comportă întotdeauna și peste tot ca un maestru al vieții - este cheia succesului tau. Odată ce ați înțeles, vei deveni cu adevărat un adevărat maestru al vieții.
Nu ezita niciodata, nu fi timid, nu se pierde și nu tushuysya. Încrederea în sine nu poate rupe nimic. Niciodată nu a fost un comportament indignată altora. Puteți da drumul de o remarcă ironic in surdina, în cazul în care situația o cere, dar niciodată de echilibru, atât pe plan extern și intern.
Ar trebui să fie întotdeauna calm. Atunci pacea ta de spirit va fi transferat fata de mers pe jos cu tine. Strada este întunecat și pustiu, și te cunosc o mulțime de rău vine Gopnik? Umerii, a ridicat capul mai mare, merge în același ritm ca și înainte, - un puternic și calm. Aceasta este - cartier, orașul, universul tău. Nu există nici un Gopnik, este pur și simplu trecătorilor.
„În acest scenariu, chiar nimeni nu încearcă să ruleze peste tine“
Ei spun ceva după - cu încredere și cu voce tare skhohmi înapoi, și toate cazurile. Dacă nu putem evita conflictele și tulburările într-adevăr începe, de la care nu se poate ieși conversație știință de carte - Lupta. Prinde noutățile de lupta a procesului și nu-ți fie frică. Ești un om sau ce? Vezi ce sunt egale cu zero absolut șansele, și te omorât - alerga. Nu-ți fie teamă să pară un laș, nu te temi de nimic.
Cu oamenii să fie politicos și atent, dar nu și lingușitor lingușitor. Dacă cineva încalcă în mod deliberat la demnitatea ta - imediat a pus în aplicare, dar în liniște și fără isterie.
Cu fete, de altfel, noi trebuie, de asemenea, să adere la această regulă. Niciodată nu-ți fie frică de a pune în aplicare fata, care începe să sape. Acesta va adăuga doar puncte, arătându-i care era șeful și maestru de ceremonii. Amintiți-vă: fiecare femeie are nevoie de un om care este mai puternic decât mental ei și fizic. Chiar si feminista mai emancipată la inimă visează să aibă acest tip care ar putea veni să se odihnească pe umăr și se simt protejați de tot. Nici o fată mi-a părăsit când am încercat să merg după ce am răspuns ei întoarce favoarea. Dimpotrivă, ochii au început să strălucească de fericire, și au cerut imediat sex dur.
Dar niciodată umili oamenii arunca cu, nu-i bate joc - pe care le arată slăbiciunea ta. Niciodată șicana slab, nu doare animalele, nu disprețui pe cei săraci. Tu - un tip rece, și nimeni nu lasa coborârea în caz se întâmplă nimic, dar nici o plăcere procesul în sine.
Învață să fie atât deasupra mulțimii și iubesc oamenii. Nu este prea dificil, dacă ați înțeles că în fiecare om există ceva luminos și pozitiv. Și odată ce-l înveți, oamenii te vor iubi în schimb.
De ce ai tot vrei? Deci, la urma urmei, de asemenea, femeile încep să te iubesc. Și tot pick-up pentru tine de a transforma intr-un adevarat paradis - a ales o fată, a arătat-o cât de bun ești (și fără a strecurat - pentru că nu joacă joacă, și de fapt este) - și toate cazurile. Ia-l și să conducă la patul lui. Și va fi cu tine, atâta timp cât doriți, și să fie fericit peste măsură.
Nu fi ofensat. Niciodată. Pur și simplu nu se poate jigni sau supărat. Nu poți chiar furie - orice încercare de a lovi tu răspunzi la fel, dar foarte liniștită, cu contactul vizual direct și un zâmbet obligatoriu. În general, contactul vizual direct în combinație cu un zâmbet - un lucru foarte puternic. Femeile nu pot rezista împotriva acestui caz. Orice sosirile după acest lucru se termină de obicei. De ceva timp, după care va încerca să ruleze din nou. Și pentru a face acest lucru este obligat să fie.
Se aplică tuturor cu o doză sănătoasă de umor. Glumă în cazul în care glumele tale sunt adecvate. Nu transforma într-o gaură. Ar trebui să combinați tot ceea ce am descris mai sus, iar unele cota razdolbaystva. Aceasta este, pe de o parte pe care - Prints Charlz, pe de altă parte - un pic bully și fără un rege în cap. O astfel de combinație dulce-amaruie si foarte misterios. Vă puteți baza pe în principal, dar sunt absolut imprevizibile în detalii. Așa cum trebuie să fii un mister. Nu deschideți niciodată partea din față a femeii până la sfârșit, nu dau un motiv să creadă că ea te cunoaște „și de la“.
Amintiți-vă mereu: ai in viata ta, totul este în regulă. Când reușesc să aprecieze această idee, atunci înțelegi că modul în care aceasta este într-adevăr. Și femeile să ajungă la tine pentru ei înșiși - ei se simt oameni de succes și doresc să fie doar astfel.
Nu vorbi despre bani
În nici un caz nu-i spune despre bani, dacă nu te provoacă la o astfel de discuție. Banii nu este important pentru tine. Da, ei bine, atunci când acestea sunt acolo. Chiar mai bine, atunci când acestea sunt multe, dar sunt pe cale cumva eu nu cred. Nu lucrezi pentru bani, ci doar pentru că-ți faci treaba într-o grabă. În general, tot ceea ce faci, ești într-o grabă. Banii - un subiect plictisitor și neinteresant, nu-mi pasă cu adevărat. Să-l excită pe cei care au o problemă cu ei. Ai o viață nu există nici o problemă. Tu du-te pe masina veche? Deci, ce? Îți place mașina ta, ești frumos să călărească pe ea. Tu, în general, toate frumos și toate noutățile din viața ta. Sunteți de succes, te simți bine și de viață interesantă este. Ești chelire devreme? Tu într-o grabă pentru a merge chel, și asta este. Și așa mai departe, toate în același spirit.
Nu uita de asemenea, despre astfel de lucruri importante postura, mersul și postura. Trebuie să țină capul sus, nu trage pe ochi. Shy înalt? Nu este nimic să-ți fie rușine, cei mai mulți oameni te invidiez. Nu este nici un secret faptul că femeile doresc în secret să fie un om care este mai înalt decât ea. Deci, ești foarte norocos - vă puteți elimina în siguranță fetele cu picioare foarte lungi, care suferă de faptul că în jurul lor scurrying nedomerki. Arată-le tuturor cum ești înalt, îndreptați. Aceasta - demnitatea, mai degrabă decât un dezavantaj. Spread umeri, picioare nu amestecare, du-te așa cum ar trebui să meargă la stăpânul vieții - în liniște și cu demnitate. Expresia facială este întotdeauna auto-satisfacție și armonie cu mediul înconjurător. Și umbra jumătate de zâmbet de lumină, care este întotdeauna gata să se materializeze într-un zâmbet larg deschis, dacă vedeți persoana căreia doriți să zâmbească. Fie că este vorba un vechi prieten sau fata care ti-a placut.
Poziția statică a postura dumneavoastră, de asemenea, trebuie să radieze încrederea în sine și locația în lume. Nu este nevoie să se răsucească brațele și picioarele în noduri strânse - care sunt închise de realitate. Nu țineți mâinile la persoana, nu trei ochi, nu acoperă gura în timp ce vorbesc, nu nas Cheshi sau cap. Toate acestea - manifestări de auto-îndoială. Postura ar trebui să fie natural și relaxat. Atunci când vorbim uita la sursă, mai degrabă decât la o parte, dar privirea prin melcului, atunci când situația o cere. Fa-o, astfel încât oamenii se simt confortabil vorbind cu tine. Asigurați-vă că vocea ta suna ca. Vorbiți clar și destul de lizibil, dar nu strigați. Femeile place când un bărbat vorbește în mod clar, dar încet, cu voce joasă. Si nu uita sa zambesti mai des. Dar nu rândul său, în același timp, în Guimplena. Ar trebui să fie la fel de mult cât este necesar, dar nu excesiv. Știu cum să fiu serios. În general, lucrul la aceste momente, nu lasa aspectul la voia întâmplării, și o vei face.
Ar trebui să fie întotdeauna într-o stare de spirit buna, eu ar trebui să simt întotdeauna interesant și atractiv. Tu întotdeauna și peste tot ar trebui să fie inclus un extaz comutator intern al vieții. Ar trebui să împinge, aplatiza și stick. Ca și cum ai avea o pereche de pahare lichior de coniac, despre care am scris mai sus. Doar să învețe pentru a induce și menține această stare de spirit, fără nici stimulente.
„Daca nu se poate - pune-te ancorat pe cazul“
Și când ești în această stare de spirit, altii se va simți și va fi interesant pentru ei. Încercați să faceți întotdeauna și să fie peste tot într-o stare de spirit bună, iar oamenii înșiși pentru a ajunge pentru tine, inclusiv fetele drăguț. îmbrăcat expensively bărbat chipeș, cu o față ca „nu se potrivesc, ucide!“ mult mai puțin interesant pentru ei decât tipul medie, din care emana un val de prietenie și bucurie.
Odată ce am început viața într-o stare de ebrietate se întâmplă cu mine întotdeauna a început flirt chelnerita, asistent magazin, un secretar și un coafor. Când m-am dus la biroul contra sau un bilet, imediat am observat modul în care acestea intern vor obține părul mai bine și să înceapă un zâmbet abia perceptibil. Nu fi leneș în acest caz un zâmbet prietenos de la fata și spune câteva fraze de bun venit, chiar dacă nu sunteți de gând să se ocupe de ea în nici un fel. Astfel, te obișnuiești pentru a comunica cu oamenii cu ușurință și în mod liber, planta o mulțime de cunoștințe dând din cap și nu se opresc să se simtă propria lor, o atracție tot mai mare.
Cel mai important lucru în starea ta de spirit - știi că poți tot ce vrei. Sunteți hotărâți să câștige și să aibă succes. Tu - un om în floarea vieții și forma fantastică. Ai nevoie de ele mai mult decât au nevoie de tine. Întreaga lume - a ta.
În viața fiecărui om trebuie doar să arate calitatile cele mai bune lor. Este mintea unui bărbat adevărat - pentru a deveni mai atractiv ca un om pentru toate femeile din jurul pe termen scurt, sunt în formarea RMES-Base.