Unul dintre actorii mei preferati din timpul nostru - magnific Dzhonni Deppa - o zi de naștere astăzi.
mare talent și un chipeș, un om de familie exemplară incredibil (cel puțin cele ale prezentei sale), actor, regizor, scenarist, producator, compozitor, astăzi a sărbătorit aniversarea a 48-a.
Nu știu de ce, dar prima mea amintire clară a filmului său este „Don Juan De Marko“. Recent, special am revizuit și a dat seama că, fără filmul Dzhonni Deppa ar aminti cu greu mi-vârstă chiar mai romantic licitație, în care am văzut această imagine pentru prima dată. O alta a operei sale timpurii, poate că merită să ne amintim: „Ce mănâncă Gilbert Grape?“, În cazul în care Depp dovedit duet bun cu Leo DiCaprio (de altfel, un alt actor nu mai puțin strălucitoare).
Ei bine, atunci pur și simplu nu listați totul. multă dragoste și recenzat. "Dead Man", "Sleepy Hollow", "9-Gate", "Chocolate", "Finding Neverland", "Piratii din Caraibe", cum ar fi rolul său în "Once Upon a Time in Mexic 2" și, desigur, un joc incredibil în „Libertine“ (în special în momentul în care el descrie diferitele rase de cai). Deci, Crazy "Edward Scissorhands", "Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street".
La început am fost la selecție execută o lovitură este de 48 de fapte despre ea, dar mai târziu a decis să limiteze această 20-Coy. Deci
1. Numele complet: John Kristofer Depp al II-lea (John Cristopher Depp II). Traducere din limba germană, numele său înseamnă „prost, prostule“, ceea ce Depp ii place sa glumeasca. Ca un copil, Johnny a suferit agresiunea colegii, care l-au numit Johnny Deep (de la «Dippy» - neatins).
2. Venele actor curge sângele indienilor Cherokee, irlandezi și germani.
3. Johnny nu a absolvit liceul. Iată ce a spus despre ea: „Școala - un ciudat și de neînțeles pentru mine structura. Nu sunt sigur că rezolvă în mod eficient sarcinile. Această întrebare controversată. Și cred că nivelul la care funcționează școala, aceasta nu face apel la profesori ei bune. Mulți dintre ei pasă de munca lor, ei nu sunt îngrijorați cu privire la calitatea educației, ci doar despre obținerea unui salariu. "
4. La vârsta de 13 ani mama ia dat o chitară, și a jucat în trupe de rock garaj. Potrivit lui, cam de aceeași vârstă, și-a pierdut virginitatea, și în timp de 14 ani pentru a încerca tot felul de medicamente. Ca un copil actor foarte mult sa mutat, și, în conformitate cu el, la 15 ani, a trebuit să schimbe aproximativ 20 de reședințe. Toate era faptul că mama lui îi plăcea să schimbe situația. Și când Johnny avea 16 ani, părinții săi au divorțat.
5. Corpul lui Johnny, există 13 tatuaje diferite. În timpul aventura lui cu actrita Winona Ryder a primit un tatuaj - Winona pentru totdeauna. Dupa despartire se taie la Wino pentru totdeauna (argou pe Wino - alcoolic). Tatuaj pe brațul lui Johnny în filmul „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre“ a fost pictat special pentru filmare. Dar, după imaginea Depp a făcut un tatuaj reală, cu diferența că tatuajul pasăre pe această zboară în cealaltă direcție, precum și numele „Jack“ simbolizează fiul său, nu Jack Sparrow. Și este Fenichka șirag de mărgele făcută de fiica lui Lily-Rose.
7. Are propria barcă, pe care el a numit «VaJoLiRoJa», care stă ca VAnessaJOhnnyLIliROseJack: Vanessa (soția lui), Johnny (Depp însuși), Lily-Rose (numele fiicei lui Johnny), Jack (numele fiului lui).
10. Când copiați filme cu Johnny Depp în limba rusă Depp spune actorul de teatru voce Aleksandra Bargmana.
Debutul filmului 11. Johnny a fost filmul „A Nightmare on Elm Street“, în cazul în care actorul a jucat rolul lui Glenn.
13. Orasul preferat Johnny - Paris: „Paris doar un fel de cuvinte atmosfera magice și indescriptibilă, aerul său este pur și simplu Fermecatoare și inspirator oameni creativi, artiști și interpreți ...“
14. Pe filmul „Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street“ Dzhonni Depp a cântat el însuși. Acesta a fost planificat inițial pentru a înregistra vocea Depp pe film, și apoi în timpul procesului de fotografiere pentru a rula, dar apoi a decis că Depp va cânta chiar în momentul de filmare.
15. Durata de viață de bronz statuie Dzhonni Deppa este situat într-un sat sârbesc mic de Drvengrad, care a fost creat pentru unul dintre filmele lui Kusturica.
16. Dzhonni Depp a primit o stea pe Walk of Fame de la Hollywood pentru contribuția sa la industria filmului.
17. Expresii Jack Sparrow eunucului în filmul „Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre“ este o improvizație Dzhonni Deppa.
20. Johnny este nașul lui Billy Burton (fiul lui Tim Burton și Helena Bonham Carter).
Și ce filme cu cea a lui Depp ca tine?
Sunt de acord. Frumos. Poate cel mai frumos dintre toate trei dintre ele), numai pentru mine personal, este gradul discutabil de „masculinitate“ sau „om“ (sau mai bine spus în acest caz)), care este determinată de alegerea femeilor de a trăi exclusiv pe date externe 8) Desigur, eu nu știu în special cele ale femeilor. Poate că sunt minunat înțelept și minunat. Dar aici))
Dacă femeia ta tot ce doresc, dar este doar a ta - e ca frumos minunat si creste foarte mult rating în rândul colegilor de pe podea. ) Hemoroizi, deși multe, dar CDA lifturi excelent. unul dintre piskomerov mascul necomplicate despre care vorbesc cu o privire care părea să dea afară Dumnezeu știe ce fel de secret))Da, pentru numele lui Dumnezeu) Să le place tuturor. Și eu, voi sta pe margine :) Apropo, asta ai postat mai întâi, ceva de genul tine.
Nu știu, eu sunt în majoritate sau în minoritate, dar îmi place Johnny :) Când fața lui frumos a fost foarte bine făcut. Și destul de bărbătesc. Nu că orice tom Cruise și Brad Pitt. Asta este, dacă veți compara la Hollywood „krasavchikov“, atunci Johnny aici este cel mai bun. Nu este dulce. Și dacă alegeți între macho, are alte nume)
este vorba. Jos în mod deliberat torsuri goale, uita-te la pupa, miriște și o cicatrice de luptele interminabile pe fata. Suntem alaturi de sinceritate.
"Nu că tom Cruise și Brad Pitt" - Yah, Pitt este foarte brutal, intimida calea lui (IMHO), să reamintească "marele câștigător" și "Fight Club". în timp ce Depp joacă doar un alt ciudățenii toate :)
Ei bine, toate individual :) eu nu-l percep brutal)), probabil din cauza rolurilor a la „Dzho Blek“. Și eu iubesc ciudati :)
Desigur, există macho, și mult mai brutală (sobsno, în opinia mea, Depp nu a fost brutal). Foarte mult imi place mai multe imagini pentru adulți. În tinerețe, destul de puțin. Dar într-un fel sa întâmplat ca am analizat o mulțime de filme cu participarea sa într-o cantitate foarte, foarte mic dintre ei dezamăgit.
Da. Una dintre amintirile mele din copilărie - este doar o baie de sânge, care Fredi Kryuger a dat Dzhoni Depu, tăiere la curele. Și pe care le găsiți doar în ea