10 secrete pe care oamenii cu adevărat fericit nu nu se va deschide

Fericirea - este o alegere. respectiv, oamenii cu adevărat fericit această alegere este deja făcută. Tu le admiri, încercând să învețe de la ei, dar chiar nu se poate imagina că oamenii fericiți, la fel ca toți ceilalți, se confruntă cu probleme. Răspunsul lor este simplu: ei sunt capabili să se provocare; ei știu ce merită; ei trăiesc râs și bucurie, și o perspectivă pozitivă. Ei nu cred că dezlegat unele secrete speciale, și, probabil, nu vă va spune cum au făcut-o, și totuși ei nu se consideră a fi speciale și deosebite. Deci, ce sunt acestea norocoși reținute de la noi?

1. Ei nu experimenta fericirea constantă

Să fim sinceri, nu poate trăi întotdeauna cu un sentiment de fericire. Oamenii fericiti, de asemenea, să se lase trist și supărat, ei iau doar această tristețe și știu că toamna - acest fenomen este normal și natural, și datorită lui că vom fi în curând posibilitatea de a vedea frumusețea căderea următoare decolare.

2. Ei au trebuit să învețe să renunțe și să spună ferm „nu“

eșecul științei este dat o mulțime de oameni nu este ușor, mai ales dacă vă place întotdeauna graba de a ajuta și de a face pe alții fericiți și de conținut. Cu toate acestea, oamenii fericiți nici măcar nu încerca să aducă fericire tuturor celor din jurul în detrimentul său, pentru că acesta este un mod sigur de a dobândi nevroze, stres și stări de depresie. Ei folosesc pur și simplu dreptul de a spune o firmă „nu“ pentru a apăra și proteja atât tu însuți și relațiile tale, și propria liniște sufletească.

3. Ei nu au fost întotdeauna viața ușoară și liniștită

O persoană cu adevărat fericit nu vă spun că la un moment dat viata lui nu a fost ușor. Probabil, el a fost în mod repetat, knock-out, dar a crescut din nou și a luptat. Dacă știi cum să lupte cu circumstanțele, chiar și în cele mai dificile ori, păstrând un zâmbet pe fața ta, atunci va câștiga. Și cum poți simți nefericit, conștient de victoria lor?

4. Ei știu ce înseamnă să fii în partea de jos

Ei nu ajung doar în partea de jos, dar din nou plutea la suprafață. Pentru majoritatea căderii după succesul ar însemna sfârșitul, dar pentru oamenii cu adevărat fericit este doar o șansă de a începe peste tot din nou. Ei au învățat multe pe drum, și chiar mai mult - pe drum în jos.

5. Ele sunt simpatic la neajunsurile lor

Este imperfect - este minunat! Oamenii fericiti sa se impace cu ei înșiși și să ia toate dezavantajele sale. Ei sunt conștienți de faptul că dezavantajele lor - este doar o parte din ceea ce le face speciale, iar pentru acest lucru ei sunt iubiți și apreciați dezavantajele sale. Ei înțeleg că perfecțiunea nu există.

6. Ele sunt auto-suficiente și să cunoască măsura

Oamenii fericiti nu au nevoie de lux, acestea nu sunt legate de lucruri exterioare. Ei știu că nici un lucru pe care nu le poate face fericit, pentru a face sau valabile, cu excepția ei înșiși. Poate au fost lupta pentru propria lor importanță în trecut, urmarind obiectivele evaziv și încearcă să se lustruiască, dar acum ei știu că ei sunt fericit pentru ceea ce au.

7. Ei nu condamnă

Oamenii fericiti nu este nevoie de a evalua oamenii din jurul lor. Curiozitatea și îngrijorarea cu privire la ceea ce fac ei (sau nu), altele sunt inutile și lipsite de sens, și evaluarea și judecata - este doar o manifestare a unui fals sentiment de superioritate.

8. Nu și-au pierdut percepția copiilor lumii

La inimă, oameni fericiți și a lăsat copiii mai mari au cu adevărat vii, râde și dragoste. Această abordare a vieții le face curios, creativ și doar plăcut să vorbesc cu oamenii.

9. Ei nu ascund în piatră sânul

Oamenii fericiti nu prețuim durerea sau furia, preferând să dea drumul de durere, furie și să nu cedeze. Nu există nici o modalitate mai bună de a distruge fericirea decât de a transporta bagajele în jurul valorii de vechi, care în mod inevitabil, te va trage in jos.

10. Ei sunt sinceri în primul rând pentru a se

Ei pot minți pe alții, dar ei sunt conștienți de o voce interioară care le amintește mereu că ei nu au fost complet onest și sincer cu noi înșine. La început, este infricosator, dar cu vocea aceea trebuie să învețe să numere.

articole similare