1 Curs introducere poțiuni Hogwarts wiki, fandomului alimentat de Wikia

Această lecție nu va fi bagheta magică prost și vraja prost! Numele meu este Severus Snape, eu te va face obiect numit poțiuni.

Potions - este știința care studiile sunt toate posibile de transformare (transmutație) substanțe; de obicei, o conversie de un fel de metal (inferior) la altul (superior), prin intermediul unei substanțe speciale având proprietăți magice.

Acest element este obligatoriu, așa că învățați-l, de asemenea, este necesar. Pentru absenteism și finalizat sarcina va fi pedepsit sever. De asemenea, subiectul este foarte periculos. La urma urmei, orice eroare, puteți fi viața sau sănătatea. Așa cum marele alchimist numit HEKRO Manson: Stiinta pregătirea de poțiuni magice și poțiuni - aceasta este o știință foarte fin și foarte fin.

Poțiuni sunt foarte strâns legate de științe, cum ar fi alchimie, Fitoterapie, transfigurare, Îngrijire de creaturi magice, Astronomie. Aceste științe, veți învăța alte lecții în poțiuni și le vom afecta ușor. În general, poțiuni, Alchimia și chimie folosit pentru a fi uniți și să prezinte știința materiei. Fiecare dintre ele a devenit independentă la momente diferite. Alchimia a devenit independentă în II - VI a.Chr, poțiuni în IX - X a.Chr, Chimie XVI sec. Cu aceste detalii, puteți argumenta cu ușurință, pentru ca acesta să fie numit cu exactitate momentul apariției acestora nu poate fi știință. Desenați o delimitare clară între ele, nu este posibil, deoarece rădăcinile lor merge departe înapoi în cele mai vechi timpuri. După cum știți, chimia este o știință Incuiat, deoarece. Și la această întrebare mi-ai răspuns acasă. Wizards studiu doar poțiuni și alchimie. Ți-am spus. Ce lecții pentru curs, vom atinge pe alte subiecte.

Acum, o privire mai atentă la faptul că predăm pe parcursul acestor ani:

Amintiți-vă că o varietate de componente pot fi parte a poțiune:
1. iarbă;
2. minerale;
3. semințe, rădăcini;
4. piese de origine animală (cuie, lână, etc.);
5 părți de păsări (de exemplu, pene);
6. rare diverse componente (piese de plante rare animale magice / mitice, etc.) ...
7. ... și destul de comună (cum este, de exemplu, și condimente cu rafturi de bucătărie și terenuri locurile de putere, din care voi spune mai în detaliu în următorul meu curs);
8. și multe alte lucruri mai în detaliu mai mare, vei invata cu timpul!

Ele însele poțiuni sunt folosite în toate tipurile de cazuri:
1. Vindecarea;
2. Iubirea (dragostea și nu numai);
3. limba (licori tip facilitează înțelegerea și razgovarivaniyu limbaj animale, păsări, plante, minerale, parfumuri, etc.);
4. Magia pură (puterea magică de a crește, pentru depozitarea, pentru amplificarea și altele asemenea);
5. protecție (împotriva, de la ochiul banal rău, până la puternic blestemul morții, și demonii și altele ostile tine, entitati, etc.);
6. predictivă, etc.
7. ilegale sau rău intenționate (potiune întuneric Magic folosite de magicieni negri pentru a provoca daune, eu, în orice caz, nu am nici un drept, și nu se va deschide.).

Doar poțiuni poate să nu fie neapărat în formă lichidă! Acestea sunt următoarele tipuri
1. Lichid (decocturi, extracte, tincturi, suspensii, elixiruri, mash, loțiuni și așa mai departe.);
2. Solidul (uscat, congelat, solidificată, cristal, minerale, etc.);
3. Pulberea (pudră anumite ingrediente într-o pulbere);
4. astral (făcut din pură tot felul puterea magică și direcția);
5. bazate pe grăsime (structura include grăsime animală sau ulei din semințe, plante sau cremă).

Ei bine, cred că îți va plăcea poțiuni, iar acum scrie în jos temele:

1) Ce este Alchemy? (0-2 puncte).

2) Cum crezi că ceea ce este diferența dintre chimie, alchimie și poțiuni? (0-4 puncte).

3) Ce fel de știință nu ai apărut pentru prima dată: Chimie, Alchimie, poțiuni? (0-2 puncte).

4) De ce magicieni nu predau chimie? (0-2 puncte)

Aceasta a constatat utilizarea extensiei AdBlock.

articole similare