5 greseli femeilor pe prima dată - modul în care acest om

Ponderea „5 greșeli de sex feminin pe prima dată“

În prima dată - unul dintre evenimentele cele mai plăcute și interesante din viața noastră pline de rutină. Desigur, noi vrem să dețină și să obțină plăcere de la ea, și de a face o impresie pozitiva pe un posibil partener în viitor. De dragul fetelor (și băieți, de asemenea, desigur :)) poate fi o lungă perioadă de timp pentru a petrece în fața unei oglinzi, pentru a alege o rochie, pantofi, consultat cu prietenii, este mai bine să poarte, și așa mai departe - și toate acestea pentru că ei doresc ca totul sa mearga super- . În același timp, de multe ori pentru femei recunosc, desi bine intentionate, dar greșelile care pot ruina impresia unui om la o dată și să-l descurajeze de la alte reuniuni. Eu împărtășesc cu voi un aspect masculin să-l și lista unele dintre aceste erori, ceea ce înseamnă că iese la o întâlnire cu un om educat în tradiția clasică. Rare copie de astăzi, dar ei încă mai apar. Un astfel de om este puternic, responsabil, initiativa, utilizate pentru a atinge obiectivele și înălțimile, înclinate pentru a proteja femeia și să aibă grijă de ea. Fată, ești un astfel de om vrea să fie la o întâlnire? 🙂 Deci nu te duci.

1. Inițiativă și obsesia femeilor

Impunerea la revedere

Oferta însuși omul

Asta e destul de un exemplu frapant al unei astfel de ofertă sinceră o femeie ca un om, din filmul „Shadow Box 2“:

Ceea ce este interesant, este posibil să se ofere omului dintr-o privire, cum a făcut-o (nu voi chema fata un însoțitor de zbor și exprima profesional, astfel încât să nu jignesc colegii ei) un senior insotitor de zbor nava Air Wick din filmul „The Crew“, noua versiune:

Fetele, gloat obiect de adorare - prerogativă de sex masculin! Mult mai eficient și, în același timp, romantic, servesc semnale implicite om care le place, și să-l motiveze să curtare în continuare. El ar trebui să caute o întâlnire cu tine, nu să-l.

2. femeie îngrijit

În al doilea rând. care poate împinge un om la o întâlnire - fată dezordonată, unfeminine. Tastați acest lucru în dimineața a mers la prieteni în gratar, fără machiaj, cu părul nespălat, adidași și blugi vechi, seara au adunat în garaj, pentru că roata este ceva robinete. Și în după-amiaza între cazurile am fugit la o dată, ceea ce a fost. Este probabil ca prima reuniune va fi ultima, chiar dacă ți-a plăcut, și sunteți interesat în continuarea dialogului cu omul.

pene curate

Motivele sunt după cum urmează. Barbatii iubesc cu ochii lor și să se bucure de frumoase si bine ingrijite femei. Un oameni reali, plus totul ca femeile feminine. Și dacă un om merge la o dată de așteptat pentru a vedea cel puțin o prințesă. În general, nu este necesar de a explica faptul că, în opinia sa fată decentă merge la o dată, dacă nu după un salon de înfrumusețare, unde a petrecut o jumătate de zi, apoi doar după casă și baie. Și grămezi de proceduri pe care ea a făcut să curețe pe sine tot în cazul în care ochii lui s-ar putea cădea. Și, desigur, mai bine să poarte haine care nu dacha ...

Ai nevoie de un exemplu? Vă rog! Prokofiev Lyudmilovna! Nu e exact ceea ce am scris, dar ... doar place :)))

Rochie ca o femeie

În plus, rochie / fusta este întotdeauna de preferat să pantaloni / blugi / pantaloni scurți și pantofi cu toc - pantofi sport. Dacă vă gândiți la acest om ca un candidat pentru o relatie serioasa, mai degrabă decât o aventură de o singură dată, hainele deschise și sincere - miniyubok și decolteu adânc - de asemenea, cel mai bine evitate. În caz contrar, riscați să obțineți statutul de „iubit“, din care du-te la statutul de „femeia mea“ va fi foarte dificil.

Codul vestimentar poartă un mesaj ascuns

Și încă un lucru. Orice reuniuni - personale sau de afaceri - media scrisă sau nescrisă eticheta și rochie de cod. Și stilul de îmbrăcăminte, putem spune multe despre interlocutorul său. Spune, omule, director al companiei se va întâlni o femeie, directorul unei alte societăți, și vrea să ofere cooperarea ei. El, cu un costum și cravată, a ajuns la locul de întâlnire și vede ei ... cu frumoase care curge părul lung și rochie cu buline ... Dacă este - un profesionist, din partea ei nu poate fi greșit, și înfățișarea lui, ea îl trimite un mesaj: „Eu nu iau tine, ca un partener de afaceri și de cooperare cu compania dumneavoastră nu mă interesează. " O astfel de promisiune poate fi conștientă și inconștientă, nu contează. De fapt, deja o văd într-o astfel tinuta, este posibil să nu piardă timpul și să plece. Cu excepția cazului, desigur, aceasta nu înseamnă „dar sunteți interesat de mine ca un om“, iar acest lucru l-au lăsat indiferenți ...

În mod similar, o fată, care a venit la o întâlnire într-un costum de vacanță, cu părul dezordonat și unghiile rupte cu tip de unghii blocat trimite un mesaj: „Nu sunt interesante pentru mine ca un om.“ Și în ochii lui o întrebare prost, „de ce ai venit la mine la o întâlnire. “. Și este adevărat, de ce?

3. Să demonstreze superioritatea față de bărbați

În al treilea rând. care poate strica impresia unei fete la prima întâlnire - o demonstrație de superioritatea lor asupra oamenilor. Nu este un secret faptul că ego-ul masculin - aceeași vulnerabilitate ca și inghinală. Pentru a trimite-l la knock-out, este posibil pentru a lovi un genunchi la vintre, și este posibil să se rănească sentimentele sale. Dacă omul este încrezător că-l doare într-un mod cel mai probabil, nu te, dar, de asemenea, face o impresie bună, din păcate, de asemenea.

Minimalizează pe realizările sale

Și, fetelor, atenție! Exploziv ... În cazul educației dumneavoastră o bătaie de joc, deși dezamăgitoare, dar există o șansă care nu este fatală. Cu toate acestea, a fost mult timp în urmă, iar educația ne alegem de multe ori la întâmplare: mulți știu dinainte că nu vor lucra în specialitatea lor. Dar dacă cealaltă persoană - nu doar o rotiță în mașină corporativă, dar există un caz de viață, care iubește și trăiește, și râde de toate - toate în jos de scurgere ... De exemplu, „instructor de conducere? hmm ... și nu te-ai gândit să faci ceva mai demn?“. Sau „salvatori urgență? Credeți că acest lucru este o profesie! Interesant, cu salariul tau te contine, probabil, mama? „Cred că el nu va mai ierta. Din nou, omul încrezător nu va fi jignit la tine, el a pus doar o căpușă în profilul dvs. de lângă câmpul „descalificarea timpurie.“ Și privind în perspectivă (într-o zi voi scrie despre el în detaliu), pune o întrebare la toate fetele să se gândească, chiar crezi că un om va face schimb de viața de afaceri pentru o femeie? Mai ales pentru o femeie care nu a respectat și nu iau ...

Critica de faptele oamenilor

Tânărul, evident, nu-i plăcea atacurile ei, și eu sunt surprins că el, apoi, de asemenea, a început să conducă până la ea. Cu toate că, în cazul în care el a reușit deja să scadă în dragoste cu ea, atunci ...

Orientări privind modul în care aceasta ar trebui să fie făcut

Motivul este simplu: un om care decide ce și când să o facă și ce să facă. Omul - capul familiei. și el a fost întotdeauna dreptate. Cel puțin în ochii doamna lui. Și vi se pune sub semnul întrebării corectitudinea deciziilor sale, dar încă mai simt rușinat. În plus, puteți să-l învețe, subliniază, așa cum ar fi făcut. Full Faile.

Susținute de exemplu argumentul unui film care (și filmul, și acest episod precum :)) a devenit deja un clasic. Directorul Catherine de obicei, a încercat să „construiască“ noul său prieten Gosha. Dar acolo a fost ...

Imposibilitatea de a agresiunii masculine

Mai mult decât atât, după ce a făcut o remarcă similară (ca pe exemplul meu despre restaurant, și despre exemplul luptei Gosha), se simte agresiune - un necesar și astăzi este calitatea unui om rar lui - ca un dezavantaj, nu ca o virtute ... Amintiți-vă, un om - ta protector și susținător de familie. Dacă un om nu este în măsură să demonstreze agresivitate, rigiditate, astfel încât el nu poate nici să vă protejați sau pentru a obține „mamut“. Prinde-te cu ambele mâini atunci când sa întâlnit un tip cu „zverinkoy“! Dar, de asemenea, să învețe cum să se comporte cu el, astfel că agresiunea lui nu a fost îndreptată împotriva ta ... Acest lucru, de altfel, am pregătit un articol separat.

Un bărbat are nevoie de o femeie care respectă și acceptă-l pentru ceea ce este. Și el nu vrea o femeie care vrea să arate că „eu pot, de asemenea,“ sau „si eu sunt mai bine.“ Concurenții îi lipsește la bărbați. El nu a vrut o femeie care crede că munca lui sau hobby - nonsens, jucării pentru copii, sau ceva de genul asta. El nu a vrut o femeie care îl consideră greșit, și mai bine decât el știe cum ar trebui să acționeze. Respectă-l și admira realizările sale! Și dacă nu ai nimic de a admira, și el nu este demn de respect, de ce ai fost de acord să se întâlnească cu el (sau de ce trăiești cu ea, dacă locuiți deja)?

Fetele, și amintiți-vă: a matriarhat în familie distruge familia și societate matriarhală distruge societatea. Roma antică nu a distrus barbari, a distrus matriarhatului domnind l ... De ce? Puteți afla despre ea de la articolul meu „De ce este capul familiei - un om? "

4. femeie Brutal

obiceiurile dăunătoare

În al patrulea rând. că el nu-i place fata din -brutalnost. Fumatul, abuzul de alcool, mat, agresivitate, în, obiceiurile generale pentru bărbați, nu veți adăuga un rating în ochii lui. Obiceiurile rele nu sunt doar așa-numitele dăunătoare, și omul, uita la fata cu un pahar de whisky și o țigară, subconștient conchide: „Sănătatea nu posedă genele sunt rele, copiii mei ca mama nu este potrivit. Ca si iubit, cu excepția cazului ... ei bine, da, - alcool și tutun putoare ... "

comportamentul de sex masculin

Comportamentul agresiv, cuvinte dure, amice, predilecția de dispute, impactul de oameni normali nu excita. Aceasta poate include, de asemenea, stilul de îmbrăcăminte pentru bărbați, variind de la pantaloni și pantofi obișnuiți, terminând cu bertsami camuflaj ... Aceasta atrage ceea ce nu este în ele. De exemplu, piept, talie subțire, rotunjite șolduri. piept plat pompat acolo și el și prietenii lui de ce el este unul? pomateritsya pariu pentru bere el poate, de asemenea, cu oameni.

Aici este un exemplu, un film foarte colorat „Duhless“, prima parte. Numai prudență - Vocabular sincer obscen)))

Și apropo, finalul acestei scene este de asemenea foarte revelatoare. Dacă un om - nu Mamkin fiu, și de rang înalt de sex masculin. el nu va rugini explica catea oborzevshey că ea este greșită, ea înțelege limba. Ce a făcut personajul principal - l-au aruncat în afara teritoriului său. 10 puncte. Deci fetele, să fie atent cu noi: putem fi agresiv, nu numai cu cei care te jignesc :))

Bărbații sunt fascinați de diferențele dintre femei în sine, nu similitudini. În cazul în care viața le este greu, bont și ascuțite, va incanta femeia moale, diplomatic și blând.

5. Eliminarea creierului

A cincea - îndepărtarea a creierului! Este timpul să se înregistreze fraza ca marcă comercială 🙂 Deși, este fiecare persoană poate avea propriul lor sens unic, sigur, fiecare fată înțelege că în momentul în care ea a „face ca creierul“ omul. oameni ciudați, dar mulți cred că, deoarece acestea sunt atrase de om sau de a realiza ceva de care au nevoie de el. De fapt, pentru ca tu doar împinge-l.

Sau, de exemplu, ... dar, de exemplu, și nu ar merge :)))

Amintiți-vă, un bărbat se așteaptă ca femeile pozitive, pace, confort. El este atras de fata cu care se simțea în largul lor. l Hemoroizi viața fără tine lipsește. De aceea, orice vanitate, se agită comentarii detaliu nemulțumire - în general, orice îndepărtare a creierului nu beneficiază. cel puțin la prima dată la. Amabilitate, luminozitate, pozitivitate - care atrage caracteristici bărbați.

fii feminin

Ca un exemplu de succes de a combina toate aspectele pozitive ale femeilor enumerate mai sus, apare la mine personajul principal al filmului „Barman“ Julia:

Ea este feminin, frumos, destul, bine îngrijit, bine îmbrăcat, fără obiceiuri proaste și bitchiness, nu se degradează și nu critica omul, nu poate sta creierul, și chiar surprinzător iertător eroul său fața ușii sale. Ea este prietenos, pozitiv și ușor să vorbești. Acesta este stabilit pentru o relație serioasă și neostentativ arată omul simpatia lui. La un moment dat, se grăbi: Vitalik invitat la țară la părinții lor literalmente în a treia zi de cunoștință noastre. Dar o femeie poate ierta, și nu numai că 🙂

Nu te juca o femeie decentă - fie că este vorba

Nu există garanții, există probabilitatea

Și, în sfârșit, am două vești pentru tine. Ca de obicei, unul bun, celălalt nu atât de mult. Vestea bună este că relațiile umane - nu matematica, dar aceste recomandări - nu o dogmă. Cu siguranță există o grămadă de povești de dragoste, care a început tocmai cu aceste „greșeli“, și au făcut o impresie asupra omului. Și mulțumesc lui Dumnezeu! Nu este atât de important să respecte regulile, este important ca lumea devine din ce mai multă iubire. Iar modul în care vom realiza acest lucru - a zecea. Cu toate acestea, putem afirma cu încredere că probabilitatea de a strica impresia acestor erori crește de multe ori. Și acele povești fericite - o excepție plăcută. Nu există garanții, există o șansă. Prin urmare, dacă va adopta aceste orientări, vă va spori foarte mult sansele de succes.

Acesta nu este doar prima impresie ...

Și o altă veste că, mă tem că nu le place. Tot ceea ce am enumerat, relevante nu numai la prima dată, dar pe al doilea, și în ziua a zecea, precum și pe al doilea și al zecelea ani de viață împreună. Prin urmare, dacă nu sunt folosite pentru a avea grijă de ei înșiși, fum, mama ca docher, le place să argumenteze și critica omul și ia inaccesibilitatea lui de furtuna ... desigur, vă puteți ascunde de toate la prima dată. Dar, sperăm, este clar că „o durere în sac, nu se poate ascunde,“ și încă va ieși mai devreme sau mai târziu. Ca orice obiceiuri proaste pe care încercăm să ascundem din a doua jumătate. Dacă doriți să găsiți un om pentru relatie serioasa si pe termen lung, nu joci printesa, și să fie ea.

Este important să nu fie perfectă, și să depună eforturi pentru idealul

Este clar că nu sunt perfecte, dar că relația - este un site mare pentru schimbul de personal de creștere, în cazul în care ne străduim să devenim mai buni și pentru a arăta cele mai bune calități lor. Nu-ți fie rușine de ceva să nu fie în măsură să, fie o rușine nu vrea să învețe. Este important să nu fie perfectă, este important să fie în măsură să recunoască slăbiciunile și să le utilizeze ca zone de dezvoltare.

Deci, doamnelor, nu vă recomandăm ciocni într-un matriarhat, emancipare, brutalitatea și alte mutoten. Fii femei si fericire vei primi. Sper că va plăcut gândurile mele 🙂

Dvs. Alexander Kaminsky
blogul de conducere
„Modul în care un bărbat adevărat“

Ponderea „5 greșeli de sex feminin pe prima dată“

articole similare