe altul. Aici este un lucru misterios.

Bună ziua, a cunoscut recent o astfel de situație, fiica mea și am mers și a intrat în magazin, Dasha mi-a spus că va merge pipi, și a intrat în tufișuri și a încercat să descheia blugi, rupt în jos și a descris, dar cel mai rău lucru este că, atunci când ea a scris blugi lui este văzut băiat și râs. Am furat-o înapoi acasă pentru a schimba hainele. Fiica foarte experimentat din cauza situației, ce să facă, cum să explice fiicei ei că e bine?

articole similare