55 Divizia de Management și în secolele

toliksomik de la IP: 55mnef7 0

Bruin de la IP: 5kfl0nn3 0

Nu ar Vasya de la ip: 5kfl0nn3 0

doar IP: 3fuh08b9 0

Cred că atmosfera din orice parte depinde de comandant, dacă el este tiran va suferi tot în această parte.

toliksomik de la IP: 55mnef7 0

dar în lucrurile noastre verde pe partea mea Varshavke 1 era comandantul companiei pizdel Dembele toți se temeau de el și când noaptea ostovatsya subofițerii erau pipete.

1. O parte din autorizat, freebies

2. Disponibilizarile nu dau, mai degrabă există întotdeauna excepții

5. Mâncarea este ca oriunde altundeva. că nu va dura picioare

6. Informații despre. că cineva acolo bate acolo, un fel de examinat pentru contuzii și escoriații pe o bază de zi cu zi.

7. da un pic de somn. patrula. manifestațiile. „masa“, tinuta bucătărie

8. Visitation. de obicei, în zilele de duminică de la 10 la 13. dar dacă nu există nici un serviciu de masă. nu știi niciodată

9. În general, lipsa de personal cu sarcini multiple

Aproximativ 10 ofiteri, se cunosc puține lucruri negativitate în principal, aparent auzit

Sunt o mama a unui soldat care servește în această parte (este greu ca toate). Reading. și crezi că - din cer cad? Și că, în lumea civilă, ceva se întâmplă? Managerii nu atribuie sarcini subordonatilor. Nu da un mustrări, până la și inclusiv concedierea, care va împinge pohlesche ?? Nu mită, toate curate. Sau cineva care trăiește într-o lume diferită? Adaptarea necesară în orice situație și pentru a supraviețui! De la noi, au nevoie de sprijin acum maralno, dar undeva și financiară (această viață). Întotdeauna și peste tot toate se bazează pe relații personale. Școala a mers la profesori interesați copilul? Dacă nu merge, profesorii și copiii noștri nu-i pasa. Ei au un singur răspuns, în cazul în care părinții nu au nevoie, suntem chiar atât de mult. (Pentru evaluarea nu a mers) aceeași școală, să comunice cu comandanții, ei sunt oameni și nimic uman este străin pentru ei. Desigur, ei pur și simplu nu vă va spune, ei înșiși trăiesc în acest rahat, dar lucrează împreună pentru a analiza situația, este posibil!

Red de la Solnechnogorsk IP: 13hegeiu 0

Sunt de acord cu tine soglasna.esli complet copiii noștri nu învață să se adapteze și să supraviețuiască în situații diferite, penny am preț. roditelyam.u cum fiul meu este în această parte și nu au spus nimic rău, atunci când vorbesc cu el despre un forum, spune el, dacă eu spun, că nu va fi mai ușor. și va trebui să vă faceți griji, am știut unde merge.

Natalia de la ip: 14g5oebe 0

ban-preț astfel încât părinții nu sunt îngrijorați cu privire la detey.ya lor peregryzu gâtul fiului său, dacă cineva ia dat un ciudat sdelaet.ya servi țara sa, și nu mame ublyudkam.eeeh

Cred că suntem norocoși. iar persoana va face! Patria nu numai la Moscova, în această parte. pe întreg teritoriul său orice lipsă. și chiar lângă tine. Odată văzut o experiență mare! Agressiyayayayayaya. Toți părinții vă faceți griji, doar metodele sunt diferite.

articole similare