Dacă noul comite cele mai multe acte curtezan enumerate în lista de mai jos, atunci cel mai probabil, bărbatul îndrăgostit de tine. De ce? Pentru că atunci când un om în dragoste, comportamentul său arată sentimentele sale mai elocvent decât cuvintele.
Deci, 4 important semn că un om în dragoste:
1. El vă trimite un SMS cu textul „bună dimineața“ și „noapte bună“
Dacă prietenul tău sau un om vă trimite un mesaj cu urări de bună dimineața sau cuvinte frumoase pentru noapte - un semn sigur că un om îndrăgostit.
Când un om în dragoste, comportamentul său se schimbă: ea tinde să fie mereu acolo și cât mai des posibil pentru a face fata de token-uri preferate (femeie).
Omul este ca te trezesti sau du-te la culcare singur atunci când el nu e acolo - și el vrea să trimită SMS-uri pentru a simți că sunt mai aproape unul de altul.
Dacă un om vă trimite un SMS în timpul zilei, așa că se gândește la tine în mod constant și gândit la tine plăcere în zilele de lucru sale plictisitoare sau stresante.
2. Când el numește, el pur și simplu spune: „Eu sunt“
Expresia „Bună, sunt eu“ înseamnă că relația voastră se mișcă în direcția cea bună, și omul (sau femeie) se simte confortabil și confortabil cu tine. Dacă noul ventilator în timpul apelului ați spus fraza „Eu sunt“, este, de obicei, un semn că un bărbat îndrăgostit. De ce?
3. El vrea să vă prezint prietenii mei
În cazul în care activitățile sale săptămânale includ petreceri cu prietenii, de exemplu, sâmbătă, el va spune, probabil, prietenilor despre data, care a fost într-o vineri seara. Bărbații bârfesc. ai ghicit?
Dacă el te-a invitat să i se alăture într-unul din week-end, acest lucru este probabil să însemne că el deja te vede o parte din viața mea - nu numai în pat, ci și în străinătate.
În general, cunoștință cu prietenii, de obicei, este una dintre principalele semne că un om în dragoste, și are intenții serioase față de tine.
4. El vorbește despre viitor
Desigur, atunci când vine vorba de viitor, noi nu înseamnă să vorbim despre cumpararea unui inel de logodna sau o propunere de căsătorie. Este vorba despre planuri comune pentru week-end, pentru vacanța următoare. De asemenea, dacă un om oferă pentru a merge la un concert sau vizitați un alt eveniment în următoarele câteva luni - deci este planuri de anvergură.
Când un om în dragoste, comportamentul său și să vorbească lui este o reflectare a sentimentelor sale pentru femeie. Și, desigur, în cazul în care omul discută cu tine cum vedeți viitorul relației voastre, și care sunt planurile și visele tale, acest lucru este probabil să însemne că el a fost îndrăgostit de tine și vrea să te vadă lângă el în viitor.