5 moduri de a îmbunătăți punctele de atac EGE

Ce trebuie să faceți dacă vă decideți să lupte pentru evaluarea lor.

1. Du-te cu părinții

Du-te pe apel la unul nu este necesar. Ia-a lungul unuia dintre părinți - este garantat pentru a vă salva din conversație fără merit. Un cap este bun, doi este mai bine. Dacă părintele este activ implicat într-un litigiu cu Comisia la același nivel cu tine - aceasta poate aduce rezultate. Ei bine, în caz de eșec, acestea vor fi acolo pentru a vă ajuta.

Veronica Batmanova, student al Facultății de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova

Anastasia Trifonova, un student ISOiP (f) DSTU în mine

Eu însumi nu am decis imediat să facă apel pentru literatură. La școală, îngrozită că scorurile mai mult și poate elimina. Dar mama mea a insistat că mă duc, și eu sunt foarte recunoscător. Mi-am scos puncte pentru lucrări mici, în parte din „C“. Vor trebui să fie comparat cu eroii literari erou al pasajului propus în test. Am condus un exemplu controversat, care controalele nu sunt plăcut, iar el mi-a luat puncte. Dar, în apel, am fost în măsură să dovedească un punct, iar Comisia a fost de acord parțial cu mine. Am adăugat un punct principal. La primirea nu este afectată, dar impactul asupra stima de sine.

2. Efectuează verificarea lucrărilor de examen cu tine

apare în mod repetat în următoarea situație în recurs CSE: elev vine, și i se spune că lucrarea sa a fost verificată în absență și Comisia a decis deja. Nu ar trebui să fie, aceasta este o încălcare gravă a normelor. O cale de atac poate avea loc în absență numai în cazul în care examenul de partid sau părinte (reprezentant legal) său de revizuire nu sa prezentat. Faceți o decizie finală la Comisia ar trebui să aibă pre-show de muncă și să explice exact unde ai greșit, și de ce.

Anna, un student al Facultății de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova

Când am ajuns la apel pentru literatură, ni sa spus că ea a petrecut-o deja. Toată lumea a fost în stare de șoc, dar nu era nimic nu au putut. Pe masă se afla o Comisie prospect tipărit, în cazul în care acesta a fost scris, „neagă“. Comisia mi-a informat, de asemenea, că „în acest an, având în vedere setarea nu crește puncte.“ Pe lângă mine pe recursul declarat colegul meu, el a Comisiei a încercat să demonstreze că Kabaniha în Ostrovski „Furtună“ - un goodie. Mark ridică din umeri. Apoi, a existat un scandal cu Kalina (Isaac, șef al Departamentului de Educație din Moscova): cineva a depus o plângere pe el, și deja recursul comisiei de limba română începe încă de lucru la solicitanții de verificare.

3. Nu lăsați până când Comisia nu a explicat motivul pentru reducerea punctelor

Trebuie să dea un răspuns clar, bine motivată privind motivul pentru testarea a decis să reducă scorurile. Comisia este obligată să se ghideze după criteriile de verificare, mai degrabă decât generalizării fraze sau scuze pe care le și scorurile atât de prea mare. Nu semna orice documente, până când nu va fi clar unde și de ce sa întâmplat cu scorurile.

Mariya Lihomanova, un student la Universitatea Poporului Prietenie Filologie

În apel, am primit de verificare foarte nervos. Ea a spus că scriu despre patosul și invective este prea inteligent pentru varsta mea. Am cerut clarificări cu privire la motivele pentru reducerea punctelor, și după o lungă discuție, am îmbunătățit rezultatele pe două puncte.

Lisa Safonov, un student al Facultății de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova

Dacă considerați că recursul este ținut părtinitoare, iar Comisia nu poate da un răspuns clar la toate întrebările dvs., du-te la al doilea, deja un apel federal. Pe aceasta, experții va verifica munca de la zero, nu știe cât de multe puncte pentru a pus omologii regionali. Desigur, aceste povești nu se termină întotdeauna bine, dar cel puțin vei realiza dreptatea.

Vasilisa Ladygina, un student al Facultății de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova

Am venit să facă apel și mi-a spus că munca mea a examinat deja și a decis. În cele din urmă m-am dus pentru a doua recurs. Când am sunat femeia de la comisie la coleg, care mi-a luat un al doilea apel, și-a spus să nu ridice scoruri.

Pe al doilea recurs am stat timp de două ore. Verificarea mă în orice mod posibil încercat să vorbească, de exemplu, tot timpul amintit de faptul că am da examenul în literatură, mai degrabă decât literar. În cele din urmă, ea a spus că Rospotrebnadzor în spatele ei, și-a cerut scuze că nu a putut face nimic. „Tu ești deștept, eu văd. Așa că am venit timp de doi ani, și vei fi greșit, nu mor. Viața nu se termină „, - a spus ea.

Puncte, desigur, nu am fost crescut. Mai târziu, m-am întâlnit prietenul meu de la școală tânăr jurnalist de la Universitatea de Stat din Moscova - ea are 62 de puncte, și pentru a confirma Jocurile Olimpice a trebuit să câștige 65 de puncte. În recurs, acesta a refuzat să ridice scoruri. Apoi mi-am dat seama că nu am fost tot așa de rău!

5. Încearcă

Ekaterina Kazachenko, student al Facultății de jurnalism de la Universitatea de Stat din Moscova

În apel din literatura de specialitate mi sa spus că a decis să ridice rezultatul a două puncte principale. Noi chiar nimic nu este discutat în mod special. Tocmai am pictat, ea a spus „mulțumesc“ și a plecat. În cazul în care nu sunt adăugate puncte, nu aș fi făcut. Acesta a fost 87 - a fost de 96, pragul pentru intrarea în universitate - 329, și am 334 de puncte.

Student Daria Telesnitskaya de la Universitatea Pedagogică de Stat din Moscova

N-am apărat punctele sale. A venit la un recurs, Consiliul a revizuit lucrările și am adăugat patru puncte. Am fost mulțumit, nu a contestat. La sosirea mea nu este afectat, dar am fost mulțumit de faptul că totul a mers destul.

articole similare