16 Fete cu pisici din Ekaterinburg Detalii fotografie - femeie Ziua 1

Foto: arhiva personală de Catherine.

Pet: Arseny, 3 ani

- Pisica mea este foarte inteligent și inteligent. Toaleta merge doar în toaletă. În aparență - puhlyachok dragut, dar, de fapt - elektrovenik Garfield într-un aspect gri!

Hobby - mănâncă, mănâncă, mănâncă și dorm. Dar uneori el a primit un motor, iar el începe să vâneze tot ce mișcă. Loves pentru a te gazdele șoareci și păsări capturate. trata favorit - pepene verde și pepene galben gata să mănânce întregi.

Katerina Zvereva, în vârstă de 27 de ani, crescător Cornish Rex

• 16 Fete cu pisici din Ekaterinburg Detalii fotografie - femeie Ziua 1

Foto: arhiva personală Catherine SU.

Foto: arhiva personală Catherine SU.

Animale de companie: Trei pisici Cornish Rex

- Am un Rexband pepinieră și rasa Cornish Rex. În acest moment am trei pisici, dar există un animal de companie tricolor. Tricolor poate fi doar o pisica, iar culoarea pisica carapace de broască țestoasă - o raritate mare! Se crede că acestea pot atrage noroc în casă.

Numele pisicii noastre prea ciudat - Chegevara, dar noi îl numim Victor Nicolaevici, din cauza asemănării de mers cu o singură persoană.

Cel mai mare dezavantaj lui - este prea pasionat de oameni. În special amantă. Chegevara nu poate fi jignit, dar este capabil de a solicita să se ocupe și chiar să sară pe umăr.

Foto: Arhiva personală Anastasia Hu.

Pet: pisica Isa 3 ani

- Am folosit pentru a trăi înconjurat de un număr foarte mare de animale - din copilărie alăptat pisici si pisoi abandonate. Acum am un adăpost pentru animale, dar am, de asemenea, propriile lor animale. Da, sună ridicol, dar, în plus față de 22 de pisici, îmi pasă în fiecare zi, am propria mea pisica Isa, care se trece prin totul împreună cu mine, el ia un hit și educă tineri începători!

Isaia a venit la mine când eram o fetiță, de 2-3 luni. A fost prima pisica pe care am luat pe jonglerie, în timp ce prietenul meu găsi casa ei. A fost un moment teribil, pentru că am fost total nepregătit pentru înflorește pe care mi-a prezentat Isa: ea a rupt mobilier, călare pe timp de noapte, tot timpul ceva stricat, cineva musca, sa dezlănțuit. A fost munca grea.

Dar, după o vreme nu am putut lăsa această pisică oribil. Cu unele probleme gestionate, cu unele - a demisionat. Când se pare greu, nu arunca început, pereterpit, va fi capabil să facă față tuturor dificultăților, pentru că în mâinile tale viața creaturi mici!

Din momentul în care am venit Isa, am organizat un adăpost pentru podobrashek și contestatarii. De atunci, ne-am salvat și vindecat sute de pisici.

articole similare