10 povestiri amuzante, ca un accident sa schimbat dramatic viața oamenilor, funfeel

Ceea ce am învățat! Când eram în clasa a 4-a, înainte de vacanța de vară ne-am dat flori la profesori, și am avut o grămadă mare de scumpe. A trebuit să felicit profesorii, dar ... Ei au fost crud și nedrept! Și i-am dat cel care merita cu adevarat - mai curat. Dar anul viitor nu vedem. Și acum, după 9 ani, el a spus unui prieten că ea a fost vecinul său și apoi ea a plecat de fericire școală și-a deschis afacerea. El spune că a dat speranța.

„Dintr-o data soarta? Și nu am machiat „- Întotdeauna am tot spuneam. Până când a rupt piciorul în două locuri, după care se încadrează în baie. M-am dus la camera de urgenta cu piciorul nedobritoy, lac semi-purtat pe unghii, în bluza bunicii mele, și fără urmă de machiaj. Acolo sa întâlnit soarta lui - Omul cu un braț rupt și nedobritoy jumătate de barbă. Am fost împreună timp de 5 ani.

Într-o noapte am auzit ceva cad pe coridor. Sa dovedit carte. Ea a căzut de pe raft și a deschis la pagina cu titlul „Cum să piardă în greutate.“ M-am gândit.

După ce a mers la un club cu un prieten, stând la bar, un tip vine la mine și spune: „Vino la mine, să-ți arăt raton mea.“ Nu, am fost, desigur, lipite, dar - pentru prima dată. M-am întrebat plecat. Hai, deschide ușa și rămâne fără să-l întâlnească, ACEST Raccoon! În general, de mai multe luni sunt deja locuiesc împreună: eu, un tip și un raton Garik.

M-am dus pe un autobuz pentru un examen și deodată am auzit înăuntru: „Vino jos, la această oprire, du-te la cafenea, a făcut o punte de legătură“ Cred că un fel de prostii, examenul meu! Stațiile de autobuz, în interiorul meu clicuri ceva și eu sunt afară. Mă duc la cafenea, făcând podul și ascultă-mă om strigă ceva. Am fost rupt, iar omul pentru mine! Am prins și a întrebat de ce podul a făcut în cafenea. Și eu spun că nu știu. El aproape strigat. O lună în urmă, familia lui a fost ucis într-un accident de mașină. El nu a putut sta și a decis să se sinucidă. Am luat cina și sa gândit: „Doamne, dacă exiști, și trebuie să continue să trăiască, da-mi un semn.“ Și iată-mă.

5 ani în urmă am scăzut un pachet de balcon cu apă pe capul unei fete ciudat. Și ieri a aflat că 5 ani în urmă, soția mea (ne-am cunoscut acum 3 ani) a mers la o întâlnire cu un om care trebuia să propună ei, dar unele bastard aruncat de la balcon la geanta ei cu apă, și ea nu a putut veni tot atât de umed. Prietenul ei a găsit-o atitudine foarte casual la ea, și au despărțit. 5 ani în urmă am rupt nunta soției mele curente! Sunt mândru!

Am fost în universitate Sunt foarte plăcut tip, asa ca imi place ca ma imaginat in mod constant modul în care ne-am întâlnit și modul în care apoi trăiesc până la adânci bătrâneți. Dovoobrazhalas înainte de această realitate confundat cu vise - după sărbători, gândesc la ceva pe cont propriu, a venit la el și la sărutat și a spus, într-un tip mic Ofigevshy înseamnă a dat seama că am fost un prost „Sunt atât de plictisit!“. Scuze, am fugit. El a prins cu mine și a spus că nu a înțeles ce este astăzi a fost, dar el nu se deranjează să continue.

Am 35. La locul de muncă, eu sunt șeful, în viață - un pustnic. Nu am nici un prieten, dar există un obicei constant: mă duc la acelasi bar, stau la capătul bar și bea doar „Guinness“.
Într-una din seara de obicei într-un pub cineva dintr-o dată am închis ochii cu mâinile și a zis: „Ghici cine?“ Fata din spatele dat seama că era greșit și-a cerut scuze, sa dus la celălalt capăt al barei. Ea a fost atât de tânără, lumina, cu ochii ca două mărgele mari negre - nu ca toți ceilalți. Nu am putut gândi mai mult, și „Guinness“ a devenit brusc unele amar.
Ea a așteptat tot acest timp, există cineva, dar se pare că fără nici un rezultat. Am început să mă gândesc cât de nebun, cum vorbești cu ea, dar nimic nu a venit în minte. Barul a fost închisă, ea zasobiralas. Am fugit afară și din cauza vremii îngrozitoare, și ea un fel de trist ia oferit o plimbare acasă.
În mașină, ea a stat de vorbă fără încetare - a fost atât de mult viața! Am uitat să ceară numărul ei a venit la doar acasă. Am venit la pub o săptămână, și acolo este. Stau în locul meu. Am închis ochii cu mâinile ei și a zis: „Ghici cine?“ Ea a râs și a strigat: „! M-am gândit că nu ai venit aici“