15 lucruri pe care trebuie să știe jumătatea mea

Uneori este dificil să-i spun o persoană cât de mult îl iubești. Dar cuvintele fetei scufundat în sufletul meu. Un sentiment că ea și-a exprimat exact ceea ce simt.

1. Când oamenii vorbesc despre soții lor (actuale și viitoare), acestea de obicei, nu vreau ca ei să știe că este pentru totdeauna. Dar eu te voi iubi fiecare moment, și nu va fi niciodată în această pretenție.

2. Tu nu vin întotdeauna în primul rând, dar acest lucru nu înseamnă că nu sunt cea mai importanta persoana din viata mea. Adevărata dragoste - nu este alungare reciproc. Acest lucru, împreună pentru a plăti facturile, cina, și să se gândească la viitor. Nu meriți mai puțin.

3. De fapt, cel mai important lucru - este că în fiecare zi vom face o alegere de a iubi unul pe altul. Sunteți învățat cum să te iubesc, și în fiecare zi am învățat cum să mă iubească. Și nu e în fiecare secundă decizie. Această lucrare de zi cu zi.

4. Nu mă aștept nimic. Chiar și promisiunea de a iubi necondiționat este în așteptare. Love - cele mai neașteptate și cel mai sincer din lume. Dar este cel mai puternic atunci când nu există așteptări.

5. Nu vreau să fie complet viața ta. Vreau să împărtășiți cu prietenii. Vreau să fie una, uneori. Vreau să merg să călătorească și să ia parte la proiecte pentru a suna și spune unde sunt acum. Și eu vreau același lucru pentru tine. Vreau să ne-au ținut reciproc și pentru noi înșine prea. Dar, în același timp, astfel încât să putem fi ca unul.

6. Atașamentul - acest lucru este normal.

7. Nu voi uita întotdeauna la fel cum este acum. Nu va fi întotdeauna atât de tânără și frumoasă, și tu, de asemenea. Vreau să aibă copii și să mănânce bine. Și nu vreau să după a treia cineva naștere a cerut de la mine să devină prea subțire. Aș vrea cineva mi-a spus că trupul meu - bine, pentru că este corpul uman, pe care o iubesc.

8. Relația noastră sexuală. Iar sexul nu există numai pentru a fi sănătos, dar, de asemenea, să se simtă mai aproape de cei pe care îi iubesc. Este ca și cum să crească în paralel unele cu altele de mai mulți ani.

9. Nu trebuie să iubești fiecare parte din mine. (De asemenea, nu ar trebui să schimbe unele lucruri în mine.) Aceasta este arta de a lua o persoană ca el este. Se pot schimba obiceiurile, dar esența omului - niciodată. Persoanele care au o relație puternică, să accepte reciproc necondiționat.

10. Eu chiar sper că vom putea în continuare zăcut tot weekend-ul în pat și să ignore orice altceva.

11. Noi nu merge la culcare, plimbare prin noapte, vom merge într-o călătorie sau să vină acasă de foame. Nu știi când cineva nu se trezește sau întoarce dintr-o călătorie. Nu uita despre substituibile lumii. Asta ne ține pe degetele de la picioare noastre.

12. Vă mulțumesc. Vă mulțumim pentru a li se permite să-și petreacă cu tine zi. Pentru ceea ce a petrece cu viața mea. Pentru faptul că mă ține de mână. Pentru faptul că mă cunoști și încă mă doresc. Pentru ca să mă ajute. Lasă-mă să te plătească înapoi în natură.

13. Puteți judeca dacă vă place sau nu, prin două lucruri: modul în care se uita la tine când vorbești, și cum să vă atingeți accidental. Niciodată nu subestima gesturi mici.

14. Cel mai intim - este sa ai citit capitolele mele preferate.

15. Chiar și cea mai mică parte din tine este perfect pentru. Modul în care pieptene parul, oftând în somn, încruntându-se. Sper că o voi iubi pentru totdeauna. Și nu râde de mine pentru ceea ce cred într-o magie specială.

Împărtășesc această declarație de dragoste pentru dragi!

articole similare