23 zicale mari de fier Margaret Thatcher

conservatoare Charming. Printre multe femei politicieni Margaret Thatcher distinge prin faptul că nu lasă pe nimeni indiferent - unii admirat, urât de alții.

Când în 1989 a demisionat, ziarul „Chicago Tribune“, a scris Margaret Thatcher. „Poate că acest lucru este liderul cel mai încântător, plin de ură, fermecător, plictisitoare, radicale și conservatoare în lumea occidentală.“

Deci, aici sunt declarațiile marilor femei - Margaret Thatcher:

1. Singura modalitate de a urca la partea de sus a scării - pentru a depăși pas cu pas, unul la un moment dat. Și în procesul de ridicare veți găsi brusc te toate calitățile și aptitudinile necesare necesare pentru a atinge succesul pe care, cum ar fi, niciodată posedat.
  2. Dacă doriți ceva pentru a discuta - du-te la un om, dacă vrei să faci cu adevărat - du-te la o femeie.
  3. Nu trebuie să minți cu nerușinare; dar uneori este necesar evazivă.
  4. Vrei să taie gâtul lui? Nu veni la mine în sos.
  5. Eu nu dau vina pe miniștrii săi, pentru că sunt prea multe de spus, atâta timp cât acestea fac ceea ce spun eu.
  6. Când un personaj ia o femeie, despre ea spunând „cățea“. Când un personaj ia un om, se spune despre el „un tip grozav.“
  7. Locuinta trebuie să fie centrul, dar nu limitează durata de viață a femeilor.
  8. Fii puternic - e ca fiind o femeie. Dacă trebuie să reamintesc oamenilor că ați sunt, sunteți nu este corectă.
  9. bogăția țării nu este în mod necesar construit pe propriile sale resurse naturale, este realizabil chiar și cu absența lor completă. Cea mai importantă resursă este de oameni. Statul trebuie să furnizeze numai baza pentru înflorirea talentului uman.
  10. Fiecare femeie este familiarizat cu problemele de menaj, este aproape de faptul că pentru a înțelege provocările de guvernare.
  11. Cock, ciori poate bun, dar ouăle poartă încă un pui.
  12. 90% din preocuparea noastră pentru faptul că nu se va întâmpla.
  13. Nu există nici un sens să fie substanță moale mizerabil în scaun. Nu-i așa?
  14. A face impresia unui om în primele zece secunde, am foarte rar, atunci eu.
  15. Nu este necesar să fie de acord cu persoana de a găsi un limbaj comun cu el.
  16. Brânză Free este numai într-o cursă de șoareci.
  17. Fără libertate economică nici o altă libertate nu poate fi.
  18. Pentru a câștiga bătălia, este uneori necesar pentru a da dublu.
  19. Să presupunem că aveți puterea reală încă dori să spun că ești o adevărată doamnă. În cazul în care se vorbește cu voce tare, acest lucru nu este adevărat.
  20. Femeile sunt mult mai bine decât bărbații știu cum să spun „nu“.
  21. Politetea este evaluată astăzi este foarte scump, dar obrăznicia nu are preț.
  22. Dacă cei care mă critică, pentru a vedea cum am pas pe valurile Tamisei le-ar spune că e doar pentru că ea nu poate să înoate.
  23. Pasiunea pentru a câștiga arsuri în noi toți. Voința de a câștiga - problema formării. Metoda victoriei - o chestiune de onoare.

articole similare