Nikita Mikhalkov
„În armată am învățat răbdare pentru a aduce urmeze!“ - spune Nikita Mikhalkov. care a fost elaborat în rândurile Forțelor Armate în 27 de ani. Până în momentul apelului el a fost foarte mulțumită de populare a jucat in filmul lui George Danelia „Am pas prin Moscova“, piesa la care a fost cântat întreaga țară.
Inițial, Nikita a fost de a servi în regimentul de cavalerie în Alabino, care enumeră mai mulți absolvenți ai școlilor de teatru din Moscova, dar într-un moment totul sa schimbat dintr-o dată. Mihalkov a început o aventură cu fiica unui membru al Biroului Politic. Relațiile s-au dezvoltat rapid, dar la un moment dat, actorul a decis să dea o „copie de rezervă.“
Pentru a finaliza această poveste de dragoste, Nikita a lăsat să se predea a scris denuntarea către comisia de partid „Mosfilm“. „Am scris o scrisoare foarte sincer despre motivul pentru care nu putem fi împreună. Din moment ce a început, - își amintește directorul. - Am fost obtinerea gata pentru a trage „Acasă printre străini“, și a servit în Alabino a fost în unele privințe chiar utile, deoarece se presupune că aș putea pregăti o scenă cu cai, care, în filmul mult. Și dintr-o dată știu: am trimis într-un batalion de construcție în Navoi ... "
actorul Șocat nu a putut înțelege ce se întâmplă. Regimentul de cavalerie nu a fost luată, echipa, care a câștigat pentru Teatrul Armatei Sovietice, de asemenea, el a ratat. Psihanuv, Nikita a mers la un ofițer superior, dar am auzit același răspuns: „batalion de construcție“.
Înfuriat Mihalkov a spus: „Da, ai înnebunit sau ce? Crezi că nimic altceva nu este potrivit, cu excepția uzbecii Knead de ciment „Un colonel rânjit și a întrebat :?“ Și tu, Mihalkov, care ar prefera să rămână la Moscova, dar „Mă face să mă și mai supărat. „Nu - Eu spun - gata pentru a merge la cel mai îndepărtat echipa.“ - „Chiar și în Orientul Îndepărtat? Apoi a scrie o declarație. "
Ca urmare, Nikita Mikhalkov a lovit Kamceatka flotilă de Red Banner Pacific Flotei. Am slujit acolo timp de un an - ca o persoană cu studii superioare. Say, a ridicat în zonele de spectacole de amatori și a câștigat o mulțime de fani.
Fyodor Bondarchuk
Fyodor Bondarchuk a intrat în armată în 1985, după un an de studiu la Facultatea director de producție al VGIK. Viitorul director Krasnoyarsk primul servit, iar apoi faimosul regiment de cavalerie 11.
Acest regiment cinematică a fost înființată în 1962 în mod special pentru a trage scene de lupta din epic „Război și pace“ (1965-1967), tatăl îndepărtat prin Fyodor Sergeem Bondarchukom. După filmarea unui regiment de independent a fost desființată, și este atașat la diviziunea Taman și mai târziu a fost implicat cu succes în multe alte filme sovietice.
Într-unul dintre interviurile sale Fedor a spus: „Tatăl meu a spus:“. Vei merge să servească în numele regimentul meu " Și am uchebki din Krasnoyarsk, în cazul în care acestea ar putea fi trimis în Afganistan, ca eroii filmului meu, trimis de la Moscova - la regiment aparținând Comitetului de Stat Cinema. Anterior, a filmat mai multe filme istorice, în cazul în care ne-au fost taiate in Busby, in armura. "
Potrivit directorului, cel mai rău au fost primele șase luni de serviciu. „În timp ce în armată, am potrivesc modul este ușor, dar pentru cetățeanul dorit cu adevărat. Și eu sunt mereu cu comandanții nu au primit de-a lungul. Voi spune ceva greșit, voi face ... Și am fost doar pe „buza“ - „pentru nerespectarea statutului“ și „hărțuire“. Deci, eu sunt pe un timp record „buza“ cheltuită pentru întregul serviciu - 46 zile“, - a spus S. Fedor.
Sergei Zhigunov
În faimosul regiment de cavalerie cu Fedorom Bondarchukom servit și viitorul midshipman Sergei Zhigunov.
Shchukin Abiturient a fost elaborat în armată, când a auditie pentru rolul din filmul „Naval cadeții, înainte!“. Pentru a păstra actorul pe platoul de filmare, el sa înrolat în a 11-regiment de cavalerie separat, situat în Alabino.
„Din fericire, el a fost de a servi în numai unul din toate trupele noastre Cavalerie Regimentul, care a participat la filmare. Deci, în „midshipmen“, a acționat ca un soldat, - a spus Serghei. - Un Bondarchuk a fost „bunicul“ meu: am fost în aceeași escadrilă. E mai tânăr decât mine, dar pentru armata a mers pe un an mai devreme. Fedka a fost foarte sfidător: luptă fără oprire ... "
Soția Zhigunova Vera Novikov spune: „Regimentul lui era staționat în apropiere de Moscova, și m-am dus la el. Am trăit într-o locuință militară cu gândaci oribil. El a fost atât de amuzant, tunsă. De la el miros necunoscut de cai și piele. Uneori, el a fost eliberat în concediu înapoi acasă. Dis de dimineață a trebuit să se întoarcă în clădire. După ce Serghei dormit în gară și a condus Alabino lui. Aproape a murit până a ajuns la partea în cizme din pînză impermeabilă. Slavă Domnului, în „buza“ nu a reușit. "
Cu toate acestea, în timpul filmărilor unui episod de „cadeti“ Zhigunov a fost grav rănit - sabie a aterizat drept în ochi, și deteriorarea nervului optic. Aproape o lună omul nu merge la spital, el a fost împușcat cu o rană. Și apoi a fost rezerva.
Grigory Leps
Grigory Leps a trecut serviciul militar în Khabarovsk pe site-urile sensibile, fabrici producătoare de vehicule militare.
Înainte de a finaliza de zece ani, viitorul actor a intrat la Școala de Muzică de la Departamentul de instrumente de percuție, a învățat să joace xilofon, tobe și timpanelor. Cu toate acestea, după doi ani de formare educația muzicală a fost întreruptă - a primit o citație la armată.
„Ei bine, a venit și a plecat. Într-un fel nu am griji despre asta - spune actorul. - Servit în pace în Khabarovsk, fabrica de rachete militare tractoare repararea ". În timpul serviciului, Gregory a găsit o ca-minded oameni cu talent muzical, au format un mic ansamblu - astfel de spectacole de amatori, care este foarte respectat comandanți.
Aproape fiecare PEL de seară și prietenii săi au jucat în Casa de ofițeri, în cele din urmă să devină chiar celebrități locale. „Sincer, armata am amintiri foarte bune: ofițeri normali, băieți buni care erau cu mine - cu unii dintre ei și acum mă întâlnesc când mă duc în turneu în alte orașe ...“
Leonid Agutin
Leonid Agutin a fost elaborat în trupele de frontieră în 1986. Primele șase luni, el a servit în Republica Karelia la granița sovieto-finlandeze, cu toate acestea, atunci când talentul său muzical a observat partea fruntașă, viitorul actor a fost trimis la Ansamblului cântecului și dansului din Nord-Vest Frontier District din Leningrad.
După ce a decis să Leonid dezertor. Cineva a raportat superiorilor săi, iar tipul a fost trimis la frontiera pentru a găti Karelia. „Această traducere nu-mi plac, - împărtășește amintiri muzician. - Îmi amintesc mama mea când am scris scrisoarea, care ne-a forțat să băile au fost luate o dată pe săptămână. Slab. Nu poți spăla „atât de rar. Și apoi a fost invitat la ansamblul.
În timpul serviciului Agutin marcat: captura intruși. Și, deși nu a fost un spion inamic și a pierdut în pădure beat Finn Leonid încă acordat. A fost apoi că a scris piesa „de frontieră“, 15 ani mai târziu, a devenit un hit și imnul neoficial al polițiștilor de frontieră.
„Ani de serviciu în trupele de grăniceri, pentru mine - o singură dată așa ceva în viața mea, după ce sa întâmplat deja - cântărețul își amintește. - Îmi amintesc literalmente totul foarte clar, câțiva ani pot fi acum șterse, să fuzioneze, dar cele două îmi amintesc de zi. Sincer, a fost foarte greu, dar în cele din urmă de viață au numai amintiri bune. "
Vladimir Vdovichenkov
Vladimir Vdovichenkov admite că merge în armată el nu a vrut să. În clasa a opta, el a încercat să intre în școală nautice Tallinn, dar matematica picat. Pentru a evita serviciul militar obligatoriu după absolvire sa dus la Kronstadt și a intrat acolo în școală nautice, unde a studiat pe o specialitate „fochist“.
„Ideea a fost aceasta: etapa de foraj ca este executat, dar încă nu este armată, iar școala - spune actorul. - Șapte luni, am învățat acolo, și apoi distribuie spre nord în Murmansk, unde a lucrat ani și jumătate, în medie, mare transport de mărfuri uscate „Ilga“.
Potrivit lui Vladimir, romantismul maritim a renunțat la doar o săptămână. „Nu a existat nici condiții de seră: murdar, putoare, noggin doare mecanisme sunt zgomotoase ... Ca să nu mai vorbim de rău de mișcare. În general, am dat seama că marinarul din mine nu a funcționat. " În ultimul an și jumătate înainte de a primi militar ID-ul Vdovichenkov lucrat la tanc umplut cu apă în Baltiysk.
„Îmi amintesc că am fost într-un fel de furtună nebună. Pentru marinari cu experiență, el cu siguranță nu a fost cel mai rău, pentru ei este un lucru obișnuit. Dar am fost vărsături non-stop timp de două zile, se putea deplasa decât în patru labe. Și l-am rugat să-mi dea de ieșire. La care inginerul șef a spus: „Aceasta este problema ta, omule. Te obișnuiești, va avea loc ... Și a pus chiul - du-te în armată ". Deci, în patru labe, fac treaba mea „, - a spus actorul.
„Ca rezultat, am datoria de patrie a dat cinstit un total de aproximativ patru ani - în flota auxiliară a Marinei, - spune Vladimir. - Acum sunt un stoc senior marinar, adică, în țară, un caporal, și nu am nici o vina pe faptul că eu sunt undeva slukavil“.
Michael Porechenkov
„Armata, închisoare, război - doar se pare că există într-adevăr“, - a spus actorul Michael Porechenkov. După școală următoarea super-spion Securitate Națională a sosit în școala militară Tallinn, după care trebuia să fie un ofițer politic al unităților de construcții militare.
Potrivit actorului, el a fost încălcat disciplina disastrously - nemotivat, a încercat, a băut, a ajuns la poliție: „A Clockwork a fost cap de droguri groaznic în vrac.“ O dată într-o discotecă în Talline Mihail, candidat la funcția de maestru al sportului în box, sa ridicat în picioare pentru prietenul său stagiar și în cele din urmă a primit într-o luptă uriașă.
Deci, 10 zile înainte de lansarea, când Michael Porechenkova erau epoleți ofițeri, el a spus: «Să mergem, bagajele card de membru și du-te departe!».
Sergey VPGlushko (Tarzan)
Sergei Glushko, urmând pe urmele tatălui său: a absolvit Academia Militară Space A. F. Mozhayskogo servit la cosmodromul „Plesetsk“. „Atunci când admiterea la academie, am completat un chestionar, atunci întrebarea“ De ce ați decis să devină soldați „a răspuns sincer:“ Vreau să continue tradiția de familie glorioasă „- a spus Tarzan.
Cu toate acestea, o carieră militară a fost întreruptă după prăbușirea Uniunii Sovietice. Racheta de la senior-locotenent a devenit prima clădire de paza, scaune vanzator intr-un showroom de mobila, si apoi un model de sex masculin într-o agenție de modeling de elită și striperul de succes.
Potrivit Glushko, plecarea sa din funcție a fost declanșată nu numai de problemele de armată. În unele moment de „Starley“, el sa găsit crezând că viața lui este pictat pe zilele și orele, pana la pensie. Nici la stânga, nici dreapta - doar înainte, și înapoi la locul de lansare. Sa retras din Forțele Armate.
„Am plecat din armată. Nicăieri. Și am înțeles că pot să fac pentru a rămâne în afara muncii. Soarta multor oameni este un exemplu. Dar dorința de a schimba viața mai mici decât frica. Singurul Nu a fost angajat! Atât de mult, astfel, încât sa stabilit în șarașka de construcții, a lucrat alături de alcoolici. Mi-era rușine că am studii superioare, fac prostii. Este aceasta limita mea? Doamne ferește cineva supraviețui astfel“, - Serghei recollects.
Alex Kravchenko
Când Alekseyu Kravchenko a bătut 18 de ani, artistul său, deja celebru în filmul Elema Klimova „vino și vezi“, a fost elaborat în armată. Împreună cu prietenii tânărul a scris o declarație că el a vrut să servească fie Airborne sau Marine Corps, dar în armată, el a fost trimis să nu trupe, și să învețe de la scafandru.
„Totul a fost serios nu a venit la clasa - vin la casa ta cu poliția, și veți plăti o amendă de 50 de ruble. La acea vreme - jumătate din salariul mamei! Deci, nu am putut skive și ca urmare a terminat școala de scufundări ca fiind „excelent“, - a spus actorul.
Când Alex a absolvit cursul și ceilalți scafandri s-au dat certificate, băieții au venit de la o parte din iaz și a întrebat cu un rânjet: „Ei bine, Che, buturugă ai?“ - „Ei bine, cei care nu au inotat la mal -„Cine?“. În același timp, unele practici. " „Ne place să aud despre această practică, apoi a rupt hârtiile“, - spune actorul.
Și a primit în curând o citație, iar Kravchenko trei ani și-a revenit pentru a servi în Marină. „Eu pot vedea în continuare un vis urât, am fost din nou înrolat în armată, și eu sunt spume la gură pentru a dovedi,“ Da, am făcut-o, la naiba, de trei ani - de la început până la sfârșit ... Sincer. „Și spune-mi,“ Nu, omule, ai mai mult timp pentru a servi „- a spus actorul într-un interviu cu“ 7D“.
Nikas Safronov
Ca student al treilea an de la Colegiul de Arta Rostov, Nikas Safronov a văzut un soldat care a servit departe de Rostov la sol unitate Air Force, si a incercat să se alăture în rândurile armatei.
În biroul de recrutare Safronov a spus că el este un artist și vrea să „Air Force la sol“, aproape de Rostov. I sa spus că nu este ușor, dar dacă el va fi de acord să vă ajute să aranjeze „Red Corner“, atunci este obligatoriu cu această dorință de a ajuta.
Potrivit artistului, serviciul a fost dificil. Pe măsură ce se mare parte din armată și comandantul său a fost încercarea de a opri de lucru: găsirea de modele și le-a ars pe rug. Și aruncarea rămâne de picturi în foc, a spus: „Fiule, tu ești un băiat bun, ai aceeași armată tata, voi face un soldat.“
„Am servit încă distractiv. Toți cei doi ani nu au făcut nimic v-au atras chiar recuperat aproape 20 de kg. I-lin lyal albume „în vârstă“ evacuare, pictate la comanda, doar pictat, astfel încât, în cele din urmă a devenit un adevărat artistic-nick, nu un soldat, „- a spus Nikas Safronov.
PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓