2018 - anul jubiliar porțile sfinte și tata Francis

Jubileu sau Anul Sfânt este considerat a fi un eveniment important pentru Biserica Catolică. Data programată a Papei deschide Sf Poarta Catedrala Sf Petru. prin care pelerinii trec de un an, primind dezlegare. În ultima zi ușa închisă până la următoarea apariție a anului regulate sau extraordinare.

2016 - anul jubiliar porțile sfinte și tata Francis
Destinate inițial pentru a sărbători anul jubiliar o dată la sute de ani. începând cu 1300. Începutul sărbătorii și speciale dezlegarea pune papa Bonifaciu al VIII. Florentin istoric și om de stat Giovanni Villani, descriind evenimentele din timp, a susținut că primul Anul Sfânt a fost marcat de un succes gigantic care a depășit toate așteptările papei. În Roma mulțimile uriașe de pelerini convers, ce semăna cu o migrație a popoarelor. Numărul total de credincioși, de a vizita orașul și mormântul Sf. Petru, au existat mai mult de două sute de mii. Pilgrim a permis donații, pentru care sa obținut remiterea dorită.

Curând, intervalul de timp dintre aniversari redus la 50 de ani, iar apoi Papa Urban al VI, și sa mutat complet Jubileului la fiecare 33 de ani, prin anul, coroborat cu numărul dat la durata vieții pământești a lui Hristos. Cu astfel de intervale, incepand de la 1390 și se termină în 1470 ani, a remarcat anii Sf. În prezent, ani speciale sunt celebrate cu o repetabilitate de 25 de ani, care a fost stabilită prin ordinul papei Paul al II-lea. Această gradație a permis ca fiecare generație să ia parte la jubileul, să obțină indulgențe pentru ei înșiși sau au murit, pentru a scăpa de penitențe impuse și renăscut spiritual.

• persecutarea evreilor;
  • o justificare a sclaviei;
  • dogme teologice incorecte;
  • războaie religioase;
  • cruciadele;
  • divizarea bisericii;
  • disprețul celor săraci și dezavantajați.

Pentru prima dată în istoria dieceză, situate în întreaga lume, acesta va fi oferit posibilitatea de a-și deschidă porțile propriilor lor Saints. situat în bisericile locale și catedrale. La Roma, pelerinii vor da unele dintre cele mai vechi biserici ale orașului să fie în măsură să se pregătească pentru trecerea prin Porțile Sfinte. Acolo ei vor fi capabili să se roage și să se pocăiască, fără a hassle și agitația. În acest an aniversar, ușile Mercy leagăn deschise pentru cei care cred în jubileul patru bazilici papale:

Ca parte a anului jubiliar va avea loc numeroase evenimente. datele și orele specifice vor fi dedicate celor bolnavi, prizonieri, copii, congregațiilor religioase, de caritate, etc.

Site-ul oficial - www.iubilaeummisericordiae.va

„Acest lucru extraordinar Anul Sfânt este un dar al harului. Introduceți prin aceasta poarta este deschisă adâncimile Tatălui Compasiunii, care ia fiecare persoană se va întâlni „, a spus Francis în timpul unei Liturghie solemnă în Piața San Pietro, în prezența a aproximativ 50 de mii de oameni.

Doar merge la Roma și spune-mi unde să cumpere un bilet sau cum să intre în bazilică prin porțile milei?

În momentul de față, nu este nevoie să cumpere bilete. La intrarea în Piața San Pietro sunt voluntari în veste galbene. Ei solicita un coridor prin care puteți ajunge la Poarta Sf

Biletele nu sunt necesare, în oricare dintre cele patru bazilici.
cozi mari, de asemenea, nu au mai văzut, dar în San Pietro este mai bine să vină la deschiderea (7 AM)

Este păcat că anul jubileu este de peste, iar eu nu am avut timp

articole similare