Foto: Ekaterina Kovaleva
Cine: stilist, designer de costume.
Compliment mai neobișnuită
De multe ori în comparație cu fetele spaniole sau orientale. Întrebați aceste buze sau nu. Odată ce un om la o petrecere a cerut insistent să-i dea posibilitatea să mă sărute, el ma asigurat ca buzele mele la fascinat și a vrut să știe ce sunt. A fost foarte amuzant! Compliment mai plăcut a fost de la fostul meu om - obișnuia să mă sune Carmencita.
Cum să aibă grijă de buze?
Problemele apar în timpul iernii, iar când ești bolnav. În timpul iernii, aerul de păr, și de frig, desigur. Dacă nu avea grijă de ei, buzele uscate și se crape, chiar până la sânge. Aveți nevoie de îngrijire regulată: igienă ruj este întotdeauna cu mine, nici buza asa ca nu ajuta, ca gigienichki farmacie. Când a fost destul de rău (de obicei, după o raceala atunci cand respiri o gura mare), face exfoliere delicata.
Cum vă referiți la o creștere a buzelor?
În mod normal, cu atât mai mult acum că procedura se poate face temporar. Sunt atât de multe oportunități pentru a îmbunătăți aspectul, prelungi durata de tineret! Dar eu sunt împotriva îndoirea, când buzele micului „puf“ într-o foarte mare, și nu doar atins în sus, cum ar fi asimetrie. În acest caz, buzele devin nenaturale, netede, iar profilul este întotdeauna vizibil, că plinătatea buzelor din calea lor. Este adevărat urât, și oamenii înțeleg, de asemenea, acest lucru. În general, tendința mă sperie în același tonkonosyh, bolshegubyh, o cincime dimensiunea de san de fete. Părerea mea: acestea sunt toate la fel. Întotdeauna spun clienților că trebuie să mă într-un motiv.
Foto: Ekaterina Kovaleva
Kompleksovali vreodată din cauza caracterului complet sau forma buzelor?
Foarte complexat copilărie, și mai ales când eram adolescent, pentru că atunci nu a existat nici buzele de moda pline. Îmi amintesc că la grădiniță copiii se întreabă de ce am o gura mare. Un adolescent am luat fundație mamei mele și buzele tencuiți și chiar se considera teribil de urât. A existat, de asemenea, un moment foarte prost în cei 14 ani am trăit într-un oraș mic, și într-un fel am fost călătoresc într-un autobuz. Au fost, de asemenea, baieti ani 20. Unul sa uitat la mine și a spus prietenului său: „Uite, ce gura unui lucrător.“ De atunci, nu-mi plac orașele mici, și oameni fără maniere.
Culoarea preferată de ruj
Nu-mi place să picteze buzele luminoase și să le facă să se concentreze în machiaj. Dacă faci, este foarte rar și, de obicei, să strălucească, fără o cale clară. Îmi amintesc cum, la sfatul unui artist de machiaj cumparat un ruj rosu persistente, dar nu a pictat-o dată. Îmi place diferite de luciu de buze, dar pentru că buzele ei sunt mari, ceva glose lipicioase sunt foarte inconfortabil. Prin urmare, meu preferat - non-aderent luciu pe Ingolet si noua descoperire - crème luciu de la Clarins nuanta bej natural.
Cel mai romantic sarut
Oh, eu fac dragoste sărut. Cele mai bune săruturile - cu omul meu iubit. Sărutul a fost cel mai romantic cu ea, aproximativ un an în urmă, noi, ca un film american, sărut după două săptămâni de întâlnire, noaptea, în fața ușii casei mele. A fost un foarte blând, timid și plin de sentimente sărut.