5 motive pentru a face Osho meditație dinamic

Dinamic Meditație Osho a fost creat pentru un om occidental, care nu pot sta în continuare.

Sunt adesea întrebat ce meditația este, dacă este necesar, în același timp, să se așeze în poziția lotus, și că este - postura lotus, dacă este necesar să se păstreze degetele în Mudra (și, în cele din urmă, ceea ce este un „înțelept“). De ani de zile, am răspuns la această întrebare în mai multe moduri diferite. „Meditația - este de a găsi în acest moment.“ „Dacă vă spălați paharul, paharul meu, e meditația ta.“ „Uita-te la gândurile.“ „Uita-te pentru respirație.“ Mai târziu, în viața mea a apărut și Osho dinamică Meditație, urmată de înțelegere meditație nu doar lărgit, și a dobândit multe fațete și dimensiuni.

Povestea ar fi încheiat într-o respingere completă a acestei tehnologii minunate pe care Osho creat in combinatie cu Sufi si alte tehnici, în timp ce bazându-se pe cunoștințele de fiziologie, anatomie, știință. Dar povestea mea este doar începutul cu dinamica și vreau să fie implicați în toate. Deoarece acesta este cazul, atunci când tehnica funcționează fără excepție. Ei bine, pur și simplu nu le au, excepții. Tu pur și simplu nu arunca început și merge mai departe prin „nu doresc“ și „oh, de ce am nevoie de această tortură.“ Este necesar, Fyodor, este necesar.

Deci, ce vrei?

1. Uita de faptul că meditația este doar „sit-in“. Dinamic Meditație Osho a fost creat special pentru omul occidental, care nu pot sta în continuare și trebuie să arunce tot ce este în ea, și a acumulat de-a lungul anilor.

2. Dupa ce a citit un volum imens de meditație dinamică, care sannyasins Osho au adresat întrebări cu privire la acest subiect, iar el a răspuns cu răbdare, pot spune cu încredere că fiecare din cele 5 etape este de asemenea important, precum și executarea corectă. Nu amator, dacă vă place efectul, care promite să Osho. Care sunt efectele? La un nivel minim, eliberarea din blocuri, furie, resentimente, acceptarea de sine, iubirea de sine și de aproapele, și multe altele.

3. Meditația dinamic - o modalitate foarte bună de a pohudet☺

4. Este suficient să o facă timp de 21 de zile la rând și nu fac niciodată. Efectul obținut în acest timp, acesta poate fi suficient. DAR: nu cred despre rezultatul, este necesar să se concentreze exclusiv asupra procesului și să devină un observator a tot ceea ce va fi.

5. A doua zi a început cu Meditație Osho dinamic, a avut loc în creșterea energiei. Sunteți mai puțin iritabil, mai flexibil, configurat pentru ei înșiși și mediul înconjurător. Starea meditativă este menținută pe tot parcursul zilei, sau chiar mai mult, antena internă este reglat la pozitiv.

Dinamic meditația Osho constă în 5 etape, fiecare dintre care durează 15 minute. Făcând meditație ar trebui să fie dis-de-dimineață, pe stomacul gol. Pre sfătui foarte bine sufla nasul. Ochii închiși în întreaga oră meditație.

Prima etapă constă într-o respirație haotică rapidă prin nas. Este important să se acorde o atenție la cuvântul „haotic“, deoarece creierul nostru uman reușește să facă chiar și modelul de haos. După ce simți că respiri pentru un anumit ritm, schimba imediat. A doua etapă - această expresie sub forma unui strigăt, dans, cântec, pas de balet, orice lucru care va ajuta arunca tot ceea ce a acumulat și se agită până în prima etapă. Adică, face orice vrei, nu te limita la nimic (sfătuiesc vecini să avertizeze în prealabil ☺). A treia etapă se bazează pe o tehnică sufi - în ea ne-am „lovit“ de pe centrul sexual și acest lucru foarte centru, strigând „Hu“, să sară în sus cu brațele întinse spre cer, cu aterizare necesară pe un picior plin. În etapa a patra, vom îngheța în această poziție, care a terminat al treilea. Și stăm. Nu geamăt. Nu-ți pierde inima, dar foarte de dorit. Doar stau și transforma într-un observator care va șoptesc la noi o mulțime de lucruri diferite, dar nu intră în dialog cu ei, observăm pur și simplu, ca și în cazul în care nu se întâmplă cu noi. Etapa a cincea - o celebrare, un dans, o expresie a corpului recunoștință și fericire prin mișcare.

Data viitoare când vorbim despre întâlnirile Osho seara și tehnici de meditație, care sunt folosite acolo. Și acum, când vârful iceberg-ului, în cazul în care nu au cucerit, cel puțin cunoscut, dinamica înainte împreună?)

articole similare