5 motive pentru a alege telefonul ferestre

Produse cu logo-ul Windows Phone între gadzhetomanov avansat este notoriu. Și este în zadar, pentru că în ceea ce privește raportul preț \ calitate egal ei este pur și simplu nimeni. Pe aceasta și alte câteva puncte forte ale produselor Microsoft-Nokia tandem, veți învăța în acest articol.

În prezent, puțini utilizatori avansați de dispozitive mobile Windows Phone vede ca o alternativă demnă într-o poziție dominantă pe piața sistemelor de operare. Fiecare dintre ele are nișă bine stabilită. Android - pentru utilizatorii inteligente, avansate punct de vedere tehnic care cunosc valoarea banilor. Produsele Apple pentru esteți, oameni creativi, oameni de afaceri, care au o valoare de confort si glamour dispozitive în valoare de mai mult de bani. Și Windows Phone - în cazul în care acest lucru este?

Când vorbim despre viteza dispozitivului, este important să se înțeleagă că această opțiune depinde în mare măsură de caracteristicile hardware ale fiecărui dispozitiv. Este imposibil, desigur, pentru a compara gadget bugetul pe același sistem cu liderul pe de altă parte. Dar experiența de a folosi Windows Phone, și câteva niveluri diferite de dispozitive bazate pe Android mi-a lăsat cu impresia unui sistem de optimizare mult mai bine de la Microsoft. interfață netedă, viteza de programe de funcționare, comutarea între ferestre deschise, alte operațiuni se întâmplă aici întotdeauna netede, rapid și frumos, nu se poate spune despre Android.

Bloomua / Shutterstock

Mulți dintre Microsoft a dat vina pentru lipsa de inovație, înapoiere și declin. Dar, așteptați, și cineva a venit și a introdus o nouă abordare cu adevărat pentru construirea unei interfețe sistem de operare mobil? În timp ce atât Google și Apple concura în icoane frumusete și butoane de transparență în Redmond într-adevăr vin cu ceva nou și ceea ce nu sunt similare. Da, puteți râde de orice număr de plăci pe monitor desktop, dar pe gadget mobil, se simt minunat. Oricine a încercat o interfață cu gresie, în acest caz, nu va fi niciodată în stare să renunțe.

siguranță

Sistem de operare de la Microsoft recunoscut ca fiind cel mai sigur în existența.

Pare a fi o anecdota rău, nu-i așa? Dar pentru Windows Phone este într-adevăr așa. Să nu ne amăgim, acest lucru se explică în mare măsură de interesul meschin ea ia de pe piață, astfel încât hackerii nu se aplică prea multă forță deplină de hacking său. Dar nu numai. De fapt, aici joacă și codul sursă închis, și sistemul de protecție de încredere. Oricum, ultimul dispozitiv conferință hacker Pwn2Own pe Android și iOS au fost piratat. Windows Phone - Nu.

1000 Cuvinte / Shutterstock

software-ul

La prima vedere, acest punct pare a fi destul de controversat. Doar uita-te cât de multe aplicații în magazinul Apple și Google, la fel de mult ca și pentru Microsoft. Dar problema nu este numai în compararea mecanică a numerelor, nu?

Desigur, există în dispozitive mobile care rulează Windows Phone și probleme, neajunsuri, eșecuri. Dar acest lucru, eu sunt sigur, ne spune cu bucurie cititorilor noștri, cărora le-am da cuvântul.

„Oricine a încercat o interfață cu gresie, în acest caz, nu va fi niciodată în stare să renunțe.“ - complet de acord. M-am bucurat ani și jumătate de pe HTC One S Androyd, și ultimul an și jumătate din iPhone 5 și 10 zile ca utilizare Nokia Lumia 1320, bine, doar superb toate, și toate altele asemenea. Și acum nizachto nu ia în mâinile nu este ceva ce anroyd, dar chiar și iPhone, chiar dacă el 6+, cel puțin 26, cu două avantaje :)) O actualizare recentă pe Lumia, face întregul sistem, și nu mai bine și mai bine în jurul valorii de colț din 10 versiune. Iar faptul că puține cereri pentru ea, așa că cel puțin eu, 80% din nevoile sale acoperite. În Windows Phone are un mare viitor. (: Joy :)

Joni-Jo Des Brachun

De asemenea, sa dus sa rada :) Inainte ca, citi articole în cazul în care 25 de motive pentru a alege iPhone și similare despre Android, dar aici sunt 5 motive, iar unele nu foarte convingătoare - aș numi articolul 5 mai multe motive pentru Nokia WindowsPhone - o altă șansă :)

încercat - nu-mi place Da, totul lin, ambele ios, dar, de asemenea, primitiv. Interfață LCD poate fi ca pentru un timp, ca ecranele de ios, dar, de asemenea, în mod inevitabil plictisitoare. Sistemul wretchedness nu permite nimic să se schimbe în voie. Acesta este principalul lucru. Dar, dacă aveți nevoie doar pașii de bază, atunci alegerea este într-adevăr pentru WP sau iOS. Ceea ce este mai bine pentru acest lucru - greu de spus. Este ca alegerea între două companii de taxi - fiecare propriile avantaje și dezavantaje, dar ambele dovezut. Dar, dacă aveți nevoie de propria lor mașină, este un android.

Principalul motiv - este un sistem de lipsa de popularitate sălbatic. În acest sens, producătorii sunt obligați să vândă astfel de vehicule (în primul rând - cu numele de marca Nokia), la prețuri foarte mici. Prin urmare, „dacă ai doar efectua apeluri și face fotografii“, sau vrei sa fii :) original. atunci putem prelua dispozitivul cu funcționalitate bună este relativ ieftin. P.S. Și am culori Nokia place foarte mult.

Categoric vindofon androizi mai bine că acest din urmă dispozitive zoo, prin urmare, software-ul de sprijin mort (mai ales la nava amiral), precum și uniformitatea sistemului pe diferite gadget-uri în Windows este mult mai bună decât Android, dar că vindofon încă prea limitate instrumente - da, un minus mare pentru adroide mai multe opțiuni (cel puțin nu încă), în comparație cu iPhone-uri dificile pentru el atitudine ambiguă, aspect, chic, asa ca androizi par lucruri ieftine aproape de Sneem, chiar amiral scumpe nu arata scump, și în topping-uri - Mamma Mia (deși, desigur, ea touchscreen tehnologie în iPhone este mai bine)

backup automat, cu posibilitatea de a tot ceea ce de backup, inclusiv parametrii ecranului inițial și progresul aplicațiilor, automate loksrine schimbător de tapet de la Bing, protectorul de ecran pentru a afișa evenimentele pierdute, și de vreme gresie widgeturile, care sunt actualizate în timp real, închiderea automată a aplicațiilor „uitate“ care nu sunt utilizate pentru o lungă perioadă de timp, centrul dispozitivului, groapa cu nisip pentru utilizatorii clienților, implicit capacitatea de a lucra cu VPN.

Negativ este doar culoarea de icoane și text. El cumva întotdeauna alb. Nu am găsit acolo nici o posibilitate de a remedia problema. Așa că numai imaginea întunecată.

„Nu se observa avantajele în comparație cu WM6.5.“ Dar, în conformitate cu impresiile mele WM6.5 și WP8 diferă foarte mult. M-am bucurat mult timp primul sistem de operare și este acum de lucru cu al doilea. Pro 6.5 se poate spune că nu a fost foarte ergonomic. Am în mod constant înjurături, cu ajutorul ei.

În ceea ce privește prețul este o bătaie de joc? Am luat un tub cu camera 13mg pentru 3000griven, Nokio poate lua 5 pik.kameroy mg și, de asemenea, dimensiunea unui tabel de cafea. Tezhe pentru bani.

Ne pare rău, va veni peste niște idioți. În cazul în care o persoană care face o astfel de achiziție, pentru că „e cool“, atunci el este un idiot.

Pe de o parte, da, dar nu este faptul că de ce oamenii cumpara, nu merseds Ford, îmbrăcat în dolchigabanu și așa .. Deși sunt de acord cu tine, e idiot.

Am luat tubul la camera 41megapikselnoy pentru 4500 UAH. (Lumia 1020)

Dacă aveți nevoie cu siguranta software-ul care nu are la WP, atunci nu se potrivesc această platformă. Apa este umed zahăr alb. Ar putea fi mai ușor. Dacă aveți neapărat nevoie de un software care nu este pe platforma%%, atunci nu se potrivesc această platformă.

Este o lipsă de aplicații individuale, nu platforme. Sunt aici Google Navigator nu vrea să lucreze fără Internet.

Un punct foarte important, am gresie ostachertel interfață o lună, și ce să fac? Și bezobasnosti întrebare pentru ultimii 3 ani andronyde nimic să nu fure și să nu vzlamovali menya.Nechego personal nu pot înțelege că nu a fost care nu au nevoie? Sau toate acestea statt despre pervazive spargeri și furtul, lesă și magazine obstanovki.Da ktozh general pompate trompeta, ceva important sau kompramentiruyuschee.? Etoges glupo.Nu ca imagini sau există o corespondență lăsată fura activități, dacă nimic altceva.

Credeți că cu Windows pe alta? Toate prea samoe.U'm nu litsinzeonoe.Glavnaya opastnost în conjuncție, Bluetooth, Wi-Fi, inet.Vot acolo și poate intercepta ukrast.A soția mea, în general, încă în mâinile ei orice tehnica prin kakoeto timp Acesta începe să stea și nu reușesc.

Nu sunt jignit, este necesar să se autocorectare otklyuchit.SEGODNYa a fost în magazinul ALLO 2940 în Harkov, dar pe TA aparata Yandex STORE ching MIJLOC 6232, iar diferența este camera și OPER.PAMYAT.ZA această sumă se compară cu Dowa z2 Sonya.

Nu citesc, dar condamna, eu nu yuzal, dar a auzit: Vinfon neted obligat Animații lent. Sursa de informații - ultimul keddrokast / penultimul.

Am luat Ikspiriyu în încă de la începutul vânzărilor. Acest miracol a durat mine la fel de mult ca o lună. Tot nu înțeleg cum poți fi plantat aproape toate a bateriei într-o jumătate de zi. În detrimentul afișajului - chiar și pur și simplu ieftin la lansare. Rezistent la apă. De asemenea, m-am gândit rece, dar. De fapt, în mod constant trage dopul la o setare destul de frecvente pentru încărcare, deoarece nu este confortabil. Și în mod obiectiv, nu o dată în 10 ani nu a stoked gadget-uri. Vinfon - alegere pentru cei care nu deranjeaza.

Van a trebuit să contacteze serviciul tsentr.tak în unele dintre Sony s batarey.vinda top nou, Nokia a fost, și am schimbat bateria de două ori în mesyatstolko apoi a început să tragă 15 de ore, ca Sonya trase sutki.No doresc să atragă atenția asupra bocetele că simplitatea nu este vorba despre gust, sau despre achizițiile rele care apar în relația dintre prețul kazhdogo.A kachestvo.I preț este în mod clar supraevaluat.

---- aplicații de viteză, de răspuns, lansând (Android este aici mult în urmă) ---- Ei bine, aceasta este o problemă de Android pe care a fost personal, mai degrabă decât Android, în general. ----- sistem de operare funcționează inteligent cu aplicații de memorie și de descărcare (iubitorii de Android folosesc adesea aplicații anloaderom pentru a economisi bateria), Windows Phone 8.1 face acest lucru pentru noi ----- prostii Bari. Nimic nu este eliminată. Autonomie nu suferă. ---- Un număr mai mic de aplicații (acest lucru se va schimba odată cu lansarea Windows 10, așa cum este platvorfa comună și aplicarea pe o singură parte). ---- Ferice de cei care cred (e)

articole similare