8 luni, fata de 18 ani a fost manca doar 3 mere pe zi

Victoire Mason Dokser din Franța 18 ani. Ea studiază cu sârguință, finisare burlac. În noaptea aceea, mama a decis să reducă fiica sa pentru cumpărături să se relaxeze. Apoi, ea nu a putut suspecta că, în viața moment foarte Victoire transforma într-un adevărat coșmar.

Frumoasă fată din mall-ul a observat o agenție de modeling de prestigiu. Victoire a dorit întotdeauna să se implice în politică, dar șansa ca in anii adolescentei visători orice fata nu ar putea atrage tânărul student. Curând Victoire a făcut deja primii pași în cariera de modelare. Din acea zi am început să transforme viața în iad.

Timp de două luni, studentul a trebuit să-și piardă aproximativ zece kilograme. Dieta? Trei mere pe zi. Soda - vă permite să se simtă pe deplin. O dată pe săptămână, puteți mânca o bucată de carne de pui sau pește.

Strategia de Modelare a lucrat! Victoire cu creșterea de 1,78 cântărea 47 kg, strălucitoare pe podiumurile din Paris, Milano și New York. Ea a lucrat cu astfel de branduri bine cunoscute, cum ar fi Alexander Mcqueen și Miu Miu, treptat, a devenit foarte popular, a intrat în top douăzeci de modele.

Dar în spatele acestei furnir ascunde un adevăr crud. În Victoire a început anorexie: „Se pare că inima mea nu a fost, am fost pierde parul, m-am oprit lunar.“ Ea își amintește cu groază lesinat ca în mod regulat după show de modă.

Cel mai rau lucru pe care toate fotografiile sunt procesate cu modele Photoshop: „Ele sunt întotdeauna adăugate la obraji, pometi, - spune Victoire. - Modelele care sunt încă lucrează la ei, ei vor spune că mint - ei doresc să urmeze o carieră, așa că nu spun nimic. Pentru a evita suspiciunile din partea presei, ei mănâncă hamburgeri cu jurnaliștii, și apoi, când camerele sunt oprite, alerga la baie, în cazul în care lacrimile lor. "

Ca adult, Victoire știa și-a pierdut personalitatea lui. Ea a devenit foarte singur. Ea a căzut într-o depresie profundă și ar putea vedea doar o singură cale de ieșire din ea. După 8 luni de cariera in modeling, ea a încercat să se sinucidă. „Nimeni nu știa. Toată lumea a spus „da viata ta - visul tuturor!“. Dar eu n-am fost atât de mizerabil „, - a spus Victoire.

În cele din urmă ea a decis să rezilieze contractul și să-și încheie cariera de modelare. Recent, în vârstă de 23 de ani, frantuzoaica a scris o carte intitulată „Întotdeauna suficient de subțire. Modelul Jurnal. " în care ea a descris adevărate: parametrii oribil o dieta brutală, designeri, pentru care femeia - singurul obiect de foame sexuale. „Spune Karl Lagerfeld: costume Chanel nu sunt potrivite pentru femeile care au un san. Dar o femeie prin natura sa fie un san! De ce n-ar coase doar ceva care este potrivit pentru femei! "

poveste Victoire inspirat chiar guvernul să adopte o lege care să interzică parametrii modelului prea rigide. „Fugi, dacă cineva vă spune că aveți nevoie pentru a pierde în greutate!“ - sfaturi care model experimental ar oferi toate fetele tinere visând la podium.

Acum Victoire vine din nou în formă, este deja dimensiunea de 38, incepe o cariera de teatru. Ea este doar una dintre puținele modele care au îndrăznit să spună oamenilor adevărul ascuns în spatele scenei de afaceri de moda. Împărtășiți povestea ei, dacă ea, de asemenea, te-a atins!

articole similare