20 citate de Aur Koko Shanel - un blog despre auto-dezvoltare

20 citate de Aur Koko Shanel - un blog despre auto-dezvoltare

1. Femeile punctul G este situat la sfârșitul cuvântului de cumpărături

2. Cazul mai rău fetei, cu atât mai bine ar trebui să arate.

3. place sau nu, o femeie în viața unui om este doar unul. Tot restul - umbra ...

4. Nu-mi place jachete lungi - într-o conversație cu un bărbat eu nu văd cum mă tratează.

5. Fiecare fată trebuie să știe întotdeauna două lucruri: ce și cine vrea ea.

6. Nu se căsătorească cu un bărbat cu o pungă pentru monede.

7. Nu-mi pasă ce crezi despre mine. Nu mă gândesc la tine, la toate.

8. Dacă doriți să aveți ceva care nu a avut niciodată, trebuie să faci lucruri pe care nu au mai făcut.

9. Nu există femei urâte, există leneși.

10. O femeie isi face griji cu privire la viitor, pana cand se casatoreste. Omul nu este îngrijorat de viitor, pana cand se casatoreste.

11. Având grijă de frumusete, este necesar să se înceapă cu inima și sufletul, sau nu machiaj nu va ajuta.

12. Femeia care foloseste produse cosmetice, o părere prea înaltă despre sine.

13. Abtine-te atunci când rănit, și nu fac o scenă atunci când rănit - asta e ceea ce femeia perfectă.

14. Nimeni nu este tânăr, după patruzeci de ani, dar putem fi irezistibil la orice varsta.

15. Totul este în mâinile noastre, astfel încât acestea nu pot fi omise.

16. Bătrânețe nu protejează de dragoste, dar dragostea protejează împotriva vârstă

17. Modul lui de a se îmbrăca, am evocat batjocura altora, dar că a fost secretul succesului meu. Nu am privit ca toți ceilalți.

18. fericirea autentică este ieftin, în cazul în care, la un cost ridicat, atunci este un fals.

19. Dacă te naști fără aripi, nu te deranja să le crească.

20. Mâinile - cartea unei fete; Neck - pașaportul său; Chest - pașaport.

A se vedea, de asemenea: