Nominalizare 1: meserii pentru a decora curte și grădină „Teddy Ursul“
Astăzi Anna Boldyrev ne prezinta cu un nou hack.
Din sticlele de plastic a creat un minunat „Ursul“, care protejează galeata cu flori. Acest lucru a fost făcut pentru a deveni un ornament curte sau gradina si sculptura din cutii de plastic să devină într-adevăr un astfel de decor.
În mod surprinzător, că de sticle din plastic, puteți face o astfel de sculptură minunată. Este uimitor, dar este posibil. Anna astăzi suntem cu voi va dovedi clasa de master.
Artizanat pentru a decora curte si gradina „Ursul“ de sticle de plastic de la Anna Boldyreva
Artizanat pentru a decora curte și grădină „Teddy Ursul“
- Două sticle dvadtsatilitrovye (sticle ea de bere la robinet)
- Patru sticle de plastic de 1,5 litri
- sârmă
- șuruburi
- scotch
- vopsea (alb, negru. galben si maro)
- găleată
Articole din sticle de plastic cu propriile lor mâini
Instrumente pentru lucrarea:
Hack „Ursul“ din sticle de plastic cu propriile lor mâini, o clasă de master
Hack „Ursul“ din sticle de plastic
1. Din sticla de 20 litri taie partea de sus și de jos, astfel încât, atunci combinarea lor, ne-am transformat trunchiul și capul, „Urșii“.
2. Șuruburile fixați partea frontală a capului (de foraj) la întreaga sticla de 20 de litri, de stabilire pe partea de sus a materialului plastic în sticle.
Hack „Ursul“ din sticle de plastic cu propriile lor mâini
3. Se taie un dreptunghi, pliat în jumătate și de a face capetele coturilor pentru fixare. Scobitura rotunji colțuri (acest lucru va purta urechi).
4. Faceți o tăieturi simetrice pe cap. Acestea sunt introduse în urechi și o singură mână fixați-le cu sârmă.
Hack „Ursul“ din sticle de plastic cu propriile lor mâini
5. Introduceți partea frontală a partea de jos a capului de sticla, fixate cu sârmă.
6. Pe corpul ursului, de pe partea din spate, se face o incizie pentru a asigura picioarele de sârmă.
Hack „Ursul“ din sticle de plastic
7. Acum, vei face picioare. Pentru a face acest lucru, să ia două sticle de plastic de 1,5 litri. Se taie porțiunea superioară a sticlelor. Noi rotunji marginile și acum trebuie să le lega la corpul ambarcatiunilor pentru grădină.
8. În partea de jos a gaura pentru a face picioarele din spate (picioare.) Bears. Rămâne doar pentru a le introduce în flacon și înveliți articulațiilor cu bandă.
9. În spatele Urșii într-o gaură. Pune pietre la el. Acest lucru trebuie făcut pentru sculptura din sticle de plastic a devenit mai stabil și nu se suflate departe.
10. colorat orizont se confruntă cu detaliu.
11. Între picioare urșii instalați găleată, vopsea galben pictat.
În curtea lui de-a lungul peretelui am plantat orhidee sălbatice, și am de gând să pună o găleată de Petunia.
Articole din sticle de plastic
Puțin mai târziu, am actualizat decorativ de mesteacăn. Și acum am pus într-o găleată de flori de casă.
Din sticle de plastic cu propriile lor mâini
Acestea sunt realizate din funduri, iar frunzele porțiunilor laterale ale sticlelor din plastic.
Articole din sticle de plastic cu propriile lor mâini
În fotografiile pe care le puteți vedea pe fiul nostru și un asistent de neînlocuit Timoshkov.
Articole din sticle de plastic:
zână casa de la Anna Boldyreva