10 pași pentru a configura internet amplificator de semnal conecta 2

În acest articol, instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de configurare 10 pași CONNECT 2.0 amplificator se poate ocupa chiar și un copil.

Am scris deja despre Amplificatoare pentru modemuri USB. Vreau să elaboreze pe modelul specific al dispozitivului. În acest articol, aș dori să-i spun despre modul în care voi configura semnalul de internet amplificator Connect 2.0 REMO. Sa întâmplat că soarta mi-a adus la un loc unde semnalul operator de telefonie mobilă (nu voi ascunde, a prins doar MegaFon) a fost foarte instabilă și în cameră pentru a apela sau du-te pe Internet nu a fost posibil. În același timp, pe stradă ar putea suna confortabil și cu durere în jumătate pentru a utiliza comunicare. Mai mult sau mai puțin pot fi folosite, dacă plasați semnalul de primire a echipamentului pe acoperiș. În general - o comunicare a fost o mare problemă.
În fotografie puteți vedea ce fel de echipament este în discuție:

10 pași pentru a configura internet amplificator de semnal conecta 2

CONNECT 2.0 amplificator de semnal Internet

Este de dorit să se facă setarea pentru două, pentru că aveți nevoie de cel puțin 20 de ori pentru a face testarea vitezei de acces la rețea. Deci, ce trebuie să faci pentru a consolida semnalul.

Cum să configurați amplificatorul de semnal de conectare la Internet 2.0 pași:

Astfel, putem spune fără echivoc că amplificatorul de semnal de conectare la Internet 2.0 este eficient, dar nu este ușor de utilizat

Nu, într-o rețea 3G Ping nu este posibil (cel puțin nu cu echipamentele menționate în articol), în cele mai bune cazuri, este 120-150. Amplificatorul va da este aceasta: se va reduce numărul de pachete care sunt livrate cu o întârziere mult mai lungă. De exemplu, în cazul în care nici un amplificator este numărul de pachete livrate într-un timp de mai mult de 200 ms este de aproximativ 5 din 10, utilizarea unui astfel de amplificator de pachete poate să nu fie deloc, adică pachetele medii vor arunca cu o întârziere mai mică, ceea ce, desigur, este important pentru aplicațiile și jocuri care necesită canale de înaltă calitate.

Amplificatorul a fost cumpărat pentru uz casnic, rezultatele impresionat, nu se aștepta acest lucru, în special de la producătorii interni.

Pentru mine cel mai important este așa-numitul câștig. În cazul în care câștigul este „doar“ 9 dB (doar pentru acest amperi.), Apoi îmbunătățirea calitativă și vorbirea nu poate merge. consolidarea calitativă este de aproximativ 24dB, dar nu 9dB, încă 20% din rezervele de sistem de operare este extrem de slabă antenă internă 1dB modem distanță de la stația de bază de la abonat, pereții casei, crosstalk în instalația electrică, și de alți factori care afectează stabilitatea și viteza superioară a Internetului . Am fost surprins de faptul că „meseriași“ sunt lipite la mijlocul amplificatorului reflectorului Conectați bobina de sârmă și pentru a muta modemul aproape aproape. Și se poate vedea că unele pagini de Internet încărcate foarte repede. În orice caz, am solicitat un câștig mare și o ușoară câștig este aproape nimic semnificativ.

Cumparata acest lucru pentru casă, în cazul în care a înțeles în mod corespunzător, este o antenă pe principiul reflectorului amplifică semnalul, eu nu știu, desigur, despre câștig, dar eu, ca un întreg, wi-FEMA ajutor poate accelera mai mult și nu a făcut-o, dar, în mod constant atât de precis, chiar și la ridicat scoateți tableta spune despre relația „excelent“.

articole similare