82 ani vechi Dzhoan Kollinz luat într-un mini-peste tot în jurul au fost uimiți

Ageless Dzhoan Kollinz uitat impecabil în alb și roz tunica sifon, mersul pe jos în această săptămână pe Riviera franceză în Saint-Tropez. Și peste tot în jurul au fost uimiți.

Da, la o examinare mai atentă este clar că pielea actrita nu este același lucru, că o dată, dar ceea ce vrei: la această vârstă, nimeni nu se poate lăuda de a avea pentru micul dejun, prânz și cină, se hrănește exclusiv pe mere de tineret, cu natura la fel nu se poate argumenta. Dar iată ce puterea umană, Joan, vom vedea făcut imediat. silueta ei - ca un om tânăr. Figura sa schimbat cu greu! Și Joan este la fel de subțire și energic.

În deceniul al nouălea „Dinastia“ stea a ieșit să se plimbe de-a lungul plajei purtând o pălărie de paie, cu borduri largi, o tunică și o grămadă de brățări alb-negru scurte.

Sub tunica ei a strălucit bikini jucăuș alb.

Pălării, întâmplător, este un atribut și componentă obligatorie dulap Collins. După ce într-un interviu, ea a recunoscut că ea a folosit pentru a le purta pentru frumusețea și de a crea o imagine, dar în cele din urmă a început să le folosească ca protecție împotriva razelor UV.

„Soarele în doze mari fatale pe pielea unei femei. Așa că am încerca întotdeauna să poarte o pălărie, ochelari de soare și un makeover complet.“ Sub machiaj plin actrita a insemnat creme si instrumente cu filtre de protecție.

În ceea ce privește picioarele zvelte, secretul ei este simplu: Mananca o dieta sanatoasa si ceas greutatea ta. „Mă uit mereu greutatea mea, pentru că eu dau cu sânii magnific, și, prin urmare, există premise pentru a obține“ pufos „și în alte părți ale corpului. Dar nu conta calorii, mananca doar alimente sănătoase. Și, în cantități mici.“

Dzhoan Kollinz nu se teme de o epidemie în Ucraina

Deja rezervat o cameră rege la Hotel Intercontinental, cu vedere la Piața Sf. Mihail, zona sa - 70 de metri pătrați și de cost - 7,5 mii de euro pe zi. Apartamentele vor fi decorate cu orhidee albe si roz. Acestea sunt o șampanie actrita preferata si ciocolata, realizate exclusiv pentru cofetarii Collins Kiev (mai mult)

a se vedea, de asemenea,

„Nunta turcă“: cosmonaut Leonov, ministrul Medina și o Peck de sare într-un cadou de la Barshchevsky

fan Kirkorov aranjat pentru „orgie“ la un concert

Abramovici, uite, că a pierdut Natalya Sturm care acoperă sânii goale felii de somon

În primul rând dragoste Miliardarul a făcut fotografii topless, care călătoresc în Norvegia [fotografie]

Anastasia Chernobrovina în 40 de ani, pentru prima dată, a devenit mama

Irina Sheik a jucat într-un coteț de pui într-o îmbrățișare cu pui

Supermodelul își petrece o vacanță cu bunica lui în Bashkiria

Pur și simplu tip rap: adolescenții care învață limba română

După notoriu Pyo Buttle Oxxxymiron și a devenit clar faptul că tinerii noștri trăiesc nu este muzica, care este jucat pe posturi de radio de limbă rusă

A devenit cunoscut ca soțul arata cel mai cunoscut prezentator TV Ekaterina Andreeva

Catherine a postat o fotografie cu soțul ei - oameni de afaceri sârbi

Filipp Kirkorov pus rece fiul și fiica de recreere film în Crimeea