5 moduri de a trăi o viață plină de uimire și aventură

Îmi amintesc, timp de mulți ani am visat despre viața în străinătate. În primul rând a fost Italia, pentru că nu am putut găsi rădăcinile sale. Apoi, Fiji, pentru că acest loc părea cel mai îndepărtat loc din Los Angeles.

După Fiji, a fost o perioadă de opt ani de viață plictisitoare de obicei. M-am trezit devreme, a lucrat toată ziua, apoi la materiale de lectură noapte pentru studiu.

Apoi într-o zi am decis să nu mai visezi. În schimb, începe de planificare.

Am fost hrănit cu incapacitatea mea de gât pentru a lua o decizie și du-te pentru ceea ce am vrut. M-am dat o perioadă de opt luni, pentru a economisi destui bani pentru a planifica totul și lega orice capetele libere.

Scopul meu a fost să trăiască în străinătate pentru un an.

Am lucrat două locuri de muncă, uneori trei, asa ca am fost capabil de a economisi destui bani.

Am vrut să merg în America Latină. Pentru a lucra acolo și să se relaxeze.

M-am oferit timp de două luni pentru a preda limba engleză la o școală locală într-un cartier sărac.

Dar soarta a fost favorabilă pentru mine. Cu două săptămâni înainte de plecare, un prieten mi-a spus despre un loc de muncă la o companie locală, care doar a venit în existență. I-am luat în managerul media!

Apoi, director de comunicare a demisionat. Și după șocul inițial, am decis că călătoria mea nu sa încheiat. În aceeași săptămână am devenit noul director de comunicare la compania multe milioane de dolari în Costa Rica.

Nu toate era netedă și rece. Am făcut multe greșeli din cauza cărora am venit cu aceste lecții de viață pe care le puteți utiliza.

Dacă doriți să modificați, plin de aventură

1. Doar fă-o.

Doar obține ocupat, dacă doriți să modificați. Doar trimite într-un alt oraș, dacă doriți. Doar a scrie o carte, dacă credeți că acest lucru este interesant în acest moment în timp.

Va fi ușor? Poate da, poate că nu. Este dificil de prezis. Dar sunt destul de sigur că va fi util.

Fă tot ce este nevoie pentru a obține gata. Este important să se ia măsurile necesare de fapt, nu numai pentru a planifica ceva în mintea ta pentru câteva luni sau chiar ani.

2. Ștergeți așteptările minții.

Când mă gândesc la Costa Rica, m-am gândit de plaje cu nisip alb, soare constantă și apusuri de soare. Ceea ce este într-adevăr: nori constant. ploaie și vreme foarte rece.

3. Pentru a face greșeli cât mai mult posibil.

Când am început să vorbesc spaniola, mi-era teamă să spună ceva greșit, teamă că oamenii vor râde de mine. Apoi mi-am dat seama că mai vorbesc în noua limbă, cu atât mai greșit, mai mult exercițiu. Și oamenii corectați-mă, și, astfel, ajută să învețe rapid limba.

Când faci ceva nou, este mai bine să facă mai multă acțiune și de eroare. Deci, ai învățat ceva mai repede.

4. Trăiește într-o stare de surpriză constantă.

Când ne-am muta undeva nou, lumea noastră este plină de emoție și surpriză, nu-i asa? Toată lumea este atât de frumos.

Apoi, totul devine obișnuită. Entuziasmul dispare.

Chiar dacă locuiți în aceeași zonă sau care lucrează în aceeași companie pentru o lungă perioadă de timp, uita-te pentru miracole și lucruri interesante. Vei fi uimit de ceea ce se întâmplă.

5. Păstrați legătura cu cei dragi.

Este ușor să fii prins într-o nouă aventură, și să uite contactele anterioare. Cu toate acestea, am aflat că este foarte important pentru familia și prietenii să știe că mă gândesc mereu la ei, am dor de ei.

articole similare