7 ani băiat vechi pentru a sprijini pe cei care se luptă cu infertilitate

Într-o zi, mama sa a explicat că unii oameni doresc cu adevărat, dar nu pot avea un copil. Și acum el încearcă să-i ajute.

Părinții lui au încercat pentru o lungă perioadă de timp pentru a avea un al doilea copil. Prima sarcină avansat neplanificate și accidentale, dar al doilea nu a venit. Ca rezultat, Shelby Eckard a fost diagnosticat cu infertilitate secundara.

Ea a fost tratat pentru o lungă perioadă de timp, și în cele din urmă, când am aflat că ea era însărcinată, a fost în imposibilitatea de a retine lacrimile.

Acest lucru a văzut fiul ei în vârstă de 7 ani, Parker. „De ce plângi, mamă? Copilul - este grozav“, - a spus el. Și ea ia spus.

„Da, copii - este uimitor. Ei se bucură de inima, cu casa lor - un pahar plin, și este cel mai mare dar pentru om. Când a făcut în cele din urmă devine. Dar așteptarea copilului - este ca de așteptare pentru o zi de naștere. Dacă v-ar aștepta pentru el, și el nu vine, pentru că te simți trist, nu? Mama a trebuit să aștepte mult timp pentru sora ta, și a fost foarte dificil, „- a explicat fiului meu Shelby.

După ceva timp a văzut Parker atrage poze cu culorile curcubeului și le semne: „Nu renunța la încercarea!“. Când a fost întrebat ce este, băiatul a explicat că desenele sunt concepute pentru femeile care sunt în așteptare pentru copiii lor.

„Vreau ca ei să fie fericit și au primit darurile lor,“ - a explicat el. „Nu-i pot da un copil. M-am gândit că ar putea împrumuta sora mea, dar am de gând să dor de ea. Așa că am decis să le picteze. "

articole similare