Fiecare copil in timp ce cresc trece prin diferite etape de vârstă, iar părinții trebuie doar să știe ce să se aștepte la un moment dat în viața lor copiilor lor.
Și acum voi încerca să sperie fetele un fapt interesant. Există un astfel de lucru ca „criza neonatală.“ Psihologii au studiat acest subiect în sus și în jos, scris o mulțime de documente. Voi încerca să-l explic mai pe scurt esența întregului concept. Faptul că a fi în corpul dumneavoastră înainte de naștere, un copil este un organism parazit (mai precis expresia - „corpul unui tip de parazit,“ Dar îmi place „organism parazit“.). Suntem cu toții paraziți, domnilor. Da, da. Nouă luni, noi nu plătesc pentru cazare și mâncare vom obține în timp ce „proprietăreasă“ suferă de o lipsă de nutrienți, datorită chiriaș sale de bronz ia toate, la ultimul miez.
După nașterea multor procese fiziologice ale copilului începe să funcționeze din nou într-o altă culoare. Creek este o tranziție la o nouă formă de respirație (de fapt, în sânul sistemului său nu a funcționat ca în spațiul aerian), schimbarea tipului de alimente. Exemple sunt destule.
Și acum despre lucrul cel mai important: amintiți-vă că copilul înțelege când ai nevoie de ea (este acordată atenția cuvenită), iar atunci când nu există nici o atenție (/ constant certurile părinților și așa mai departe.). În cazul în care copilul nu-i place situația emoțională și spirituală a familiei, a provocat propria moarte. S-ar părea că acest lucru nu este posibil, dar! Amintiți-vă, el a mutat doar de la un tip de existență la altul. Refuzul de a mânca, nu este o problemă pentru el. Nu respira prin nas / gura? Cu ușurință.
Acum, fetele, repetă după mine: „Din moment ce copilul meu nu se va întâmpla am o familie foarte frumos am ridica un copil de a iubi și de îngrijire ...“
Deci, fata calmat, continua.
Al doilea interval - de la unu la trei ani. Funniest vârstă. Copilul este activ implicat în activitatea de materiale și practice. Tot ce vede - atinge, tot ceea ce atinge - trage în gură. capul copilului, există două întrebări principale: „Ce este aceasta?“ și „Ce putem face?“. Pune, de exemplu, o placă de plastic în fața unui copil, nu-i spune ce să facă cu ea. Copil pogryzet-l, atingeți-l pe masă, a pus pe cap.
Aproape de trei ani pentru a plasa stea raspunsuri comportamentale. Dacă aveți un copil timid, în 99% din cazuri, aceasta nu schimbă caracterul.
A treia diferența - între trei și șase ani. Aici, trăsăturile de caracter de bază. Se pare că propria atitudine față de lume, care ar putea rupe cu ușurință, ceva șocant copil (mai bine să nu-și asuma riscuri).
Încercați să verificați cu profesori la grădiniță, în cazul în care mama lor îngrijitor. Orice cuvânt nou necunoscut este repetat de o sută de ori.
Există o nevoie de activitate mentală. Întrebările vor fi destule. Încercați să răspundă pur și simplu și, alegând cuvintele sale, deja familiare copilului, sau ne-am falsificat într-o fundătură.
Trebuie să creați existența necesară a mediului copilului. Cumpara-l un cort și a pus în copii - fericit să fie fabulos.
Ultimul interval - paisprezece-șaptesprezece. Vine finalizarea maturitate mentală și fizică, pregătire morală pentru responsabilitate. Problema principală a vârstei - reprezentările nepotrivire de ei înșiși. Depresivă vor fi diferite, cea mai mare parte fete (desigur, din cauza faptului că băieții lor abandonează). Există o nevoie pentru manifestarea personalității, individualitate pe teme de dragoste, prietenie, comunicare și altele.
Dacă la această vârstă copilul a învățat singur să îndure orice dificultăți în viață - Felicitări, ești un părinte mare!
Ne-ar fi recunoscător dacă vă împărtășesc acest articol: