1. călătorie trezește dragostea și pofta de viață (Amandeep Mathur, Facebook).
2. călătorie poate încerca ceva nou în fiecare zi (@devourmalaga, Twitter).
3. Numai de călătorie pot fi găsite o mulțime de oameni „lor“, care va lasa o amprenta de mare inspirat de ceva mai mult (Lee Morgan, Facebook).
4. Călătorii oferi o experiență pe care n-ar fi ajuns acasă (Diane Nichols, Facebook).
5. Cursa fiecare nou poftă de mâncare - aceasta este o memorie (@ wanderingangel67, Instagram).
6. Călătorind forțat să aprecieze ceea ce avem deja (Judise Gonzales, Facebook).
7. Prin călătoria începe să vadă lumea într-un mod diferit (@Catdui, Twitter).
8. Călătorii oferă o privire la viata printr-o nouă prismă și pune la îndoială concepția noastră obișnuită (@nathanthoen, Instagram).
9. Îmi place să călătorească, pentru că de călătorie a da un sentiment de libertate totală. Călătorind permit evadarea din viața „normală“, pentru a vedea ce ați văzut doar în filme, încercați noi și întâlni oameni noi (Aleksandra Ka, Facebook).
10. Călătorind extinde idei despre lume, și satisface sufletul tău (Lynne Nash, Facebook).
11. Turism - e ca și cum visează treaz (@Mark_Selleck, Twitter).
12. Călătorind lasa sa stii mai mult decât să ofere orice carte (Mary Faith Phillips, Facebook).
13. Numai călătorie mă simt cu adevărat în viață. Ea ne inspiră la noi aventuri și quest-uri. Travel este foarte util să stârnească mai mult interes în viață (Andy Haverson, Facebook).
14. Datorită călătorie, noi într-un aspect nou la ei înșiși și lumea, ei restaura credința noastră în ceea ce rutina de zi cu zi forțată să pună la îndoială (@robynjbell, Twitter).
15. Călătorind da libertatea de a fi un (Jo Swabey, Facebook).
16. Fiecare călătorie - o provocare pentru propria sa conștiință (Kelly McCann Fotografie, Facebook).
17. reamintește că o călătorie omul - este, în primul rând, cercetătorul (@rebeccaarosenthal, Instagram).
18. Numai în călătorie vă dați seama că într-un mod diferit de a trăi (Andrew Mcdiarmid, Facebook).
19. Journey - cel mai bun mod de a învăța ceva nou (@jfbartley, Instagram).
20. Îmi place să călătorească, deoarece puteți învăța și se încadrează în dragoste cu noua cultura, a se vedea peisaje uimitoare și să-și reconsidere atitudinea lor față de ceea ce ai deja (Sonia Teruel, Facebook).
21. călătorie ați înțeles ce libertatea reală (Angelica Agront, Facebook).
23. În călătorie, am învățat mai mult decât în școală (Vincent Lim Sui-Leong, Facebook).
24. Îmi place să călătoresc pentru că îmi place modul în care se schimbă conștiința noastră (Kim Ryan, Facebook).
25. Îmi place să călătorească, pentru că în ele eu sunt tot mai bine, portofelul meu - este mai ușor, și de viață - mai luminos (Ramya Tirumalai, Facebook).