20 mai amuzante aforisme despre completă și subțire

Kompleksuesh despre cifrele? Crede-mă, nu este necesar să-și petreacă viața pe ea. Este mai bine pentru a citi Aforisme și hudey râs noastre. La urma urmei, chiar greutatea in plus poate fi o ocazie pentru a te distra, cel mai important - pentru a regla la un rezultat pozitiv.

20 mai amuzante aforisme despre completă și subțire

Nimic nu este mai plin de fete ca prietena slab.

Dacă nu au existat oameni din lume să trăiască femeile în mod pașnic și fericit grăsime.
Gluma pe Internet despre gros, astfel încât nimeni nu ar suspecta că ești plin de ea.
Am folosit pentru a fi slab, doar in gradina am fost mușcat de o fată groasă!
Mă uit la mine în oglindă pentru ceea ce soțul meu este fericirea, atunci te ridici pe cântar - și chiar și așa!
Seara, am decis porevet. Suspine se va concentra pe două teme - nimeni nu mă iubește și eu sunt gras.
Unul dintre misterele naturii: ca o femeie poate 1 kg de dulciuri să crească grăsime de pe 5 kg?
Nu există nimic care încalcă frumusețea sufletului și lumea interioară farmecul înduioșător fragil al femeilor, ca fund de grăsime.
Dragă, ești atât de subțire, care va avea loc în curând între picăturile de ploaie poate!
La naiba, dar încă frumos atunci când cresc subțire, să crească subțire, și te brusc cineva spune: „Ești atât de slab! Ai nevoie pentru a obține mai bine! "
Eu nu subțire - Pur și simplu nu mănâncă micul dejun. Nu mint - am scrie. Nu fac mișto de tine - am studiat.
De ce ești atât de subțire? Tu să te uiți și de invidiat.
Riddle: ceea ce face fată subțire la McDonalds? Se strică apetitul de grăsime!
Bunica - singura persoană din lume, pentru care voi fi întotdeauna subțire.
Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca mananca mai putin slaba in medie, decat gros!
Am folosit pentru a avea o mulțime de complexe: picioare subțiri, nas mare, sâni mici, etc. Acum, există doar un singur: clătită, pe care am folosit a fost cunoscut!
Bad atunci când oamenii slabi cred că acestea sunt de grăsime. Dar este mult mai rău atunci când oamenii de grăsime cred că acestea sunt rele.
La femei, nu există nici o greutate în exces ... Acesta este un spațiu suplimentar pentru saruturi!
Ascunde vârsta pulmonară, greutate - mult mai dificil.
discriminarea gros se manifestă în toate. De ce, de exemplu, se spune în mod constant „idiot“ și „prost“, dar niciodată - „idiot slab“ și „prost dreptunghiular“? (Sergey Fedin)

articole similare