Familia Urșii de ordine de mamifere Carnivora. Diferă de la alți reprezentanți ai caniformia un corpolent. Urșii sunt omnivori, urcare bună și înot, alerga repede, poate sta și merge pe distanțe scurte pe picioarele din spate. Ei au o coadă scurtă, haină lungă și groasă, și excelent simt al mirosului și a auzului. Ei au interceptat pe timp de noapte sau în zori. De obicei, ei se tem de oameni, dar pot fi periculoase, în locurile în care acestea sunt folosite pentru oameni, în special ursul polar și ursul grizzly. Impermeabil la intepatura de albina. În natură, inamicii naturali aproape nici.
Da, Doamne ferește întâlni față în față singur cu această fiară pe teritoriul „său“, nu pentru nimic că el este cel mai periculos animal din zona noastră și este un simbol al țării noastre. Urșii sunt foarte puternice și puternic, povestiri auzit de la vânători, el o labă persoană scalpului împușcat.
Și la prima vedere, nu va spune ca acest animal este acoperit astfel o mare cantitate de forță.
ați trimis să-mi o idee excelentă de ce fel de nișă în piața noastră, chiar acum nu este încă ocupată. Ar trebui să se așeze și să analizeze în detaliu această idee, eu sunt sigur, cu abordarea corectă, putem învăța de la acest număr foarte mare de beneficii. Pe lângă apariția unui astfel de produs în piața noastră va contribui la reducerea numărului de atacuri de animale sălbatice asupra oamenilor din zona noastră, și este cu siguranță perspective foarte bune pentru culegătorii de ciuperci, vânători, și doar pentru cei cărora le place să meargă în pădure vara și nu în seara))
așa cum sa dovedit, acestea sunt interzise de vânzare în România. pentru că se tem că va exista o variabilă împotriva poporului. în trauma aici vă rugăm să - sunt utilizarea letale și ilegale, nu se opresc în timpul iernii. și cât de multe cazuri, aplicațiile de cilindri Capsicum letale? și mai mult dimensiunea - împotriva spray urs nu este foarte mic - dificil să se ascundă în sac. Acesta este ieșită din buzunar - nu înțelege ce acest om vorbește?
Mai întâi trebuie să cumpere arma în sine, și apoi altul, și brațele obține o licență este necesară, au dorit mult timp să o facă în mod specific pentru a vâna cu unchiul său pentru a merge, dar până în prezent nu există nici un timp liber. Ultimele câteva luni, programul meu arata ca acest lucru: locul de muncă, acasă, educație, acasă, este timpul pentru a schimba această stare de fapt)
și așa mai departe, desigur, un pistol - este cel mai simplu mod de a vă proteja de acest monstru de pădure)
Ei bine, dacă am cunoscut acum un urs, voi fi pregătit!))
Dar este mai bine să nu se întâlnească în special mersul pe jos în oraș. Aici este o surpriză.
Uimit, am citit ceva de genul un tip unu la unu cu leopardul a fost ca, in general, cu o pisica sălbatică de un fel, a învins, dar adevărul a fost nici o perie, groază.