11 - Date despre filmul - nu - respira, sinemafiya

11 fapte despre filmul „A nu se respira“

Undeva în interiorul acestei case este ascuns de trei sute de mii de dolari, iar proprietarul - un vechi și orb; s-ar părea că ar putea merge prost în tineri tâlhari? veteran în vârstă pur și simplu acalmie, și apoi găsit pe nimeni în casa lui în căutarea unei sume prețuită.

Dar lucrurile nu sunt atât de simplu - foarte curând tineri vor ști ce frica reală și de ce este mai bine să nu mai respira ...

Sinemafiya oferă 11 lucruri interesante și / sau amuzant (și, uneori, înfricoșător!) Despre film.

Alvarez după debutul său în limba engleză cu lungime întreagă a fost criticată pentru trei lucruri: căci este un remake (! Și cum a compara ceva cu un clasic), prea mult sânge (inunda ecranul cu sânge, mai mult în orice groază nu este necesar - prea este doar ) și pentru faptul că regizorul a ales să șocheze momente degenereze treptat teroare. A fost rănit - și când am început să lucreze la următorul film, el a decis să facă totul exact opusul: povestea originala, sângele este mic, și suflat în mod constant frica.

„Evil Dead“ Federico compară cu un concert, unde a fost un basist, dar „nu respira“ - este o performanță solo.

Un alt factor important pentru film Alvarez solicită încercarea de a obține departe de manipularea simpatia publicului. „Nu-mi place când directorii mă împinge la o anumită alegere. Multe dintre filmele am urmarit manipula in secret publicul. Nu trebuie să determine, care este adevaratul erou și care personajul negativ și personajul negativ. Lasă-mă să decidă pentru tine. Prezentăm personajele și publicul lasă alegerea publicului. În filmul nostru, nu există sfinți. Fiecare dintre personaje are „schelete în dulap.“ Lor Trebuie să decidă pentru ei înșiși ceea ce un erou este frumos, dar ceea ce este dezgustător. "

eroul lui Lang compară cu lungă suferință Iov, și spune că aceasta este ceea ce l-au atras în film. „Acesta nu este un personaj cu o inimă bună și o inimă rea; un personaj cu o inimă zdrobită. Ea a scăzut atât de mult încât se poate, cum ar fi Iov, vsklitsat - pentru ce, Dumnezeu? “. Alvarez a adăugat că nu există nici un clar pozitiv sau negativ, printre ceilalți eroi.

Lang spune că pregătirea pentru rolul unui om orb în mișcare cu ochii închiși și obținerea de întrebări stupide - de ce o face. „Problema este că blind-ul - nu orb din naștere, este efectele schije. Și pentru că a trebuit să se obișnuiască să trăiască cu această orbire - este o poftă de mâncare diferită a capului, o alta reprezintă, celălalt mers. Diferența ar trebui să fie - dar nu ar trebui să fie un astfel de radical ". In film, cu toate acestea, Lang merge cu ochii deschisi - el a făcut o lentilă specială care simulează orbire, prin care el a putut vedea. „Oricât de mult m-am mutat greșit cu ochii închiși-? Nu contează cât de bine un actor am fost - nu aș face-o ".

Rolul hotul a mers la Rocky Dzheyn Levi, care a lucrat cu Alvarez în filmul „mort Zloveshie:. Cartea neagră“ Ea a fost prima persoană care a vorbit despre rolul - și ultimul dintre personajele principale, pentru a obține rolul.

Alvarez Levi au discutat despre rolul Rocky - dar, din păcate, actrița a fost ocupat pe un alt proiect.

„Avem o săptămână înainte de fotografiere chemat Daniel (Dzovatto) și au discutat - și care va juca Rocky, nimic nu este necunoscut! „- spune Dylan Minnette.

Și a fost așa: după ce Alvarez a ascultat un număr mare de actrițe pentru rolul lui Rocky, el a dat seama că timpul se scurge, iar personajul principal sau nu. „Am văzut o fotografie de Jane, în San Francisco, în Instagrame și a scris ei - cum poate fi faptul că, ar trebui să fie fotografiați în străinătate? Și sa dovedit că a fost acoperit cu proiectul, că acesta este liber. - și i-am chemat imediat în filmul său "

Restul de doi hoți - Alex și Mani - joc, respectiv, Dylan Minnette (despre Dylan, am vorbit un pic în compilație noastre de „30-30“) și Daniel Dzovatto.

Ei au jucat impreuna deja - „agenți de SHIELD“ serii.

„Se pare că Jane a venit la filmare, iar cinci minute mai târziu a dat seama că a fost o greșeală“ - rade Alvarez. „Cele mai multe momente înfricoșătoare trebuie să fi fost neașteptate și actorii înșiși, așa că am explicat că ar fi în scenă, și apoi face ceva complet diferit. Explică care atacă acum din stânga, și apoi - bang! - și atacul pe dreapta. Ai o reactie complet natural. Apoi, desigur, l-am primit de la actorii, dar nu contează. "

În ciuda faptului că acțiunea are loc în Detroit, filmul, din motive financiare, a fost împușcat în Budapesta; în Michigan filmat doar cateva scene exterioare.

În Budapesta, ei deja nu a atras un labirint: pentru a trage trei etaje, iar fațada casei a fost construită în Detroit.

O mare parte din acțiunea are loc într-o casă foarte slab luminat (chiar și în întuneric complet), ci pe platoul de filmare, desigur, suficientă lumină. Deci, spărgători de joc actorii purtau lentile, arătând elevii lor dilatate (cum ar fi în întuneric).

articole similare