11 motive pentru care te-a părăsit

Într-un studiu, femeile numit trei motive comune pentru despărțire cu bărbați:
- a schimbat;
- noi nu se potrivesc împreună;
- a înșelat-o pe mine.

Un aspect interesant la scuze bărbatului, pe care le despărțit de femei.

1. M-am plictisit. Atenția mea etalon (dacă nu este fotbal sau o melodie) poate fi redusă. Știu, relația nu ar trebui să fie interesant, în orice moment și este dificil să treacă prin toate acele momente „între flash-uri.“ Dar dacă încep obtinerea de bucurie mai mult de alte activități, relația este sortit.

2. Unul dintre noi ia totul prea în serios. Acest lucru este atunci când ea vrea să mă vadă de trei ori pe săptămână, este de ajuns pentru mine o dată. Dacă ea flirteaza cu alti tipi, capricios, sau nu atât în ​​toate privințele, așa cum fac eu, atunci eu sunt prea serios pentru ea.

3. „Bolnav cu“ unul pe altul. Sunt un mare fan al tempo și ritmul iubirii. Relațiile pot experimenta scena, numit „bolnav“ unul de altul, în cazul în care unele dintre etapele care trec prea repede. Exclusivitatea, sex, Meet the Parents. Atunci când se întâmplă toate acestea, am obține sensul de ceea ce trebuie să fie coloniști simțit câștigat războiul „Ei bine, am făcut-o și acum ce?“.

4. Am fost tentat să infidelitate. Eu fac tot posibilul să fiu credincios. Așa că atunci când am o obsesie despre trădare la prietena ei, atunci este timpul să se despartă de ea. Nu trebuie să continue o astfel de relație - devine un semnal prin intermediul.

5. Toți prietenii mei desparți cu prietenele lor. Acest lucru nu este cel mai matur motiv în această listă. Cand suntem cu prietena lui, îmbrățișarea, ma uit la „The Devil Wears Prada“, prietenii mei singur „tăiat prin valuri“ în karaoke cu „Do not Stop Believe“ si „arunca in aer“ oraș. setea mea de aventură dezvăluie un conflict de emoții în mine.

6. Noi nu suntem pe drum. Când cineva se mută într-un alt oraș, lucrarea începe să ia o mulțime de timp, sau alte schimbări în viața împărtășită de tine, uneori este mai bine la acest lucru și finisaj.

7. Egoismul. Faceți cunoștință cu cineva înseamnă a da relațiile lor de timp și auto. „Timpul I“ este necesar, la un moment dat - pentru o carieră, de călătorie, sau orice altceva. Când am o perioadă de „auto-interes“, este dificil să „participe“ în relație.

8. Am înțeles greșit sentimentele. Acesta este motivul cel mai nedrept. Atât bărbații, cât și femeile fac această greșeală - începe relația și totul pare magnific. Și apoi, după câteva săptămâni, îți dai seama că ai intrat jart în ceva din greșeală, se întâmplă o dată pentru întâlnire. În orice caz, aveți nevoie pentru a scăpa de ea.

9. Nu-i plac prietenii mei sau familia. Ascult opiniile prietenilor și familiei, pentru că ei mă cunosc mai bine și-au câștigat dreptul de a cuvântul său. Ei vor fi, de asemenea, posibilitatea de a vedea într-o relație este ceea ce am în orbirea lor, dor.

10. Relația cu condițiile. Relațiile bune pot fi ușor, dar trebuie să existe o anumită tensiune, mai ales la inceput. Nu sunt probleme - prea ușor. Dacă am sentimentul că pot câștiga inima ei, în orice moment, oriunde, uneori, „da drumul“ de ea. Aproape întotdeauna, mai târziu am urmărit o grămadă de îndoieli. Nu voi ști.

11. Din aceasta emană negativ. Prea des, mă opresc relația cu persoana care se plâng la nesfârșit prea deprimant, meditativ, alarmat. Nu mă aștept ca cineva să fie fericit tot timpul, dar dacă mă face nefericit de fiecare dată când o văd, atunci de ce ar trebui să rămână cu ea?

Traducere: Filipenko DS

articole similare