Poate părea că a fi într-o relație este uimitor. Țineți mâinile, du-te la date, au o masă, pentru a fi în dragoste și să aibă o persoană specială cu care doriți să-și împartă viața. Relațiile pot fi minunat și plin, dar această imagine nu este întotdeauna perfectă. Imaginile și temele pe care le vedeți la televizor, nu arată întotdeauna o imagine completă a evenimentelor. S-ar putea dori să învețe despre unele dintre miturile în relația înainte de cerințe ridicate în a doua jumătate.
1. Romantic nu va dispărea niciodată, dacă iubești cu adevărat
Dragostea pare mereu noi si interesante. Produse chimice asociate cu plăcere, este distribuit în creier. Dar aceste substanțe chimice se pierd în timp. Am devenit mai confortabil cu partenerul tau, si estompeaza noutate. Asta înseamnă că ar trebui să permită ea / el să plece? Opțional. Dar, în orice relație pe termen lung vine o vreme când nu mai simți amețit de tot ceea ce se întâmplă. Pentru a reaprinde romantismul, trebuie să încercați ceva nou.
2. Dacă într-adevăr mă iubește, el va înțelege de ce am fost supărat
3. Tot ce ai nevoie este dragoste
Așa cum am menționat în primul paragraf, după un timp claritatea simțurilor tocit. Pentru a supraviețui relații, este nevoie de dragoste, chiar dacă interesele comune și obiectivele de viață.
4. Știu că vreau să găsesc într-o femeie. Aici este o listă de calități dorite, și nu am de gând să facă excepții
Bună, un visător! Nimeni din lume nu este perfectă, și nu putem comanda un partener pe care ne-o dorim. Lucru amuzant este că avem tendința de a fi atras de oameni care sunt diferiți de noi. De exemplu, femeile care iubesc să asculte, să acorde o atenție la cei care fac să râdă. Dar acest lucru nu înseamnă că acest tip de persoană ar fi ideal pentru ei în toate. Cu toții avem calități bune și rele, asa ca incearca sa fie mai deschis și să învețe să ierte.
5. Dacă el ma iubit, aș dori să-și petreacă cu mine tot timpul
Poate că atunci când te simți dragostea, pe care doriți să-și petreacă fiecare minut împreună. Dar, după prima iubire merge, trebuie să vă amintiți să găsească timp pentru ei înșiși. Faptul că sunteți un cuplu, nu înseamnă că nu poți avea interese diferite, propria familie și prieteni.
6. Sunt gelos pentru că o iubesc (l)
De ce femeile au orgasm?
Deoarece data nașterii determină întreaga viață viitoare
stele Fiica uite ce le-au!
7. Faptul că ea nu știe că ea nu a fost rănit
Acum, noi nu vorbim despre un pic de minciuni albe, care ajută oamenii să se simtă mai bine. Răspunsul la întrebarea „Eu Stouter?“ Va fi întotdeauna „nu“. Cu toate acestea, adevăratul secret nu este niciodată o idee bună. Cu toate acestea, în cele din urmă, va veni la exterior, deci mai bine mai devreme decât mai târziu.
8. Probabil, suntem condamnați pentru că jurăm tot timpul
În acest caz, totul depinde de ceea ce numim o ceartă. Dezacordurile și argumente - este o parte inevitabilă a unei relații. Amintiți-vă, am spus că extremele se atrag este de obicei? Acest lucru înseamnă că toată lumea crede în mod diferit. Discutați despre sentimentele într-un mod relaxat - este calea spre o relație sănătoasă. Diferențele - acest lucru este normal. Dar dacă argumentul din mână, și te simți întotdeauna rău, poate fi nevoie de consiliere sau de alt mod de a rezolva problema. Și, desigur, în cazul în care un argument degenereze într-un abuz fizic, rupe imediat această relație.
9. Dacă sunteți cu adevărat în dragoste, nu trebuie să facă nici un efort
Totul în viață necesită un oarecare efort. De exemplu, fiecare persoană are un hobby, si cel mai probabil, nu este interesat de un partener. Dar trebuie să încercăm să încurajeze un iubit să facă ceea ce-i place. Cu cât investi în partenerul tau mai mult, cu atât mai mult impactul pe care le obtinem din ea.
10. Avea nevoie să se schimbe, și apoi voi fi fericit
Un semn al unei relații sănătoase este faptul că ambii parteneri sunt capabili de a schimba și de compromis. Dar dacă doriți să schimbați pe cineva forțat - este o idee proastă. Și, de obicei, nu funcționează. Omul însuși trebuie să se schimbe, singurul mod în care se va face un efort pentru auto-îmbunătățire. În plus, fericirea ta nu ar trebui să depindă de altcineva. Romantic, desigur, ar trebui să vă aduc plăcere, dar adevărata fericire vine din interior.
După ce ați citit aceste mituri comune într-o relație, sper să înțelegeți că toate aceste relații în film este un basm. Fii cu cineva te iubesc, cu adevărat uimitor, dar, de asemenea, în relația nevoie pentru a face locul de muncă și de înțelegere pentru a rezista testului timpului.