Pe lângă feminin, atractiv și blând om femeie începe să arate calitatea sa de cel mai puternic. El protejează o femeie care are grija de ea, devine curajos și responsabil. Iar femeia, umplut cu energie feminină puternică nu se va simți mizerabil. De aceea, dorim să vă prezint 8 exerciții care va contribui la dezvoltarea feminitatea și de a crește forța de atracție a sexului opus.
Am fost în Bali, Indonezia, în cazul în care m-am întâlnit accidental femeia cea mai fascinantă pe care l-am văzut în viața lui. Îmbrăcat în haine elegante care curge, acesta a fost sediul cel mai puternic de energie de sex feminin, care poate avea numai oamenii. Și ea a stat afară din mulțime, astfel încât am uimite literalmente.
Mișcările ei erau ușor. A fost atât de curat, deschis, prietenos, și așa este lumina. Mai târziu, în aceeași zi, când prietenul și partenerul meu pe tur-au împărtășit impresiile, a devenit clar că el a fost, de asemenea, lovit de revărsarea energia ei feminină.
Prietenul meu mai târziu, a recunoscut că el a fost bântuit de gândul femeii pentru câteva zile (deși el nu a fost interesat în a avea de a lega o relație cu ea), el nu a putut nega faptul că esența ei a afectat ceva care a fost așezat foarte adânc în inimă. Am observat că el a fost literalmente pe foc din interior. Și am fost foarte impresionat de această influență a energiei feminine asupra omului! Și, desigur, am devenit interesat de acest fenomen.
Toate acestea mi-a arătat cât de puternică forță de polaritate sexuală. Prietenul meu, care întruchipează energia masculină, în contact cu energia feminină a acestui străin magic, a devenit și mai curajoasă și, după el, ca el nu a fost încă experimentat.
Deci, dacă sunteți o femeie, tu, ca mine, după acest incident, ar trebui să fie interesat în următoarele opt exerciții existente pentru a crește energia feminină, pe care le voi descrie în detaliu mai jos.
1. Mută
energia femeii - energia de mișcare. Oceane, uragane și toate condițiile meteorologice - o metafora perfectă pentru a descrie energia feminină, pentru că acestea sunt în mod constant în mișcare și în continuă schimbare. Dacă sunteți o lungă perioadă de timp blocat în spatele unui birou sau se simt stagnanta fizic de ceva timp, aveți nevoie pentru a obține corpul tău a început să se miște.
Nu contează ce este. O plimbare în pădure sau în parc, întinzându-se pe cursuri de yoga sau chiar danseaza in lenjeria ta cu muzica preferată în dormitorul său - energia feminină, în orice caz, va fi activat de mișcarea.
2. pants Evitați
Având în vedere că energia feminină este energia de mișcare și schimbare, ea nu vrea să fie ambalate sau limitate. Femeile nu pot tolera caseta, ei încep să se simtă în același mod ca s-ar fi simțit un uragan, da, el a încheiat într-o cutie de cadou.
Blugi și pantaloni au această tendință restrictivă. Dați clic pe „dezintoxicarea pantaloni“ și începe să poarte numai fuste sau rochii pentru o lună. Uita-te la modul în care te vei simți. Vei deveni mai ușor să treacă prin viață? Te simți mai puțin limitată și mai feminină? Multiseculare tradiții culturale în ceea ce privește țesăturile moi care curg mod tangibil reflectă necesarul de energie feminină constantă în mișcare.
3. Petrece ceva timp în compania altor femei
petrece timp cu alte Intenționată femei, îți reîncarci bateriile energia feminină și de a obține o bună hrănire. Ceva uimitor se întâmplă atunci când se face numai cu sexul lor. În astfel de companii mai ușor să renunțe la masca și să fie eu - pentru ceea ce ești.
4. Straduiti pentru a experimenta mai multe orgasme
In timp ce in timpul ejacularii la barbati de prea multe ori sunt eliberate și epuizarea energiei de sex masculin, femeile au de fapt un avantaj semnificativ în atingerea orgasmului.
Atunci cand o femeie are un orgasm de multe ori, are un efect pozitiv asupra sentimentelor ei și starea interioară. Devine mai creativ, mai emoțională, mai fin reglate la lumea din jurul nostru si incepe sa se dezvolte rapid intuitia ei. Avantajul aici este fără sfârșit.
5. Dă o atenție prioritară adoptării
Energia masculină - este penetrantă și radiază forță. In timp ce energia feminina este energia receptiv care se deschide și absoarbe. Cu dragoste regulate, de îngrijire și atenție la bine adânc de energie feminină nu va fi niciodată goală.
Acest lucru nu se produce în mod necesar prin contact sexual (deși cu siguranță ajută foarte mult, de asemenea). Puteți obține de îngrijire și plin de energie, dacă aveți un masaj, mai ales daca acesta este un masaj de la un iubit-o sau dacă cineva va găti o masă pentru tine.
In timpul masajului, de exemplu, respiratia calm si relaxare va permite bratele iubitului tau penetra straturile de stres și tensiune care învăluie corpul tau, care va ajuta pentru a restabili rapid energia feminină.
6. Comunicare
Femeia „conectat“ la sexul opus este, în principal din cauza comunicarea verbală (ca un om dobândește legătură în principal prin atingere și relații sexuale). Nu este nici un secret faptul că odată ce femeile ajung la pubertate, ele devin mult mai entuziaști tovarăși și le place să discute cu colegii lor.
Feminitatea în noi mănâncă în detrimentul conversații intime lungi cu cei dragi (cu mama, tata, frați, prieteni apropiați, etc.). Deci, opriți televizorul și să vorbească cu cineva pe care nu le pasă de asta pentru un timp pentru a conecta căile unice de viață. Vorbeste despre ce sa întâmplat cu tine ultima dată și să învețe cum să asculte tot ceea ce doresc să împărtășesc cu voi.
7. Bucurați-vă
Omul în mare parte pierdut în gânduri, în timp ce o femeie poate pierde în simțuri.
Pentru a crește puterea femeilor rasfata papilele gustative prin consumul de alimente, cum ar fi ciocolata, vinul roșu și se bucură de tot ceea ce te iubesc. Răsfățați simțul tactil călătorie de cumpărături și se simt atingere ușoară a țesuturilor moi. Folosește parfumul preferat, bucurați-vă de aromele geluri și creme. Ieși din cap și cufundați-vă în senzațiile corpului, în cazul în care toate simțurile trăiesc.
8. Fii creativ
energia Masculina este distructivă, în timp ce femela - sunt create și creative.
Pentru a se scuture rutina de zi cu zi, puteți picta, încerca să scrie o poezie, compune un cântec sau de a găti ceva gustos și neobișnuit pentru ei înșiși și pe cei dragi. Piesa, o poezie sau o masă nu trebuie neapărat să fie o capodoperă. ei trebuie doar să fie create pe cont propriu și fantezia lor. Să mergem de așteptări cu privire la rezultatul și a crea doar de dragul procesului de creație.
Creșterea energia feminina te va vindeca
Din păcate, energia feminină este adesea considerată mai puțin valoroasă a celor două tipuri de energie existente. Dar, de fapt, acestea sunt complet echivalente, deoarece acestea sunt două jumătăți ale unui întreg. Bărbați și femei completează energie și echilibru reciproc.
energie Dezechilibrat de sex masculin se traduce într-o nemulțumire constantă, grosolănie și cruzime (vine în minte stereotipul unui supraîncărcat un om de afaceri, care în mod constant nu au timp și el a fost mereu nemulțumit de ceva).
energia feminină dezechilibrata conduce la o lipsă de tijă interne, condescendent atitudinea la tot ce se întâmplă și pierderea de orientare și scop în viață (douăzeci și petrecăreață care este dependent de droguri și în viața lui este total dependentă de alții).
energia Masculina este de departe cel mai valoros dintre cele două energii, și este un fapt trist. Oamenii sunt mai greu de lucru decât oricând, iar prioritățile lor sunt îndreptate mai mult spre o carieră, mai degrabă decât o familie. Ei realiza mult, dar prea puțină dragoste.
Dacă îți petreci toată viața într-un sprint la linia de sosire imaginară, fără opriri, în scopul de a simți, de a plonja în iubire și bucurie, atunci probabil că va trăi o viață goală și să fie foarte rău pentru timpul pierdut.
Deci, se bucură astăzi. Eu nu fac niciodată atunci când vă atinge obiectivele financiare, și o zi, atunci când nu trebuie să lucreze atât de mult. Nu poate trăi numai prin puterea voinței. Trebuie să te recompensa de-a lungul drum. La urma urmei, printre altele, pe care-l merita!
Fii feminin, te iubesc si cei dragi! Vă dorim fericire!