Foto: Violet Bolmat
Cum de a păstra cald în toamna? Cel mai important vremea in casa, astfel că rețeta este simplă - oamenii preferate împreună. Nimic nu se încălzește ca un relații de familie calde.
Trei lucruri cad dulap? Toamna - o mare de timp pentru a pune în cele din urmă pe pantofi preferate! tocuri înalte, luminoase și confortabile - acestea sunt în măsură să ridice starea de spirit într-o zi ploioasă. blugi skinny cu o potrivire perfectă - pentru mine un lucru indispensabil în fiecare sezon. Pentru o plimbare sau la ieșire - cel mai important, pentru a alege accesoriile potrivite. Încă îmi place toamna cald pentru oportunitatea de a purta cardigane. În garderoba mea o mulțime de ei. Lumina și luminos pentru o imagine feminina si o piele neagră atunci când doriți să adăugați la viața un pic de rock „n“ roll.
I - o regina a frumusetii din cauza acestui demn!
Polina Afanaseva, 21 de ani, student la
Cum de a păstra cald în toamna? În călătorie toamnă să se încălzească, cuvinte calde, ceai delicios și un soare de toamnă ușoară. Și dacă o faci cu un om iubit, orice vreme va părea cald și cald în interior.
Trei lucruri cad dulap? Boots, rochie, și un sacou matlasat. Toate, în conformitate cu tendințele actuale.
I - frumusete regina, pentru că a spus favorit! Și pentru un motiv oarecare nu vreau să mă cert cu el.
Anastasiya Varakina, 20 de ani, student la
Cum de a păstra cald în toamna? Trebuie cel puțin rochie cu căldură. Dar, totuși - un iubit-o, cei dragi, întâlniri calde, vin fiert și mâncăruri delicioase și filme bune, desigur!
Trei lucruri cad dulap? haina Favorit albastru, cizme, tricou în dungi.
I - regină a frumuseții, pentru că, la fel ca orice fată, demn de acest titlu.
Svetlana Pesotskaya, 24 de ani, comerciant
Cum de a păstra cald în toamna? ceai dulce și conversații cu cei dragi.
Trei lucruri cad dulap? Cardigan, șosete și o eșarfă.
I - frumusete regina, pentru ca ea să mă las.
Xenia Sharipova, 22, casier
Cum de a păstra cald în toamna? După muncă, așa cum fac eu, du-te la cel mai apropiat sala de sport - încărcat cu energie. Încercați aerobic, aerobic de apă, înot în piscină, jogging în dimineața.
Trei lucruri cad dulap? Jeans, tocuri, tricou feminin.
I - frumusete regina, pentru că natura mi-a dat o frumusețe.
Alege cel mai frumos Rostovite pe a treia pagină.