10 celebritate numit marca Anton, care s-au arătat

Înțeles numele Anton- „de a se angaja în luptă.“

Imediat, unul dintre oamenii celebri vin mai întâi în minte, desigur:

scriitor 1 Anton Pavlovich Cehov-română, un clasic.

2 Anton Semenovich Makarenko, un educator sovietic remarcabil, implicat în reeducarea masivă a adolescenților pravonarushiteley.Eta numele de familie este cunoscut tuturor, dar asta e numele lui, nu știa totul.

Liderul militar 3 Anton Denikin-română.

4-Anton Delvig poet român, fiecare ASPushkina

5 actorul Anton Makarskii de teatru și cinema.

6 Anton Sikharulidze română-patinatoare, vorbind în perechea de patinaj, Maestru Emerit al Sportului din România, campion olimpic, mondial și campion european.

7 Anton Komolov-română radio și televiziune prezentator, DJ, showman.

8 Anton Lirnyk-ucrainean showman, scriitor, prezentator de televiziune, muzician, regizor și producător.

9 om de afaceri Anton Tabakov-cunoscut, fiul actorului Oleg Tabakov.

10 Anton Ponkrashov-român jucător profesionist de baschet a clubului Unics.

• Anton Lirnyk - participant al "Duet Cehov", prezentator TV, rezident Comedy Club. Scenarist de mai multe serii de televiziune, precum si gazda „Liga râsului“ programului.

• Anton Aleksandrovich Shagin - actor roman, castigator a numeroase premii pentru rolurile sale în teatru și cinema. Una dintre ultimele lucrări ale lui Anton - filmele „Drumul spre Golgota“, „Vineri“, „The Hammer“

• Anton Komolov - DJ cunoscuți, set radiodifuzor de programe de divertisment. El a participat la dublarea tuturor anotimpurilor de „Ice Age“. În prezent, spectacolul este „Dieta pentru bugetul“ pe canalul Y.

• Anton Filipenko - un tânăr actor român, deja a jucat în mai multe filme. Unele dintre lucrările lui Anton recente -. „Agenția de camere ascunse“, „Atenție Sign rezolvat“, documentarul „Calea de inspirație“

• Anton Vladimirovici Shipulin - biathlete românesc, medaliat-șase ori campionate mondiale. marcat în mod repetat, locuri de top în competițiile românești la Olimpiada și spectacole în campionate și cupe mondiale. El a acordat medalii pentru realizările lor în sport, precum și pentru dezvoltarea sportului și a culturii fizice în România.

Să-mi dea numele acelor celebrități care iubesc tinerii de azi. Deși cu siguranță mulțumesc timpul acestor oameni. Dar popularitatea lor mari.

1. Anton Shastun - după spectacol a câștigat dragostea improvizatiei audiență, foarte mult bine, el însuși a arătat în acest gen.
  2. Anton Belyayev - această iarnă cu grupul lui Therr Maitz sunat pe toate canalele de muzică, și, desigur, datorită vocii show-ului a devenit un star
  3. Anton Gusev - bine, apoi să participe la Casa 2, acum chiar și un divorț de soția sa și o aventură cu Victoria Romanet
  4. Anton Bogdanov - amintesc serialul de televiziune băieți Real și erou Anton
  5. Anton Yelchin - Din păcate, actorul a murit anul trecut
  6. Anton Feoktistov - actorul, cum ar fi un rol în grecoaica serialului TV, care a fost recent în aer
  7. Anton Shahin - actor, de exemplu hipsters de film
  8. Anton Panufnik - acest nume a fost peste tot la știri la momentul respectiv, eroul de spectacol dans pe TNT
  9. Anton Khabarov - actorul, cum ar fi un Bros în serie
  10. Anton Pampushny - actorul va vorbi despre asta chiar acum, pentru că el a jucat un super-erou în Defenders de film, primul film românesc pe un astfel de subiect.

Din memorie, el a adus aminte de primele șapte, celălalt a trebuit să spioneze, iar capul a urcat toate numele Anthony și Antonio, eu nu știu dacă acestea sunt citite ca Anton. Topul Situat în ordinea în care acestea pop-up în capul meu.

1. Anton Pavlovich Cehov - Scriitor roman, celebru și iubit în întreaga lume. Suntem cu toții încă la școală știu să-l Pescărușul și The Cherry Orchard.
  2. Tabakov Anton - faptul că el era fiul Olega Tabakova cunoscut.
  3. Antonio Banderas - actor de la Hollywood, a jucat un rol major in multe filme ( "Ispita", "Asasini" și altele.).
  4. Anton Makarskii - a căutat-după actor, a jucat în multe seriale de televiziune.
  5. Antonio Paganini - una dintre cele mai renumite violonisti din istorie.
  6. Tsezar Mark Antony - Împărat Roman.
  7. Makarenko Anton - educator sovietic și scriitor ( "Poem Pedagogic").
  8. Komolov Anton - lider de televiziune și radio emisiuni.
  9. Denikin Anton Ivanovich - general român în războiul civil au luptat pentru albi.
  10. Anton Rubinstein - compozitor român al secolului al 19-lea.

Cel mai faimos Antonov a, desigur, a fost demontat, dar voi încerca să sun pe cei care nu au fost încă numit.

Văd că poți chema oamenii nu numai cu numele lui Anton, dar, de asemenea, cu derivații săi. Pentru a face acest lucru, și eu:

Și lasă-mă să termin această listă cu unul dintre scriitorii mei preferați, care au menționat mai multe de a răspunde la întrebarea dumneavoastră:

10 Anton Pavlovich Chehov.

Desigur, dacă sapi în măruntaiele de Google și Yandex oameni celebri cu numele Anton poate fi găsit mai mult de o duzină. Nedra capul meu un pic mkudnee, dar o duzină cred încă acolo. Deci:

articole similare