Ne-am săturat de geluri de duș banale. că mirosul „prospețime mare“, „vanilie senzuala“ sau „căpșuni suculent.“ Prin urmare, mai ales pentru tine, am compilat cele mai interesante geluri. care au un arome subtile și originale!
Partajați-le cu prietenii tăi
Adoptarea sufletului - este un ritual. și nu doar o procedură de igienă. Prin urmare, la alegerea gelului trebuie tratate cu inspirație: încă de la care începe de dimineață. si o aroma placuta este capabil de a percepe o stare de spirit buna pentru intreaga zi.
Tonifiere Gel de duș de la L'Occitane
Gelul - Energia reală! Nu știm. Acesta acționează ca și în cazul în care cuvântul „tonic“, sau este încă în mirosul de uleiuri esențiale de portocale și. dar gelul într-adevăr ajută să se trezească nici mai rău decât o ceașcă de cafea tare. Aroma este destul de rezistent. Rămâne pe corp. astfel încât să nu se poate folosi chiar parfum.
Gel de duș fericit Hippy de la Lush
Vara. spumante. vesel - acest parfum pentru hipioti reale! Ei bine. pentru cei care. hipioti care numai în duș și în duș. Mirosul gel de dus este pur și simplu divin - grapefruit roz. bergamota si tamaie. Deci, este necesar să se utilizeze: un pic de gel pe o lufa. spumat. Imaginați-vă John Lennon cântând și lather!
boabe Gel c „Vitamine pentru piele“ a Natura siberica
Aici avem un set complet de taiga - mure pitice. mure. plută Amur. afine ... Word. mai patriotic al tuturor gelului. Ceea ce am găsit - farmecul Siberia. Și acest gel bine, foarte parfumat! Miroase foarte gustos. și nu doar „boabe“, dar, de asemenea, cu note interesante de dracilă și struguri sălbatici.
Gel de duș "Magic Orientului" din Olioseta Oro del Marocco
Am uns și încă ars: 6 majore de eroare Utilizați crema cu factor de protectie
„Am urât sânii mei“: prin ceea ce sunt bărbați. al cărui bust în sus
Arome orientale picante poate fascina ... Nu e de mirare că marii artiști. designeri și poeți au fost atât de mândru de Maroc! Și dacă nu aveți posibilitatea de a merge acolo. atunci nu ne-am lăsa cele mai convingătoare. dar toate acelasi confort - gel de duș „Magic Orientului“ nu conține doar ulei de argan hrănitoare. dar, de asemenea, miroase minunat. în sine. de el. Și este mirosul tuturor marocan. vă puteți imagina!
Gel de duș Vetiver Ceaiul negru de Kiehl
Teme. care sunt obosit de flori și vanilka. Aș dori acest gel cu aroma nobil. Ni se pare. ceea ce înseamnă că adecvate și fete. și băieți. pentru că în inima mirosul de note revigorante de lemn. pămîntesc. dulce miros de vetiver. și coarda de ceai verde. care este un pic mai amintește de citrice. Cuvânt. face opțiunea unbanal pentru cei care apreciază ceva original.
Gel de duș Chance Eau Tendre de Chanel
Acest gel este pentru fanii seriei parfum Chance Chanel. Spre deosebire de eroii anterioare ale materialului nostru. care a pronunțat mirosuri tonice. Acest gel este foarte delicat și blând. se bucură de un romantic special. Notele de baza - zhasin. mosc alb. gutuie și grapefruit.
Gel de duș cu parfum de smochine din Dove Go Fresh
În această vară și aroma vesel de smochine, nu vezi de multe ori în intervalul de geluri de duș. Din fericire. Dove această insultător pentru a corecta situația și a lansat un produs cu miros de smochine - este foarte gustos. Complement flerul note de flori de portocali. Pentru ziua ar trebui să înceapă cu emoțiile pozitive!
Rodie Gel de duș cu Weleda
Acest gel natural este nu numai miroase rodie suculent. dar, de asemenea, conține ulei său. util pentru piele. Înseamnă iubitori de motive orientale: rodii - numărul de fructe unul în Turcia. așa că nu e de mirare marca Weleda scrie despre acest gel. ca „de lux picant de Est“. Desigur. cu excepția rodie există alte note apetisante - un lemn de santal si portocaliu.
Gel de dus James Bond 007 pentru femei
Cu acest gel nu se poate cânta doar în duș. dar, de asemenea, să se prezinte fată Bond - suntem încrezători. adică ai toate bazele. Dacă vorbim despre agentul de aromă. este foarte similar cu grad înalt de parfum. Note de piper negru. trandafiri. mure si iasomie - în general. cum ar fi cele. care iau chiar și un duș și sexy lather de lux! Da, da. ca o fată Bond.
Hidratante Anariti gel de duș
Acest gel se va potrivi cu iubitorii de cosmetice naturale: curăță datorită uleiurilor din plante și extracte. hidratarea chiar si cel mai uscat pielea. Noi, cu toate acestea, sunt în primul rând interesat de aroma. și aici există. ceva să se bucure - de nucă de cocos tropicale mirat combinat cu mirosul de aloe (oh da Ei bine, care nu-l place.?). Cuvânt. nu va plictisitoare nuca de cocos clasic. ci mai degrabă o alegere extravaganta pentru cunoscatori de parfumuri fine.
Gel de duș Joyful de la Escada
← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook