11 fraze care vorbesc barbatii la fel ca o fată!

Suntem de acord că băieții - oamenii sunt ciudate. Construiți un macho abrupte, în timp ce ei înșiși nu pot veni la fata, și face cunoștință! Dar nu vă faceți griji, puteți lua lucrurile în propriile mâini. Dar, mai întâi asigurați-vă că el chiar te place.

Băieți și bărbați în diferite moduri și-a exprimat simpatia pentru sexul mai slab, de exemplu, pentru a încerca să atragă atenția fetei neobișnuite sau acțiuni neașteptate, enchant uite și să râdă sau furtuna surpriza de gesturi și umor vesel. Și ce altceva? simpatia lui se poate vorbi și de complimente.

Doar bărbații sunt aranjate astfel încât complimente cele mai sincere vorbesc doar fetele lor preferate. Deci, nu ezitați în astfel de cazuri. Și să acorde o atenție la modul în care se comportă cu alte fete.

În acest caz, nu fi supărat dacă ai auzit ce a făcut cel mai simplu compliment celălalt. La urma urmei, acesta poate fi pur și simplu o expresie a educației sale bune. Dar dacă el încearcă să farmece toate complimentele lor, nu sunt mult diferite de restul pentru el.

Va oferim 11 amintiți fraze care oamenii vorbesc numai fetele, în cazul în care acestea au planuri mari.

1. „Mi-a amintit de tine.“

El nu se poate spune întotdeauna ceea ce cred eu despre tine, pentru a ascunde sentimentele lor și să nu fie simplă. Dar el va spune că l-a amintit de tine, pentru că într-adevăr vrea să știi despre asta.

2. „Pot să te ajut cu asta.“

Bărbații place să se simtă nevoie. El vrea să fie util pentru tine. Și dacă el se oferă să ajute, să spui că nu este indiferent. Bărbații sunt dispuși să facă ceva pentru cei cărora le pasă, cărora le-au propriile lor planuri specifice.

3. „Arăți grozav.“

Dacă un om va spune tine, este suficient să ne gândim că el are în minte. El chiar crede că arata foarte bine, și vrea să știi asta.

4. „Am vorbit cu mama mea ...“

Dacă el menționează mama lui și vă spune că ea, sau cel mai bun prieten a spus, sau te place. Barbatii rareori împărtășesc ceea ce se întâmplă în familia lor, mai ales mama. Pentru că dacă el îți spune despre el, atunci ai avut un nivel special de încredere.

Continuare pe pagina următoare:

articole similare