Nu știu cât de mult am citit cărți despre dezvoltarea de sine. El nu a marcat. Da, și ce înseamnă să se auto-dezvoltare și de creștere personală? Tolstoi, Dostoievski și Nabokov, Salinger sau spun - toate acestea ajuta să se uite la viața ta din unghiuri diferite și ne ajută să înțelegem ceva despre ei înșiși și despre lume. O temă separată - lucrări filosofice. Îmi amintesc cum, atunci când pregătesc pentru examenul în filosofie la Institutul pentru o lună petrecută în sala de lectură, cu capul merge în obținerea o înțelegere de Bertrand Russell sau Nietzsche ...
Și, desigur, psihologie. psihologia clasică că uneori percepută mai greu decât Kant tratate, psihologia pop, psihologia transpersonală, psihologie clinica - ceva pur si simplu nu a fost capabil să citească ultimii 7 ani de formare în două școli psihologice. De exemplu, întreaga primul curs din Weipa a fost, de fapt, doar de la citind toate cărțile lui Freud și discutarea lor ulterioară în cadrul atelierelor de lucru. Ca să nu mai spun, de altfel, sunt un adept fervent al lui Freud, ci să plătească tribut pentru el reprezintă adâncimea de căutare, ca să spunem așa :-)
Sper că acum înțeleg cât de greu este pentru mine să răspundă la întrebarea: „Oh, Doamne, ce-am citit?“. Reading - nu este un panaceu. Multe probleme nu pot fi rezolvate prin citirea. Dar, cu toate acestea, am compilat o listă de 18 cărți de auto-ajutor, care sunt cel mai mult m-au influențat. Vă recomandăm!
obiective de viață, prioritățile, valorile, sensul vieții
Viktor Frankl, „Cautare Barbat pentru Înțeles,“ Ce pot sa spun, o carte de psiholog a supraviețuit moartea celor dragi, și lagărul de concentrare. Este important să se citească.
Stiven Kovi „de calificare a opta“ Daca Covey 7 obiceiuri este vorba, atunci 8 de calificare este, în esență, un tutorial pentru îmbunătățirea și dezvoltarea de lideri.