6 din Regulamentul de munca în seră

6 din Regulamentul de munca în seră
Multe cu efect de seră „la modă“ policarbonat coexista pașnic cu folie și sticlă. Pentru că, pentru toată importanța materialului, cele mai importante tehnici agricole de cultivare a legumelor cu efect de seră.

Cu efect de seră, soțul meu sa făcut pe sine, astfel încât nu există fisuri sau găuri la intersecția dintre foi de policarbonat. Vântul leagănă sa nu-l merita foarte strans. Ușile sunt ușor decalate guri de aerisire mai bine purjat de pe ambele uși. Există un alt - de la ferestre mari, și un acoperiș din policarbonat. E un pic mai rece de primăvară și toamna, dar floarea de roșii și se coc până la îngheț, atunci când policarbonat, acestea nu mai sunt în creștere.

Aici sunt regulile mele simple,

1. Deschideți fereastra în seră pe de o parte, nu mai târziu de 6:30 în soarele dimineții. Dacă mai târziu, va deveni fierbinte și condensul acumulat. Acest lucru este foarte rău, atunci când lasă picăturile de apă - se va arde. (Citiți că este necesar să se deschidă la aproximativ 9 o seră. În căldura de tot acest timp se va arde, și arunca aburul din ușă imediat ce le deschide!).
  2. Dacă este frig, ploaie, apoi prin orificiile de ventilație trebuie să da drumul la abur: unul - cel care vântul - să lase deschisă, al doilea închis. evadări abur și plante confortabil.
  3. În cazul în care vântul este foarte puternic, aveți nevoie pentru a deschide ambele ferestre. Să fie un proiect cu efect de seră nu este demolată. În ploaie, tunete, vant cu efect de seră este închis atunci când furtuna va trece - toate deschise, a aruncat un proiect.
  4. În vara fierbinte materialelor de acoperire de perete care acoperă prin cuie și fire. Agățat de material de acoperire, atâta timp cât se va umple roșiile.
  5. Dacă nopțile de vară se răcească (nu mai mare de 15 °), o fereastră deschisă și atârnă-l pe vechiul cortina tesatura. Perdele agățat în apropierea ferestrei mele pleacă din primăvară până în toamnă.
  6. Castraveții sunt întotdeauna udate la ora 10:00 și 16:00 - cel târziu (în cazul în care vremea caldă). Tomate udate dimineața 10: 00-10: 30, ca irigare asigură o umiditate mai mare -Uite vă și boli fungice.

Dacă te duci în țară, intră în seră mai des - o dată la fiecare oră și jumătate, și vei simți imediat cum aerul acolo, și a dat seama repede ce și când să deschidă.

Pentru plantare timpurie este mai potrivit policarbonat cu efect de seră: este mai cald. Am picătură de roșii și castraveți până la 10 mai. Și în pahar - după 5-7 zile. Topuri niciodată ciupi: natura a decretat că planta a crescut atât de măsura în care el are forțe suficiente.

Da, jocul este în valoare de lumânare! Nu va fi întotdeauna o recoltă bună, și nu va fi nici o infecție în seră.

Elena Nikolaevna Umnyakova, Sharya

articole similare