Înainte de Moș Crăciun trebuie să crească. Nu este o vacanță de ușor. Restaurată. Adânc. La început un păgân, mai târziu creștină, cu diferențele sale cu ortodocși și catolici. În Belarus, el în cele din urmă a dobândit multe alte conotații decât doar o comemorare a sfinților și morți cina de gală strămoșii și martie la cimitir. Bunicii - este ceva vechi din Belarus, ceea ce pare, toată lumea știe despre aceste zile, ea știe ce să facă în acest moment, dar nu toată lumea poate spune despre bunicii ceva specific. Deoarece este o celebrare profundă, chiar și subconștient - este posibil să se simtă mai degrabă decât să descrie în cuvinte. În același timp, acesta a rămas printre belaruși Moș ritual în forma cea mai arhaică. În acest sens, Belarus este o țară unică în general. Noi și cântece populare, povești și legende, de asemenea, a supraviețuit mai mult decât oriunde altundeva în lume. Și toate pentru că au existat prea multe ori, atunci când patrimoniul cultural din istoria țării noastre a fost transmisă exclusiv prin cuvânt din gura. Deoarece belorumynsky limba a fost interzis pentru scrierea de articole și, în general, considerat un țăran și rușinos, iar cultura din Belarus nu este recunoscută. Prin urmare, era important ca strămoșii noștri să păstreze ceea ce au avut. Cu toate dezavantajele, într-un sens, temperat poporul nostru. Cel puțin a ajutat să păstreze, de exemplu, ritualul ancestral. După care interzic și nu recunosc, în ciuda totul devine sverhsmysl, super-valoare. Mai ales dacă este ceva nativ.
Când eram mic, de multe ori a petrecut timp cu bunica lui într-un sat din regiunea Vitebsk. Atunci nu am înțeles că în cinstesc memoria morților și strămoșii morți. Străbunicii au fost asociate cu campania mea pe mormântul bunicului meu, pe care am curățat cu grijă și înconjurat de gazon, cu kutey, sărbătoare de familie modestă. De-a lungul timpului, Moș Crăciun, ca un simbol al onora memoria strămoșilor lor și toate patrimoniul cultural și istoric, au devenit poziție vitală. Și acest lucru nu țipă în mod necesar. Dacă toată lumea apreciază sincer Moș Crăciun în interior, în timp, se poate da rezultate mult mai bune.