Faptul că garajul tău este murdar, nu va juca în favoarea ta. Haosul va începe să se miște încet în casă, în afară de aceasta va fi greu de găsit. Și dacă nu sunt periculoase! Și ca urmare 7 sfaturi vă va ajuta cu curățarea corectă a acestei este de fapt un loc foarte util. Sper că unele dintre ele veți găsi extrem de util.
1. Decide în cazul în care vă definiți unele lucruri înainte de a începe să iasă
Este greu de imaginat în cazul în care ai pus toate lucrurile, în cazul în care au început să deja plasat în afara garajului. Prin urmare, planifica totul înainte de a începe să iasă. Desenați o carte, dacă este necesar. Așa că reprezintă exact în cazul în care le-ați pus.
2. Începe curățarea cu obiecte voluminoase
Lucrurile mari ocupă mult spațiu, așa că trebuie mai întâi să se ocupe de ei, și apoi împinge lucrurile mai mici. Puneți-le, astfel încât spațiul liber cât mai mult posibil pentru restul de ordine și punctul deja!
3. Utilizați recipiente din plastic vechi
Vei fi uimit de ceea ce se poate aranja ordinea în garajul său, folosind simple obiecte de uz casnic. Colecta toate șuruburile și cuiele în orice recipient de produse alimentare. Cele mai bune lucruri mici sunt bănci de unt de arahide sau de ciocolată tartinabilă. Capacul este un loc excelent pentru marcarea, în afară de acestea sunt realizate din material plastic transparent! Soțul meu iubește cutiile de cafea. Deși poate, și un pic ciudat, dar personal, mi-ar folosi mai degrabă un container care a fost mult timp situată în casa mea decât să cumpere orice instalații speciale de depozitare pentru aceste scopuri.
4. cineva apel pentru ajutor
Dacă poți înrola ajutorul cuiva din membrii simpatic ai familiei sau prieteni, procesul de curățare este mult accelerat. Și mai există, cu atât mai repede ați terminat. Dar, pentru a lua pe cineva ca asistenți trebuie doar dacă sunteți sigur că oamenii nu vor primi un mod elementar. Alocați-le responsabilități, astfel încât acestea nu s-ar întoarce unul de altul și nu creează un dezastru și mai mare.
5. Pentru a începe să distribuie toate lucrurile în cutii
Când am curățat garaj, am pus un zid în jurul cutii speciale. Ele reprezintă, așa cum au fost în locuri pe care le-am apoi descompus. Sau, de exemplu, există o cutie specială pentru lucrurile pe care le dau în scopuri caritabile. Există unul în care depus lucrurile pe care eu sunt de vânzare. În al treilea am pus instrumentele privind numirea pe care am nici o idee. Prin această casetă este, de obicei, apoi a trecut pe soțul meu. În cele din urmă am pus la gunoi.
Curățarea garaj murdar poate dura o săptămână, și uneori chiar ucide bolshe.Ne la impotenta, ia pauze. În caz contrar, te scot din garaj strălucind cu o mizerie în capul meu. Nimeni nu vrea ordinea în capul lui, care a fost realizat prin a afecta sănătatea dumneavoastră.
7. Eliberați toate rafturile înainte de a ieși din
Desigur, acest lucru înseamnă că serviciul de curățenie va fi amânată pentru ceva timp, dar crede-ma, va fi de mare ajutor. Mult mai rațional pentru a începe curățarea lor de la sol, astfel încât este mai ușor să se determine în cazul în care pentru a pune acest lucru sau că. Start curat, ca să spunem așa, de la zero.
Apropo, dacă vă decide să facă o curățare completă în casă, apoi citiți articolul despre curățarea baie - Cum de a salva tipul de baie perfect. și curățenia zilnică a casei - Cum sa faci o curatare saptamanala, nu este atât de ideală, romantic.
Aici sunt 7 sfaturi pe care le folosesc de mai mulți ani. Și știi, nu mă plâng. Ele ajuta să iasă rapid și eficient. Cu siguranță, aveți un loc în casă, care au cerut mult timp o curățare temeinică. Cred că sfaturile mele va ajuta să vă mențineți sănătatea mintală și comanda. Poate că, de asemenea, au ceva de a împărtăși pe acest subiect?
Foto: Rubbermaid Produse